Saturday, Jun 3, 2017

صفحه نخست » نامه تمسخرآمیز علی مطهری به صادق لاریجانی

Larijani-Motahhari.jpgمطهری به صادق لاریجانی: شما برای حل مسئله حصر چه کرده‌اید؟

رادیو زمانه: علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه، از صادق لاریجانی خواست برای رفع حصر محصوران اقدام کند.

صادق لاریجانی در جلسه‌ای که دوشنبه ۸ تیر با مسئولان قوه قضائیه برگزار کرده بود، اعلام کرد که در پشت پرده تلاش‌هایی برای رفع حصر محصوران انجام می‌شود. رئیس قوه قضائیه در این جلسه گفته بود از این تلاش‌ها بوی «فتنه» می‌شنود. او رسانه‌های طرفدار دولت را تهدید کرد که اگر این موضوع را پیگیری کنند، تحت پیگرد قضائی قرار می‌گیرند. او سپس به روحانی و طرفدارانش هشدار داده بود که «بساط [رفع حصر] را جمع کنند» و آن‌ها را تهدید کرده بود که اگر به بحث رفع حصر ادامه دهند، قوه قضائیه «بساط آن‌ها را جمع می‌‌کند.»

علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اکنون در صدد پاسخگویی برآمده و به صادق لاریجانی نوشته است:

«رئیس‌جمهور طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی مسئول اجرای قانون اساسی است و وقتی اقدامی مانند حصر خانگی برخلاف اصول ۳۲ تا ۳۷ قانون اساسی است، وظیفه دارد که در دفاع از حقوق شهروندی ملت اقدام کند، خصوصاً که شعارهای مردم در انتخابات اخیر نشان داد که این موضوع خواست اکثریت ملت ایران است. این، ادبیات مناسبی نیست که به رئیس‌جمهوری که مسئول اجرای قانون اساسی است و حدود ۲۴ میلیون رأی داشته ـ و اگر از ادامه رأی‌گیری جلوگیری نمی‌کردند شاید ۲۶ میلیون رأی داشت ـ بگویید شما چه‌کاره‌اید که بخواهید حصر را بشکنید؟ از شما سؤال می‌کنم شما که کاره‌ای هستید، برای حل این موضوع چه اقدامی کرده‌اید؟»

حسن روحانی در نخستین نشست خبری‌اش بعد از پیروزی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران رفع حصر از محصوران را به حقوق شهروندی ربط داده و وعده داده بود که از حقوق شهروندی محصوران دفاع کند.

صادق لاریجانی در جلسه‌اش با مسئولان قوه قضائیه گفته بود حصر میر حسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی از مصوبات شورای عالی امنیت ملی‌، عالی‌ترین نهاد امنیت کشور است و لذا نمی‌توان در آن تجدید نظر کرد.

مطهری در پاسخ نوشته است:

«این نهاد زمانی که کشور در حال آشوب بود، اضطراراً این حق را داشته است که به صورت موقت چند ماهه تا زمان برقراری آرامش حکم به حصر خانگی بدهد، اما بحث درباره ادامه‌ آن است. آیا شورای عالی امنیت ملی پس از آرامش جامعه و رفع خطر می‌توانسته حکم به مجازات ادامه حصر بدهد، یعنی کار قوه قضائیه را انجام بدهد؟ آن‌هم بدون هرگونه محاکمه‌ای و شنیدن دفاعیات آنها و پرداختن به پرونده سایر طرف‌های فتنه سال ۸۸ ؟»

صادق لاریجانی همچنین گفته بود که حتی اگر محصوران رفع حصر شوند، آن‌ها را باید محاکمه کرد و در این صورت مجازات سنگین‌تری در انتظارشان است.

مطهری پاسخ داده:

«در واقع می‌فرمایید قوه قضائیه پس از مجازات ۷ سال حصر خانگیِ بدتر از حبس، تازه آن متهم را محاکمه می‌کند تا ببیند مجازات او چیست. مستدعی است این حرف را تکرار نفرمایید که موجب وهن نظام جمهوری اسلامی است.»

میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، رهبران اعتراض‌ها به انتخابات ریاست جمهوری ۸۸، که علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و نزدیکان او از آنان به عنوان «سران فتنه» نام می‌برند، از بهمن‌ ۸۹ بدون محاکمه در حصر خانگی به سر می‌برند.

در ماه‌های گذشته مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم، ‌ محمد خاتمی، ‌ رییس جمهوری اسبق، و علی مطهری، نماینده تهران در مجلس، خواستار رفع حصر این سه نفر شده‌اند.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy