خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسی
رييسجمهور مخالفت شورای امنيت با آتش بس در لبنان را جزو عجايب روزگار خواند و گفت قدرتهای بزرگ در آتشی که در لبنان بهپا کردهاند گرفتار خواهند شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجويان ايران، ايسنا، دکتر محمود احمدینژاد که در بيست و سومين اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور سخن میگفت با بيان اينکه در طول تاريخ هميشه يک جريان مقابل حرکت انبيا بوده است و اکنون نيز اينچنين است، گفت: اين جريان هميشه به دنبال تربيت انسانهای خودمحور بوده و سعی میکرده که ارتباط انسانها را با آموزشهای الهی قطع کند. انسانهايی که اين جريان تربيت میکند به صراحت میگويند در زندگی ما ارزشهای اخلاقی هيچ جايی ندارد و ما به دنبال سود هستيم، آنها به خاطر سود به راحتی آدم میکشند و اسلحه میسازند، پس مطمئنا به دنبال برپايی نظام عادلانه نيستند، آنها به دنبال اومانيسم و ليبراليسم هستند و اومانيسم و ليبراليسم، منقطهی مقابل حرکت شماست.
وی با بيان اينکه امروز خاورميانه آيينه تمامنمای تقابل اين دو جريان تاريخی است، رژيم اشغالگر قدس را در حال حاضر نماد ليبراليسم و اومانيسم غربی خواند که در مقابش يک گروه مردمی به نام حزبالله قرار دارد و تک و تنها به دنبال اين است که از آرمانهای انسانی و اسلامی دفاع کند.
رييسجمهور با اشاره به اينکه دولتهايی که رژيم اشغالگر قدس را درست کردهاند، در دفاع از اين رژيم نه آزادی، نه حقوق بشر و نه دموکراسی را نمیشناسند، گفت: آنها در مواجهه با ملت ايران تودهنی خوردند و بعد از آن رفتند در اتاقهای خود نقشه کشيدند که چگونه میتوانند از اين وضعيت نکبتبار خارج شوند که به دنبال آن استراتژی حمله به لبنان را طراحی کردند. آنها میگويند میخواهيم اين کشور را ضميمهی خاک خود کنيم، میخواهيم اينقدر اسلحه بفروشيم و میخواهيم اينقدر آدم بکشيم. آنها راحت در مورد قتل عام انسانها تصميم میگيرند.
احمدینژاد گفت: آنها در ابتدا مطرح کردند که میخواهند غزه را به مردم فلسطين بدهند و آن را تخليه کردند و در اين منطقه يک دولت نيمبند به وجود آمد، ولی باز هم اين دولت نيمبند را تحمل نکردند و به بهانههای واهی به مردم منطقه حمله کردند.
رييسجمهور در بخش ديگری از سخنانش با اشاره به نحوه شکلگيری رژيم صهيونيستی با استفاده از غفلت کشورهای اسلامی و جعل اخبار و اسناد و تبليغات روانی، با بيان فشارهايی که برای به رسميتشناختن اين رژيم به کشورهای جهان وارد میشود، گفت: اين رژيم بدون کشتار نمیتواند ادامهی حيات بدهد. با زور و تجاوز ادامهی حيات میدهد. اين رژيم و کشورهای حامی آن دروغ میگويند که به دنبال صلح هستند. اين رژيم اگر تجاوز نکند از بين خواهد رفت (مرگ بر اسراييل، مرگ بر آمريکای شرکتکنندگان).
وی افزود: جالب اين است که برخی از سازمانهای بينالمللی به آدمکشترين آدمکشهای عالم جايزهی صلح نوبل میدهند، ولی وقتی يک جوان فلسطينی در اثر تجاوزات رژيم صهيونيستی به تنگ میآيد و سنگی را پرتاب میکند به او لقب تروريست میدهند و آنگاه شارون جلاد و قصاب میشود طرفدار صلح و دموکراسی.
رييسجمهور با بيان اينکه به لطف خدا عمر اين رژيم به پايان رسيده است، اظهار داشت: حمله به لبنان برنامهای از قبل طراحی شده است. آنها خيال کردهاند که با تجاوز به لبنان میتوانند حزبالله را محدود و جمع و جور کنند و يک فضای تنفسی برای رژيم اشغالگر به وجود آورند.
وی گفت: آنها بدترين تصميم تاريخ عمر خود را گرفتند و کليد نابودی خود را زدهاند. (تکبير جمعيت).
