تهران- خبرگزاري كار ايران
كانديداي مورد حمايت جبهه مشاركت و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي در انتخابات رياست جمهوري، گفت: آمدهام كه در صورت موقعيت به نقض حقوق بشر خاتمه دهم تا جمهوري اسلامي ايران الگو و سر آمد كشورهاي منطقه در استقرار دموكراسي و رعايت حقوق بشر و كرامت شهروندانش باشد، نه اين كه كشور ما درصدر فهرست ناقصان حقوق ملت قرار گيرد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا" مصطفي معين در ديدار با دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي قزوين با بيان اين كه از همان روزهاي آغازين كه تصميم براي ورود به انتخابات رياست جمهوري قرار گرفتم، براساس يك الگوي علمي و با تبيين فرصتها و تهديدها و نيز نقاط قوت و ضعف جنبش اصلاحات و توانايي هاي كشورپذيرفتم كه قدم در راهي بگذارم كه نهايت آن ورودي متفاوت به عرصه انتخابات و مديريت كشور است، افزود: ميگويم متفاوت چون نه با مسايل و نه با چالش ها و نه با آسيبها و راه حل هاي پيش رو بيگانه نيستم، اما معتقدم كه ورود ايران به مدارهاي نويي از توسعه يافتگي فكر نو، راه نو و ارادهاي نو ميخواهد.
وي تصريح كرد: به ميزان نارضايتي و نقد نخبگان و آحاد جامعه و انتظارات و خواستههاي مردم و اولويتهاي آنها به اعتبار پژوهشها و گزارشهاي علمي و پژوهش واقفم. ميدانم كه اعتماد و مشاركت مردم و كارآمدي و توانمندي حكومت چالش مهم اين ايام است، بر واقعي بودن و برجستگي مشكلات و خواسته هاي اقتصادي و اجتماعي قشرهاي مختلف مردم و بر ضرورت تحركهاي توسعهاي براي ايراني سربلند درجهان به هم پيوسته كنوني تاكيد دارم، اما معتقد هستم كه همه اينها وقتي ميسر است كه پيشبرد دموكراسي در كشور و اصلاح بينش رفتار و ساختار حكومتگري را جدي بگيريم.
معين ادامه داد: اين يعني فهم جديد از كارآيي، اعتماد، اقتدار و مشاركت حداكثري مردم, اين يعني فهميدن خواست نقد و حتي نااميدي و قهر مردم و يافتن راهي براي برخورد صادقانه و شجاعانه علمي با ضعفها و كاستيهاي مختلف.
اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري با تصريح بر اين كه پديده جديدي كه ما در انتخابات در پي آن هستيم، عزمي نو و جمعي براي پيشبرد دموكراسي و توسعه در ايران است، بر نگاه علمي, خرد و رفتار جمعي جهت دستيابي به غايت هدف تأكيد كرد.
معين تصريح كرد: آمدهام تا بگويم كه اگر خواهان سربلندي ايران و ايراني هستيم، چاره اي جز تحقق عدالت در عرصه هاي مختلف نداريم. از عدالت اجتماعي و اقتصادي تا عدالت جنسيتي و سياسي و تا عدالت قضايي نميشود در كشور كساني به پشتوانه قدرت سياسي از مصونيت مطلق آهنين بهرهمند باشند و عدهاي با وجود صداقت، دلسوزي، تلاش و حركت در چارچوب قانون، در ناامني مطلق به سر ميبرند.
وي با بيان اين كه به روشني ميگويم من بر حقوق بشر، حساسيت روشنفكرانه صرف نيست كه اگر هم بود ناپسند نبود، افزود: بلكه رعايت موازين و حقوق انسانها و امكان رشد و پيشرفت كشور را فراهم ميكند و نقش مستقيم در كاهش مشكلات اقتصادي دارد.
كانديداي مورد حمايت جبهه مشاركت و سازمان مجاهدين، تصريح كرد: نگاه كنيم ببينيم براي مثال به قتل رسيدن خانم دكتر زهرا كاظمي علاوه بر اين كه اقدامي ضد انساني و ضد اسلامي بود، چه لطمه هايي به حيثيت جهاني ايران زد و چه آسيبهايي به منافع ملي ما وارد كرد، نگاه كنيم ببينيم چرا در موقعتي كه يونسكو و انديشمندان جهاني شيفته گفتار و رفتار آقاي خاتمي در طرح آينده گفتوگوي تمدنهايند، چگونه اين مساله توسط سفير كانادا به عنوان پاشنه آشيل موقعيت ممتاز ما مطرح ميشود.
معين تريح كرد: رانت خواري و فساد و ترجيح منافع خصوصي بر عمومي مسايلي جدي است، اما راه حل اين گونه مسايل اقتصادي از يك طرف ايجاد فضاي دوستي و همكاري با كشورهاي خارجي و كاهش تنشها و اعتماد سازي با آنان و جلب سرمايه گذاري خارجي و به ويژه جذب سرمايههاي ايرانيان خارج از كشور به همراه استفاده از تجربيات موفق زنان در عرصههاي گوناگون علمي فني و اقتصادي است.