سرپرست وزارت امور خارجهی کوبا:
همبستگی با ايران از سياستهای اصولی کوباست
خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسی خارجی - ايران در جهان
سرپرست وزارت امور خارجه کوبا قطعنامه ۱۶۹۶ شورای امنيت عليه ايران را محکوم کرد و اظهار داشت که سياست همبستگی دولت کوبا با ايران، سياست اصولی اين کشور است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، برونو رودريگز در ديدار با منوچهر محمدی، معاون آموزشی و پژوهشی وزارت امور خارجهی کشورمان همچنين همبستگی دولت و ملت کوبا با ملت ايران در برابر تهديدات و زورگويیهای امپرياليسم جهانی را اعلام کرد.
وی همچنين تاکيد کرد که حمايت از حق مسلم ايران در زمينهی فنآوری هستهيی از سياستهای قاطع دولت کوباست.
رودريگز در ادامه، تحولات جاری در آمريکای لاتين را سبب ايجاد شرايطی جديد و مساعد به نفع ملتهای ستمديده در اين منطقه توصيف کرد و با اشاره به برگزاری چهاردهمين اجلاس سران کشورهای عدم تعهد در کوبا در ماه سپتامبر، آن را فرصت مناسبی برای احيا و تجديد حيات اين سازمان جهت ايفای نقشی شايسته برای جنبش عدم تعهد در صحنه سياست بينالمللی خواند.
وی همچنين با اشاره به آن که حال کنونی فيدل کاسترو، رهبر کوبا خوب و رضايتبخش است، گفت که وی در شرايط عادی به سر میبرد و شرايط موجود در کشور روال کاملا عادی دارد و با وجود اين تحول، کليه سياستها و برنامههای دولت طبق روال معمول ادامه خواهد يافت و در همين راستا برگزاری برنامههای مربوط به اجلاس عدم تعهد نيز همچنان به قوت خود باقی است.
منوچهر محمدی که در کوبا به سر میبرد نيز در اين ديدار دربارهی توسعه روابط بين دو کشور و همچنين آخرين تحولات جهانی و منطقهيی با سرپرست وزارت امور خارجهی کوبا گفتوگو و تبادلنظر کرد.
دکتر محمدی در اين ديدار با ستايش از مقاومت انقلابی مردم کوبا در برابر توطئههای امپرياليسم آمريکا و با تشکر از مواضع دولت کوبا در حمايت از ايران در سازمانها و مجامع بينالمللی بر همبستگی ميان دو کشور تاکيد کرد و با توجه به ظرفيتهای موجود برای ارتقای روابط، خواستار گسترش روابط ميان دو کشور در همه ابعاد شد.
دکتر محمدی همچنين با اظهار تاسف از دريافت خبر کسالت فيدل کاسترو، رهبر کوبا اظهار اميدواری کرد که حال وی هر چه زودتر بهبود يابد.
وی با اشاره به حوادث بسيار دردناک در لبنان، تلاشهای دولت آمريکا برای تسلط بر خاورميانه به عنوان قلب منابع انرژی دنيا را مقدمهای برای تحکيم پايههای سلطهی خود بر دنيا عنوان کرد که با وجود آن که اين تلاش بی فرجام تاکنون با شکست روبرو شده است، اما با اين حال، سرنوشت آمريکای لاتين، آفريقا و خاورميانه را به يکديگر پيوند زده است و اين مساله لزوم تعميق شناخت و تعامل هر چه بيشتر آمريکای لاتين با منطقه خاورميانه و جهان اسلام را در موقعيت کنونی دو چندان میسازد.