Sunday, Feb 5, 2017

صفحه نخست » افشای پول‌های پرداختی مجاهدین خلق به مقامات دولت ترامپ

Mojahedin_Trump_small.jpgمنبع: رادیو فرانسه

خبرگزاری "آسوشیتدپرس"، "فاکس نیوز" و بسیاری از رسانه‌های آمریکایی، امروز یکشنبه ۱۷ بهمن/ ۵ فوریه، گزارش دادند که یکی از وزرای دولت ترامپ و چند تن از مشاوران و نزدیکان وی به خاطر سخنرانی در محافل و اجتماعات سازمان مجاهدین خلق، مبالغ قابل توجهی از این گروه پول دریافت کرده‌اند؛ "رودی جولیانی" و "نیوت گینگریچ" از جمله مشاوران و نزدیکان ترامپ هستند که برای سخنرانی علیه ایران از سخاوتمندی‌های سازمان مجاهدین خلق سود جسته‌اند. "الین چائو" وزیر حمل و نقل کابینه دونالد ترامپ، اعلام کرده که سازمان مجاهدین خلق برای ایراد فقط یک سخنرانی ۵ دقیقه‌ای، به او مبلغ ۵۰ هزار دلار پرداخت کرده است.

"جان گامبرل" گزارشگر "آسوشیتدپرس"، در گزارشی بر موارد بسیار زیادی از دریافت‌های مقامات دولت ترامپ و همچنین مقامات پیشین جمهوری‌خواه و دموکرات، نمایندگان و سناتورهای آمریکایی، انگشت گذاشته است که همگی آنان از سخاوتمندی‌های سازمان مجاهدین خلق بهره برده‌اند.

"الین چائو" وزیر حمل و نقل دولت ترامپ که چند روز پیش از سوی مجلس سنا تأیید صلاحیت شد، گفته که برای یک سخنرانی ۵ دقیقه‌ای در سال ۲۰١۵ در یکی از مجالس سازمان مجاهدین خلق، رقمی بالغ بر۵۰ هزار دلار دریافت کرده است.

"رودی جولیانی" شهردار سابق نیویورک و از افراد نزدیک به دونالد ترامپ و از مشاوران حلقه درونی وی برای ایراد چندین سخنرانی در محافل و مجالس سازمان مجاهدین خلق، مبالغ هنگفتی دریافت کرده است؛ او که یکی از مخالفان سرسخت جمهوری اسلامی ایران است دریافت پول از این سازمان را رد نمی کند و با توجه به اینکه از سال ۲۰۰۸ هنوز دریافت‌های خود را رسماً به اداره مالیات گزارش نداده است، میزان دقیق دریافتی او از این سازمان مشخص نیست.

دراین گزارش آمده است که تعدادی از مقامات پیشین سنا و دولت ایالات متحده آمریکا از جمله سخنگوی سابق کاخ سفید و مشاور کنونی ترامپ یعنی "نیوت گینگریچ"، برای سازمان مجاهدین خلق سخنرانی کرده‌اند که رقم‌های دریافتی برخی از آن‌ها برای این سخنرانی اعلام شده است؛ اما بسیاری نیز از اعلام مبالغ دریافتی در ازای این سخنرانی‌ها خودداری کرده‌اند.

در این گزارش تصریح شده است که هیچ قانونی در ایالات متحده آمریکا دریافت پول در ازای سخنرانی را منع نکرده، اما مسئله اساسی در این‌گونه روابط، موضوع نفوذ «یک گروه که پیش تر در فهرست سیاه سازمان های تروریستی قرار داشته» و اثرگذاری این گروه بر تصمیمات برخی از مقامات دولتی آمریکا را مطرح می‌کند.

پیش از این، یک دسته از مقامات سابق ایالات متحده آمریکا از جمله شخص "جولیانی"، اقدام به ارسال نامه‌ای برای دونالد ترامپ کرده بودند که طی آن از وی خواسته بودند تا اقدام به برقراری روابط، با شاخه سیاسی سازمان مجاهدین خلق کند.
در گزارش "آسوشیتدپرس" آمده است: پس از صدور فرمان دونالد ترامپ در جهت منع ورود شهروندان ایرانی به آمریکا و بالا گرفتن تنش بین دولت آمریکا و ایران، اعلام تحریم‌های جدید علیه اشخاص ایرانی در روز جمعه ٣ فوریه، و هشدار و تهدید ایران از سوی مقامات دولت ترامپ، سازمان مجاهدین خلق، دولت دلخواه خود در آمریکا را پیدا کرده است.

در این گزارش همچنین آمده است که ائتلاف بالقوه با سازمان مجاهدین خلق، آمریکا را در واقع به گروهی پیوند میزند که سوابق تاریخی بسیار مشکوکی دارد و این رویکرد بر خلاف منافع آمریکاست. در ادامه آمده است که سازمان مجاهدین خلق، گروهی است که از انقلاب اسلامی حمایت کرده و در اشغال سفارت آمریکا در تهران مشارکت داشته است. اعضای این سازمان، پس از ترک ایران به عراق رفته و با دشمن ایران یعنی صدام حسین که در حال جنگ با ایران بود، هم‌پیمان شده اند. در همین حال، جاسوسان این سازمان اسرار برنامه مخفی هسته‌ای جمهوری اسلامی را برای سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا فاش ساخته‌اند.

"ایرواند آبراهیمیان" استاد دانشگاه سیتی نیویورک می گوید که مجاهدین خلق بر روی اسب برنده شرط می‌بندند. او گفته که اتحاد دولت ترامپ با سازمان مجاهدین خلق موجب تضعیف آمریکا می شود. با افزایش ارتباط بین سازمان مجاهدین خلق و مقامات دولت آمریکا، بدبینی و ترس ایرانی‌ها نسبت به آمریکا افزایش خواهد یافت.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy