سعيد حجاريان:
بايد از صلح سخن گفت
صحبت از برنامههاي درازمدت نيست، بايد فكر دو ماهه، سه ماهه و شش ماهه كرد
تهران- خبرگزاري كار ايران
سعيد حجاريان گفت: در شرايط كنوني اوضاع به سمت صدور قطعنامه عليه ايران در سازمان ملل پيش ميرود و از سوي ديگر آمار و ارقام مربوط به اقتصاد نشان ميدهد كه قيمت كالاها بيثبات شده است و شرايط معيشتي مردم به سمت نوعي پريشاني پيش ميرود كه اين امر خيلي خطرناك است.
به گزارش خبرنگار"ايلنا"، وي در جلسه «چه بايد كرد» كه از سوي حوزه شمال تهران جبهه مشاركت برگزار ميشود، افزود: در چنين شرايطي صحبت بر سر «چه بايد كرد»، صحبت از برنامههاي درازمدت و حتي صحبت از اصلاحات در چشمانداز چند ساله نيست و بايد فكر دو ماهه، سه ماهه و شش ماهه كرد.
حجاريان افزود: در يك طرف آمريكا با متحدانش دائما بر طبل جنگ ميكوبند و از طرف ديگر فلان كس ميگويد كه در ازاي هر حملهاي به ايران، اولين حمله ما به اسرائيل خواهد بود؛ اسرائيليها اين حرف را جدي ميگيرند.
به اعتقاد اين عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت ايران اسلامي، در چنين شرايطي كه تنها صداي جنگ بلند ميشود، بايد از صلح سخن گفت، هرچند كه اين كار هزينه داشته باشد.
حجاريان افزود: اين حرفها هزينه دارد، البته نه براي من كه 70 درصد معلوليت دارم و تنها 30 درصد زنده هستم. من كه زيادي هم عمر كردهام اما شما چي؟ والله كه صداي صلح براي خودم نيست، اين حرفها پژواكي در جامعه خودمان و جامعه جهاني دارد.
وي با بيان اينكه خيليها حاضرند در جهان جنبش صلحطلبي را قبل از آنكه كار به جاي باريكي بكشد، آغاز كنند، افزود: من به دوستانم در جبهه دموكراسي و حقوق بشر هم گفتهام كه عليرغم اهميت دموكراسي، بايد در شرايط كنوني صلح را در راس و اولويت كار خود قرار دهند. خيليها در ايران حاضرند زير اين چتر بيايند حتي غيراصلاحطلبها.
اين عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت شرايط پيش رو را مثبت ارزيابي نكرد و گفت: شرايط اصلا مناسب نيست، بنابراين در اين شرايط بايد براي صلح كار كرد.
وي در ادامه سخنانش با طرح اين سوال كه آيا ميتوان با ابزار غيرصلحآميز به صلح رسيد، گفت: ميتوان از جنبههاي مختلف فلسفي, حقوقي, سياسي و اخلاقي درباره صلح بحث كرد، مساله به كسي برميگردد كه اين ابزار را به كار ميبرد و از ابزار خشونتطلبانه و قدرت براي صلح استفاده ميكند.