فراخوان
آزاديخواهان،
فعالين حقوق بشری، اجتماعی و سياسی,
پس از سالها گفتگوی انتقادی اتحاديه اروپا، متاسفانه جمهوری اسلامی بی اعتنا به افکارعمومی و به نامه نگاری و اعتراض های مسالمت آميز نهادهای حقوق بشری داخلی و بين المللی، همچنين اعتراضات و تذکرات مکرر دولتهای غربی همچنان به سرکوب فعالان سياسی، اجتماعی، صنفی و روزنامه نگاران، بطور فزاينده ادامه ميدهد. جمهوری اسلامی با تعطيل صدها نشريه و مميزی بسيار گسترده تارنماهای خبری و مجبور ساختن باقی نشريات و تارنماها به خودسانسوری، عملا اساسی ترين حقوق مشروحه در اعلاميه جهانی حقوق بشر- آزادی بيان و عقيده- را نيز تاب ندارد.
با کمال تاسف ميتوان اضافه کرد که بحران اتمی جمهوری اسلامی تمامی توجه افکار عمومی غرب و سياستمداران آن را بخود معطوف داشته است، چنانکه مسائل حقوق بشری ايران از کمترين عنايت بين المللی بهره مند می باشند.
در چنين شرايطی جنبش اجتماعی و دمکراسی خواهی ايران شديدا نيازمند همبستگی و حمايت همه معتقدين به صلح برپايه حقوق بشر و دموکراسی می باشد. پس از فراخوان اکبر گنجی روزنامه نگار و متفکر ايرانی- که به تازگی پس از ۲۲۲۲ روز حبس پر از رنج آزاد گشته است- برای آزادی تمامی زندانيان سياسی (از جمله دکتر رامين جهانبگلو فيلسوف و استاد دانشگاه، مهندس علی اکبر موسوی خوئينی نماينده پيشين مجلس و دبير کل سازمان دانش آموختگان ادوار تحکيم وحدت و منصور اصانلو رئيس هیئت مدیره سنديکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه)، ما نيز همگام با ساير ازاديخواهان درون و برونمرز، در روزهای ۱۴-۱۶ ژولای در اعتصاب غذای جهانی شرکت خواهيم کرد.
در اين راستا يک تجمع اعتراضی در ساعات ۱۴- ۱۷ روز ۱۵ ژولای جلوی پارلمان هلند شهر دنهاخ (لاهه) تدارک ديده شده است.
ما از همگی ازاديخواهان تقاضا داريم، ورای گرايشات سياسی متنوع و مليت خود، ازطريق امضا درخواستنامه اين حرکت و همچنين شرکت فعال در تجمع اعتراضی روز ۱۵ ژولای، تقاضای انسانی و مشروع ما برای ازادی همگی زندانيان سياسی در ايران را به گوش جهانيان برسانند.
درخواستنامه اين حرکت، توسط يک هيئت نمايندگی تحويل مسئولين وزارت خارجه هلند خواهد گرديد. اين درخواستنامه همچنين برای احزاب سياسی، رسانه ها و ان. جی. او. های هلندی ارسال خواهد گرديد.
خواستهای ما از وزارت خارجه هلند عبارتند از:
۱ـ مشروط کردن سطح روابط اقتصادی هلند با ايران، به پيشرفت وضعيت حقوق بشر در ايران
۲ـ اعمال فشار بر جمهوری اسلامی از همه راههای ديپلوماتيک، برای آزادی کليه زندانيان سياسی در ايران
۳ـ تلاش برای محکوميت جمهوری اسلامی در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و تعيين يک گزارشگر ويژه حقوق بشر برای ايران
۴ـ در نظرگرفتن تمهيدات ‘مستقيم’ جهت بهبود گردش اطلاعات در ايران (ازجمله استفاده از تارنمای سفارت هلند در بازتاب خلاصه اخبار خبرگزاريهای معتبر در رابطه با ايران)
کانون زندانيان سياسی ايران ـ هلند
بنياد ايران فيوچر (IF)
جنبش ۱۸ تير
حمایت کنندگان:
• سازمان فداییان اکثریت - هلند
• حزب دموکرات کردستان ایران - هلند
• کانون دفاع از دموکراسی در ایران - هلند
• اتحاد جمهوریخواهان دموکرات ایران - هلند
• جبهه ملی ایران اروپا - هلند