همسويی گروههای اصلاحطلب در دو انتخابات آتی، محتمل است
خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسی
حسين الله کرم با بيان اينکه تشکلهای حزبالله در جريان انتخابات به ارائهی چارچوب، اصول و معيارهای مورد نظر يک جامعهی اسلامی میپردازند، گفت: جريانهای حزبالله در مورد کانديداها از نقد گذشتهی آنها شروع و معيارهای مورد نياز جامعهی اسلامی را ارائه میکنند.
اللهکرم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار داشت: همانطور که گفتم جريانهای حزباللهی سعی میکنند معيارهای انتخاب اصلح را به مردم ارائه کنند، ولی از هيچ فرد، گروه يا حزبی حمايت نمیکنند، بلکه در جهت مشارکت حداکثری مردم تلاش میکنند.
اين فعال سياسی در مورد اينکه ارائهی فهرست مشترک از سوی کروبی، خاتمی و هاشمی رفسنجانی برای خبرگان مطلوب جبهه اصلاحات است و اشاره به بيانيهی اخير دفتر هاشمی در اين مورد اظهار داشت: با توجه به اين بيانيه که در آن اين ديدگاه مورد پذيرش و تأييد قرار نگرفته است، بايد اين بحث را به آينده موکول کنيم، ولی اين فرض محتمل است که گروههای اصلاحطلب به سمت يک همسويی در دو انتخابات آتی پيش بروند.
اللهکرم در ادامه در مورد مطالب منتشرشده از زبان وی در مورد جريان «حزبالله ايران» نيز گفت: بنده در مصاحبهای که با يکی از سايتها داشتم عرض کردم حزبالله ايران که همان حزبالله قم يا حزبالله انديشه است، سابقهی رابطه با گروههای مختلف و برگزاری جلسه با افراد متنفذ نظام را داشته است، همچنين گفتم که حمايت حزبالله ايران از آقای هاشمی در جريان قم، در راستای تفکر حزبالله انديشه بوده است.
وی افزود: جريانهای حزباللهی با توجه به رويکرد فرهنگی و اجتماعیشان اصولا معيارهای لازم را مطرح میکنند، ولی به جريان و افراد خاصی گرايش ندارند و اگر گروهی از جريانهای حزبالله به احزاب و گروههای خاصی اشاره کند، اينها در جرگهی جريانهای حزبالله با رويکرد اجتماعی و فرهنگی نخواهند بود.
اين فعال سياسی افزود: معتقدم حمايت حزبالله ايران از آقای هاشمی در چارچوب انديشهی حزبالله قم بوده و تاکنون به احزاب خاص يا افراد خاص گرايش نداشته است، ما معتقديم که حزبالله ايران همچنان در جرگهی جريانهای حزبالله قرار دارد.
اللهکرم افزود: در مورد جريان قم دانشجويان حزبالله موضوع را مورد نقد قرار داده و ضمن وارد کردن اشکالاتی به افرادی که در آن جلسه اعتراض خود را به صورت سوال اعلام کرده بودند، برگزارکنندگان جلسه را نيز زير سوال برده و معتقد بودند که از آقای هاشمی به عنوان ابزاری در خدمت جريان تبليغاتی پيش از انتخابات خبرگان استفاده شده است.