خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسی خارجی
سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص واکنش جمهوری اسلامی ايران نسبت به قطعنامه شورای امنيت گفت: درگير شدن شورای امنيت پيش از آنکه به اين روند کمک کند در راه آن مانع ايجاد میکند. اين تجربه قبلا نيز آزمايش شده بود که پيش از آنکه دخالت شورای امنيت به شورای حکام آژانس بينالمللی انرژی اتمی تحميل شود، همکاری ايران با آژانس بسيار گستردهتر و جامعتر بود.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، دکتر حميدرضا آصفی، سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: قطعنامهای که ديروز توسط شورای امنيت صادر شد وجاهت و مبنای حقوقی ندارد و تنها در پی اغراض و اهداف سياسی برخی کشورها و در حقيقت برای اعمال فشار به ايران و سد کردن زود هنگام راه مذاکره از طريق يک قطعنامه مخرب و نابجای شورای امنيت طراحی شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به ناتوانی شورای امنيت برای برقراری آتش بس در لبنان و توقف آتش افروزی رژيم صهيونيستی افزود: اين قطعنامه را اگر در کنار سه هفته ناتوانی شورای امنيت برای توقف کشتار و جنايات گسترده رژيم صهيونيستی در لبنان قرار دهيم هيچ اعتباری برای شورای امنيت باقی نمیماند.
ميليونها نفر در سراسر جهان پيش از اين قضاوت خود را کردهاند و به تعبير آقای کوفی عنان در جلسه علنی ۸ مرداد ۸۵ شورای امنيت اعتبار و اقتدار شورای امنيت در خطر است. ملتها ناتوانی شورای امنيت برای اقدام فوری و قاطع در برابر اين بحران را مورد توجه قرار دادهاند.
حميدرضا آصفی تاکيد کرد: مسلما اين قطعنامه هيچ نتيجه سازندهای در پی نخواهد داشت و در واقع تنها میتواند موجب وخامت اوضاع شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصريح کرد: مردم و دولت جمهوری اسلامی ايران خواهان تنش نبوده و همواره آماده مذاکرات جدی و هدفمند بر اساس احترام متقابل و حقوق برابر بودهاند؛ لکن بارها و بارها به اثبات رساندهاند که در برابر فشار تهديد بیعدالتی و تحميل ثابت قدم و مقاومند.