طه هاشمي گفت : عدم موفقيت شوراي هماهنگي در ايجاد اجماع در ميان اصولگرايان از همان ابتدا هم مشخص بود.
مدير مسوول روزنامه انتخاب (در زمان انتشار ) در گفت وگو با خبر نگار هاتف افزود : کانديداهاي شوراي هماهنگي همگي براي رييس جمهور شدن آمده شده اند و هيچکدام قصد ندارند که اگر شوراي هماهنگي به فردي رسيد به نفع آن فرد کنار بروند.
وي تاکيد کرد: شوراي هما هنگي از اول هم نظرش آقاي لاريجاني بود و به هيچ نبايد دراين خصوص ترديد کرد.
هاشمي تاکيد کرد: ولايتي هم به اين نتيجه رسيده بود و وقتي ديد که نامش از اين شورا به عنوان فرد منتخب بيرون نخواهد آمد از شورا خروج کرد.
وي افزود: رييس جمهور بايد با راي بالا انتخاب شود زيرا هرچند كه رييس جمهور است اما در مجامع بين المللي و نيز از نظر جريانات سياسي از اقبال لازم برخوردار نيست.
وي افزود: توان و قدرت اجرايي از شرايط خاص و مسلم رييس جمهور است، زيرا در ايران بعد از 26 سال كه مطالبات مردم زمين مانده شخصي بايد باشد که توانايي پاسخگويي اين مطالبات را داشته باشد زيرا 4 سال آينده دوران سرنوشت سازي است.
وي تصريح کرد: يعني فردي به عنوان رييس جمهور انتخاب شود كه مديران كارآمد كشور با وي اعلام همكاري كنند.
هاشمي اظهار داشت: كانديداهاي كنوني هيچكدام شرايط فوق را دارا نيستند يعني نه مقبوليت لازم را دارند و نه توان مديريتي بالا و حتي چنانچه رييس چمهور شوند احتمال اين كه جريانات سياسي نيز باوي همكاري كنند؛ بسيار كم است.
وي ادامه داد: در حال حاضر قواعد بين المللي دنيا تغيير كرده است که بايد اين قواعد را فهميد و بر اساس آن تصميم متناسب گرفت، بنابراين اگر كسي در سياست خارجي كشور پخته عمل كند توانايي عبور كشور از بحرانها را دارد.
وي افزود: درحالي که باز هم كانديداهاي مطرح اين توانايي را ندارند.
اين فعال سياسي در پاسخ به اين سوال كه برخي معتقدند که در زمان هاشمي رفسنجاني ايران در انزواي سياسي و بين المللي بود؛ تاكيد كرد: اين موضوع درست نيست. زيرا سياست تنش زدايي در دوران وي بنيان نهاده شد، اما به دليل دخالت افرادي كه هيچ تخصص و مسئوليتي در كشور نداشتند كشور را با مشكل مواجه كردند و اين موضوع هم در دوران هاشمي و هم خاتمي ادامه داشت و بيان اين مطالب فقط در جهت تخريب هاشمي است.
وي با بيان اين مطلب كه ملت خواهان دولتي است كه هوشمندانه با منافع ملي برخورد كند گفت: با انتخاب هاشمي يك آرايش سياسي جديد در كشور ايجاد خواهد شد. زيرا تكثير احزاب كه مربوط به كشورهاي شرقي است باعث تششت و اختلاف در كشور مي شود.
وي در پايان گفت:بنابراين با ايجاد چند حزب قدرتمند كه در كشور مستقر شوند قطعا ساختار سياسي كشور اصلاح خواهند شد و كسي مي تواند اين ساختار را اصلاح كند كه خود ساختار ساز و پايه گذار باشد كه هاشمي بهترين گزينه ممكن براي اين منظور است.