رييسجمهور در بخش ديگری از سخنانش با بيان اينکه از لوازم برپايی يک جامعهی آرمانی اين است که انسانهای صالح از فاسد جدا شوند که در اين صورت تکليف مشخص میشود، گفت: در حال حاضر جنايتکارترين آدمها در صحنهی بشريت از صلح و دموکراسی و حقوق بشر صحبت میکنند.
احمدینژاد ادامه داد: وضعيت کنونی لبنان يک صحنهی تاريخی و آزمايشکننده است و در اين قضيه همه آزمايش میشوند.
وی گفت: يک سری از کشورهای منطقه هستند که با اسراييل رابطه داشته و از کشتار مردم اين منطقه و چپاول ثروتهای آنها قند توی دلشان آب میشود و در باطن طرفدار رژيم جنايتکار صهيونيستی هستند، و وقتی بيرون میآيند مدعی اسلامی بودن هستند، اينها همه آزمايش است، اين يک آزمايش معمولی نيست، در اين آزمايش، سره از ناسره مشخص میشود.
رييسجمهور در عين حال با بيان اينکه برخی از کشورهای مسلمان به خوبی موضع گرفتهاند و اقدامات رژيم صهيونيستی را محکوم کردهاند، اظهار داشت: ولی يک مشت بیغيرت در برخی از کشورهای اطراف حاکمند که جلوی چشم آنها آدمها را میکشند، ولی به يکديگر تعارف و وقت تلف میکنند. آنها با وقتکشی به دنبال اين هستند که صورت مساله را پاک کنند. فکر میکنند اين دفعه نيز مانند دفعات قبل است؛ در صورتی که بايد بدانند لبنان، آزمايشگاهی واقعی و صحنهای است که تکليف را مشخص میکند. وقايع لبنان، نفاق را آشکار میکند، نمیتوان نان مردم اين منطقه را خورد، نان مسلمانان را خورد و عليه مسلمانان و شاهد کشتار آنها بود.
وی همچنين با بيان اينکه انگليس که پايهگذار اين رژيم منحوس است، در تمام جنايتهای آن شريک است، گفت: آمريکا نيز همينطور. اين کشورهای زورگو هستند که به اين رژيم مجوز دادهاند که اقداماتش را انجام دهد.
رييسجمهور گفت: اصل سران اين رژيم اشغالگر در آن سر دنيا در حال کيف کردن هستند و يک سری آدم را در اين سرزمين جمع کردهاند و دائم به آنها دروغ میگويند. ما دلمان بر افرادی که در اين منطقه جمع شدهاند میسوزد. اين بيچارهها وسط صحنه هستند، ولی سران اصلی از دو هزار کيلومتری اين اتفاقات نيز عبور نمیکنند و خودشان به دنبال کيف کردن هستند. ما به آنها توصيه کردهايم که يا بساط اين رژيم را جمع يا رفرادندوم برگزار کنند. آنها بايد بدانند که حجت برای همه در حال تمام شدن است و اگر ملتهای منطقه حرکت خود را آغاز کنند، جنايتهای ۶۰-۷۰ سالهی اين رژيم و طرفدارانش روی ميز خواهد بود و ملتهای جهان آنها را محاکمه و محکوم میکنند.
رييسجمهور گفت: جزو عجايب روزگار است که در شورای امنيت با آتشبس مخالفت میشود. من به آن آقا نامه نوشتم و گفتم که زمان مرگ ليبراليسم فرا رسيده است، آنها ناراحت شدند و گفتند چرا اين سخنان را میگوييد. حال میپرسم مرگ از اين بالاتر؟. جامعهی آرمانی که شما میخواهيد همين است که در آن کشتار، خشونت و تجاوز است.
وی افزود: يکی از طرفداران اين رژيم درآمده و گفته تا در جغرافيای منطقه تغييراتی ايجاد نشود ما آتشبس نمیکنيم. من میخواهم به وی بگويم تو چهکارهی عالم هستی که میخواهی برای مردم تکليف تعيين کنی؟
رييسجمهور گفت: آنها برای اشغالگری و تجاوز خود چند دليل آوردهاند. از جمله دلايل آنها مربوط به جنگ جهانی دوم است و به کسی نيز جرأت نمیدهند در مورد اين جنگ و وقايع رخ داده در آن تحقيق کنند و معلوم است که ادعای آنها باطل است. ادعای ديگری که میکنند اين است که میگويند آنها ۲۰۰۰ الی ۲۵۰۰ سال پيش دراين منطقه میزيستهاند و ۱۰۰ نسل قبل از آنها در اين منطقه زندگی کردهاند. خب اگر اين قانون است و بايد اجرا شود، ما نيز طرفدار قانون هستيم و همه جا قانون بايد يک جور اجرا شود. سوال من اين است که در ۲۰۰ الی ۳۰۰ سال پيش در آمريکا چه کسانی زندگی میکردند؟ بر اساس اين قانون در حال حاضر آنها بايد صاحبان اصلی آمريکا باشند. بسمالله.
وی گفت: شما خود میدانيد که چرا رژيم صهيونيستی را به وجود آوردهايد. زمانی اين رژيم را به وجود آورديد که ملتهای منطقه در آستانهی يک خواب تاريخی بودند و شما با مظلومنمايی اين رژيم را به وجود آورديد. ولی در حال حاضر همه بيدار شدهاند و اکنون عمر اين رژيم به پايان رسيده و برای شما خرجآفرين شده است. ما به شما گفتيم که اين رژيم را جمع کنيد و ببريد تا کشورهای منطقه بعضا با شما رابطه داشته باشند.
رييسجمهور ادامه داد: بدانيد کشورهای منطقه بيدار شدهاند و همه مقاومت میکنند و شما در آتشی که در لبنان بهپا کردهايد گرفتار خواهيد شد.
به گزارش خبرنگار سياسی خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، دکتر محمود احمدینژاد رييسجمهور کشورمان در بخش اول سخنان خود در بيست و سومين اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور، شغل معلمی را شغلی مهم و تاثيرگذار عنوان کرد و با ابراز خوشحالی از حضور در جمع اين قشر از انها به عنوان بهترينهای ملت ايران ياد کرد و مسووليت آنها را سنگينترين مسووليت اجتماعی و اعتقادی دانست.
وی سال پيامبر اعظم (ص) را سال تلاش، کوشش، مهرورزی، عزت و پيروزی بيشتر برای امت اسلامی، موحدين و تمام عدالتخواهان جهان عنوان کرد.
وی در بخش ديگری از سخنن خود ياد شهدای آموزش و پرورش مانند شهيدان باهنر و رجايی را گرامی و اظهار داشت که آنها الگوی ما هستند.
رييسجمهور با بيان اين که " تمام جهان برای دو هدف عمده خلق شدهاند و اگر اين دو هدف عمده نباشد، جهان پوچ و بیاعتبار است" گفت: خداوند انسانهای صالح و پيامبران را خلق کرد که آنها زمينه را برای رشد و تعالی انسانها فراهم کنند و آنها به مقام خليفهاللهی برسند و اين نقطهی غايت آفرينش انسانهاست. هدف ديگر ايجاد جامعهی الگو و نمونهی اسلامی است. پيامبران آمدهاند تا به بشر کمک کنند تا آنها در اين راستا قدم بردارند.
احمدینژاد تاکيد کرد که دولت، مجلس و قوهی قضاييه و تمامی نهادهای تاثيرگذار بايد نگاهشان را به مجموعهی آموزش و پرورش تغيير دهند و البته به لطف خداوند اين کار در حال تحقق است.
رييسجمهور يادآور شد: طی ۲۷ سال بعد از انقلاب ما شاهد نوسانات زيادی بودهايم، ولی خوشبختانه مجموعه کسانی که در آموزش و پرورش حضور دارند جزو سالمترين، صالحترين و آرمانیترين افراد ماندهاند و میبينيم که آنها تحت تاثير موجهايی که بعضا به وجود آمده قرار نگرفتهاو کمترين تاثير را پذيرفتهاند. آنها به صورت ثابت و استوار ايستاده و از آرمانهای خود حمايت میکنند و اين ذخيره و پشتوانهی ارزشمندی برای انقلاب ماست. بايد مجموعهی آموزش و پرورش رشد و کمال پيدا کند و موانع موجود در اين راه برطرف شود.
وی با بيان اينکه مديران در آموزش و پرورش نقشی تعيينکننده دارند، گفت: آنها فضای آموزش و پرورش را بايد به گونهای طراحی کنند که فضايی آرام، دوستانه و پرنشاط در اين مجموعه حکمفرما باشد. مديران بايد برای معلمان فضای آرامی را ايجاد کنند تا آنها بدون دغدغه در کلاس درس حاضر شوند. البته بخشی از لوازم تحقق اين امر جزو وظايف ماست و ما در اين راستا تلاش و ظرف ۳-۴ سال آينده با افتخار، مشکلاتی که در اين راستا وجود دارد را حل میکنيم و انشاءالله نيازهای معلمان در زمينهی حقوق و مسکن برآورده میشود و بعد از اينکه سهام عدالت را به دو دهک مشخص شده ارايه کرديم، دهک سوم برای گرفتن سهام عدالت، فرهنگيان هستند.
وی همچنين با تاکيد بر اين که رابطه بين معلمان و دانشآموزان بايد سالم و خوب باشد و معلمان نيز بايد انسانهای آرمانی را تربيت کنند، ادامه داد: چرا که اگر تمام فرمولهای فيزيک و شيمی در ذهن يک بچهی دانشآموز قرار بگيرد و آن دانشآموز قهرمان المپيادها باشد ولی انسانی آرمانی نباشد فايدهای نخواهد داشت. ما همه خلاقيت و علم را در خدمت آرمانها میخواهيم. فضای آموزش و پرورش بايد فضای آرمانی باشد.
وی گفت: دانشآموزان ما بايد اعتراض کردن و نقد کردن را به صورت صحيح بياموزند و ما بايد با ظرافت جوانان و دانشآموزان خود را به گونهای تربيت کنيم که هيچ جوانی به وضع موجود خود راضی نباشد و افقهای درازمدتی را برای خود ترسيم کند. نمیگويم درگيری باشد، بلکه میگويم حرکت رو به جلو باشد. ما اگر يک نسل هستيم، نسل بعد از ما بايد جلوتر از ما حرکت کند.
رييسجمهور گفت: دانشآموزان ما بايد نظر بدهند، بحث و اعتراض کنند. بايد اعتراض کردن سازنده را ياد بگيرند و اين به نحوهی مديريت معلمان و مربيان برمیگردد. اميد ما به دانشآموزان است.
احمدینژاد گفت: البته در راستای تحقق کار درست، آفتهای فراوانی ممکن است وجود داشته باشد. برخی از کوتهبينیها، خودخواهیها و گروهبازی و دستهبازیها؛ اين ها مال ما نيست. مال اسلام و ايران نيست. ما نبايد شاهد چنين چيزهايی در آموزش وپرورش باشيم. اين نهاد بايد ۱۰ سر و گردن بالاتر از تمام جامعه و گروهها و دستهها باشد.
وی تاکيد کرد: در آموزش و پرورش بايد عدالت حکمفرما باشد و به تمام استعدادها ارزش داد.
وی خاطرنشان کرد: تصور نکنيد که ابوعلی سيناها و شيخ انصاریها مربوط به تاريخ هستند. در حال حاضر هزاران شخصيت و حتی بالاتر از آن مانند اين شخصيتها دم دست ما هستند و ما بايد آنها را به کار بگيريم.
رييسجمهور گفت: شما بايد توجه داشته باشيد که کار شما فقط برای کشور خود ما نيست بلکه تمام ملتهای آزادیخواه و موحد از ما انتظار دارند. آن|ها به دنبال الگو هستند و در ملاقاتها دائم تاکيد میکنند که ما به آنها الگوی اقتصادی، فرهنگی و پرورشی بدهيم.
*** در حاشيه ***
در بيست و سومين اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور حدود ۷۰۰ نفر از روسای مناطق، ۳۱ نفر از مديران نهضت سوادآموزی، ۳۱ نفر از مديران مدارس استثنايی، ۱۰ نفر از مديران عشاير و ۶ نفر از مديران خارج از کشور و تعدادی از نمايندگان مجلس حضور داشتند.
زمانی که رييسجمهور در اين جلسه حضور پيدا کرد معلمان شعار دادند «صلی علی محمد، بوی رجايی آمد»، «صل علی محمد، ياور رهبر آمد».
قبل از سخنان رييسجمهور، محمود فرشيدی وزير آموزش و پرورش سخنرانی کرد و به ارايهی گزارشی از فعاليتهای وزارتخانهی متبوعش پرداخت.
رييس جمهور از نمايشگاهی که در حاشيه اين مراسم در ارودگاه شهيد باهنر از سوی فرهنگيان برپا شده بود بازديد کرد و با برخی از فرهنگيان حاضر در مراسم به گفتوگو پرداخت.