- پليس از مزاحمان مردم پذيرايی نخواهد کرد
- رضايت مردم بهترين دليل ادامه طرح است
- تحليل های پشت ميزی از طرح امنيت اجتماعی کارشناسی نيست
سردار سرتيپ مهدی محمدی فرد با تاکيد بر تداوم اجرای قاطعانه طرح ارتقا امنيت اجتماعی در سراسر کشور ، از کسانی که نسبت به نحوه برخورد ماموران ناجا با اراذل و اوباش انتقاد دارند خواست که برای بررسی عملکرد آنها پشت ميزها را ترک کرده و با تيم های عملياتی پليس همراه شوند.
سردار سرتيپ مهدی محمدی فرد ، معاون پارلمانی نيروی انتظامی جمهوری اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر ، اظهار داشت: طرح ارتقا امنيت اجتماعی که از ابتدای سال ۸۶ با مقابله و برخورد با بدحجابی آغاز شد ، با جمع آوری اراذل و اوباش و معتادان خطرناک ادامه می يابد.
وی افزود: نيروی انتظامی پس از جمع آوری معتادان خطرناک ، اين افراد را با هماهنگی وزارت بهداشت و درمان به مراکز بازپروری تحويل می دهند و اراذل واوباشی که به طور سازماندهی شده فعاليت می کنند نيز پس از دستگيری و جمع آوری سلاح های سرد و گرم و آلات لهو و لعب ، در اختيار مراکز قضايی قرار می گيرد.
معاون پارلمانی ناجا در پاسخ به منتقدان طرح ارتقا امنيت اجتماعی که نحوه برخورد ماموران پليس را مصداق خشونت و فرا قانونی می دانند ، گفت: هر کسی از ظن خود يار پليس می شود ولی تحليل های پشت ميزی کارشناسی نيست و کسانی که قصد دارند عملکرد ماموران را مورد ارزيابی قرار دهند بايد همگام تيم های عملياتی در صحن حضور يابند.
وی افزود : کسانی که می خواهند عملکرد ناجا را بررسی کنند بايد بروند اراذل و اوباش و ابزار و آلاتی که آنها برای ارتکاب جرم دراختيار دارد را از نزديک ببنند؛ اراذل و اوباش هنگام مواجه با ماموران ناجا به عنوان ضابطان دستگاه قضا مقاومت و گستاخی کرده و حتی آنها را تهديد می کنند و در خوش بينانه ترين حالت اگر ماموران را مورد حمله قرار ندهند از محل فرار می کنند .
سردار سرتيپ محمدی فرد تاکيد کرد: نيروی انتظامی نمی تواند از کسانی که مردم را با سلاح سرد و گرم مرعوب کرده و امنيت اجتماعی را تهديد می کنند بخواهد به آرامی تسليم پليس شود و از آنها پذيرايی کند.
وی با تاکيد بر اينکه برخورد ناجا با افراد بد حجاب ، معتادان خطرناک و اراذل و اوباش سابقه دار، مورد تاييد و حمايت عموم مردم است اعلام کرد : روز گذشته برخی اعضای مجمع نمايندگان استان تهران با فرماندهان انتظامی ديدار و از خدمات پليس در اين زمينه تقدير کردند.
معاون پارلمانی نيروی انتظامی همچنين در خصوص مسائل امنيتی ناشی از اجرای طرح سهميه بندی بنزين و استفاده از از کارت هوشمند سوخت گفت:اجرای هر قانون و طرح در دنيای امروز دارای تبعات مختلف است و برخی افراد از اين قوانين و طرحها راضی و برخی ديگر ناراضی می شوند و احتمال دارد کسانی شيطنت کرده و با مانع تراشی ناکارآمدی مجريان را دنبال کنند که طبعا اين موضوع از سوی کارشناسان انتظامی و امنيتی بررسی می شود.
سردار سرتيپ محمدی فرد در ادامه گفتگو با مهر افزود: کارشناسان ناجا پيامدهای احتمالی امنيتی ناشی از سهميه بندی شدن سوخت را بررسی و پيشنهادات و راهکارهای مقابله با اين پيامدها را تدوين کردند که در اختيار مسوولان اجرايی و هيات رئيسه مجلس به عنوان نهاد نظارتی قرار گرفته است.
وی در پايان خاطرنشان کرد: در صورت لزوم موضوع تبعات امنيتی ناشی از اجرای طرح سهميه بندی بنزين و استفاده از کارت هوشمند سوخت در جلسات مشترک کارشناسان انتظامی با مسوولان اجرايی و نهاد قانون گذاری بررسی می شود تا طرح بدون برخورد با مانع و مشکل و ورود پيامد منفی عملياتی شود.