Saturday, Jun 10, 2017

صفحه نخست » اعزام نیروهای امنیتی برای کنترل درگیری‌ خونین طایفه‌ای در رامهرمز

Ramhormoz-clash022.jpgرادیو زمانه: بر اثر یک درگیری بین دو طایفه در شهر رامهرمز خوزستان چندین‌تن کشته و زخمی شدند. پس از این درگیری، نیروهای امنیتی برای کنترل وضعیت به این شهر اعزام شدند.

به گزارش رسانه‌های ایران، بر اثر درگیری مسلحانه بین دو طایفه محمدی و موسایی، جمعه‌شب، ۱۹ خرداد یک تن کشته و چهارتن زخمی شده‌اند. این آمار رسمی اعلام‌شده از سوی دادستانی رامهرمز است. برخی آمار منتشرشده غیررسمی و غیرقابل تأیید تعداد کشته‌شدگان را دو تن و تعداد مجروحان حادثه را تا ۱۰ تن اعلام کرده‌اند.

در این درگیری پنج خانه و یک موتورسیکلت نیز به آتش کشیده شدند. گزارش‌های تأییدنشده از به آتش کشیده‌شدن سه مغازه نیز خبر می‌دهند.

تا کنون سه نفر به علت دخالت در این درگیری دستگیر شده‌اند.

درگیری اصلی در میدان ادهم شهرستان رامهرمز به وقوع پیوست. به گفته علیرضا قاسمی‌نژاد، دادستان رامهرمز، افراد مسلح سوار بر موتور درگیری‌ها را حوالی ساعت هشت شب آغاز کردند و سپس با مانوردادن در خیابان‌ها به آتش‌کشیدن خانه و مغازه دست زدند.

درگیری‌ها هنوز به صورت پراکنده ادامه دارد و نیروهای ویژه امنیتی و انتظامی به منطقه درگیری اعزام شده‌اند. گزارش‌هایی نیز از بسته‌شدن تمام خروجی‌ها و ورودی‌های شهر رامهرمز خبر می‌دهند.

دادستان رامهرمز گفت که سال گذشته برای دویست‌تن به دلیل این درگیری‌ها حکم تبعید و حبس صادر شده اما این احکام معلق شده بود تا به تنش‌ها دامن نزند.

یک نزاع دو ساله

دو طایفه محمدی و موسایی در روستای «پتک» شهرستان باغملک حضور دارند. هدایت‌الله خادمی، نماینده مردم ایذه و باغملک در گفت‌و‌گو با خبرگزاری «تسنیم»، نزدیک به سپاه پاسداران از سابقه دو ساله این درگیری‌ها خبر داده است.

به گفته خادمی، «بیش از دو سال است که بین روستاهای پتک جلالی و پتک بیگدلی درگیری‌های طایفه‌ای رخ می‌دهد و این درگیری‌ها به نوعی است که اکنون به برخی از شهرستان‌های همجوار از جمله رامهرمز توسعه پیدا کرده است.»

او گفته که اکنون بخشی از مردم این منطقه مسلح شده‌اند. به گفته خادمی، وسعت درگیری به حدی است که از کنترل نیروی انتظامی استان خوزستان خارج شده است.

او از مشورت با دولت و محمدحسین ذوالفقاری، معاون امنیتی وزارت کشور خبر داده و گفته که خواستار اعزام نیرو از استان‌های دیگر به این منطقه شده است.

نماینده ایذه و باغملک یکی دیگر از مشکلات را برخورد «ناعادلانه» با این طوایف در جنوب ایران اعلام می‌کند. به گفته او، « برخی از این طوایف فکر می‌کنند با آنها ناعادلانه برخورد می‌شود اگر چه که چنین نیست ولی گمان می‌کنند در سیستم‌های اداری ناعادلانه با آنها برخورد می‌شود و شاید طرفدار یک طایفه خاص باشند.»

بر اثر درگیری این دو طایفه از سال ۱۳۹۴ تا کنون ۱۸ تن کشته شده اند.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy