Monday, Jun 19, 2017

صفحه نخست » صادق لاریجانی: آن‌ها که از داخل به آمریکا «سیگنال» می‌فرستند، محارب و مفسد فی‌الارض‌اند

Sadegh-Amoli-Larijani.jpgرادیو زمانه: سخنان صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه در نشست هفتگی‌اش با مسئولان عالی قضائی یک بار دیگر تحت تأثیر سخنرانی یکشنبه ۲۸ خرداد علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در جمع گروهی از کشته‌شدگان ایرانی در سوریه قرار داشت. او نیز نسبت سیاست دولت ترامپ برای تغییر مسالمت‌آمیز حکومت ایران هشدار داد و اعلام کرد که برخی از افرادی که در ایران برای ایالات متحده آمریکا «سیگنال» می‌فرستند، محارب و بر برخی هم مفسد فی‌الارض‌اند.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی شامگاه گذشته، بیش و کم هم‌زمان با حمله موشکی سپاه به دیرالزور در سوریه، در پاسخ به اظهارات رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا که اعلام کرده سیاست ایالات متحده پشتیبانی از عناصری در داخل ایران است که به تغییر مسالمت‌آمیز این حکومت منجر شود، مقامات کاخ سفید در دولت ترامپ را «بی‌تجربه و تازه‌کار» خوانده و تأکید کرده بود: «این افراد بی‌تجربه، ملت و مسئولان ایران را نشناخته‌اند و هنگامی که تودهنی بخورند، آن زمان متوجه خواهند شد حساب و کتاب چیست.»

صادق لاریجانی هم هم‌صدا با علی خامنه‌ای در نشست هفتگی‌اش با مسئولان عالی قضائی به سخنان رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا درباره ضرورت تغییر حکومت ایران اشاره کرد و گفت:

«یکی دیگر از دشمنی‌ها، سخنان غیردیپلماتیک و خارج از عرف وزیر امور خارجه آمریکا در روزهای اخیر بود که حسب برخی گزارشات گفته است ما باید جمهوری اسلامی را در زمینه انرژی هسته‌ای و تولید سلاح اتمی مهار کنیم و همچنین از گروه‌هایی که در داخل ایران وجود دارند برای تغییر مسالمت‌آمیز قدرت و حکومت این کشور استفاده و حمایت کنیم. متأسفانه عده‌ای در داخل کشور به دشمنان چراغ سبز نشان می‌دهند و با ارسال برخی سیگنال‌ها موجب ایجاد طمع در دشمنان می‌شوند. برخی از این افراد محارب و برخی مفسد فی الارض‌اند و بر این اساس نیروهای امنیتی به‌ویژه وزارت اطلاعات و سپاه باید کاملاً هوشیارانه، این قبیل گروه‌ها را رصد و کشف کنند. قوه قضاییه نیز بدون هیچ‌گونه هراسی از هیاهو‌ها و تبلیغات مدعیان حقوق بشر با این افراد برخورد خواهد کرد.»

پیش از این بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت خارجه ایران سخنان رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا درباره ضروت تغییر مسالمت‌آمیز حکومت در ایران را مداخله‌جویانه و متأثر از «القائات نابجا» خوانده بود.

وزیر خارجه آمریکا به تحریم‌های تازه علیه سپاه پاسداران هم اشاره کرده و گفته بود: «وزارت خارجه همچنین در حال بررسی پیامدهای دیپلماتیک و بین‌المللی قرار دادن کلیت سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی است.»

صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه با اشاره به تصویب تحریم‌های جدید سنای آمریکا علیه ایران در نشست با مسئولان عالی قوه قضائیه گفت:

« تحریم‌های اخیر سنا جلوه دیگری از دشمنی‌های آمریکاست که گرچه این گونه اقدامات، سابقه‌ای طولانی دارد، اما اینکه آمریکایی‌ها به‌خلاف برجام دست به این کار زده‌اند و عملاً این توافق را تبدیل به یک امر یک‌طرفه به‌نفع آمریکا کرده‌اند، غیرقابل قبول است.»

چند ساعت بعد از حملات ۱۷ خرداد داعش در تهران، سنای آمریکا با ۹۷ رأی موافق و تنها دو رأی مخالف تحریم‌های تازه‌ای در زمینه برنامه موشکی ایران، صدور اسلحه و حمایت از گروه‌های مسلح در خاورمیانه را بررسی کرد. اگر این لایحه به تصویب برسد، اشخاص و شرکت‌هایی که با برنامه موشکی ایران همکاری می‌کنند تحریم خواهند شد. محدودیت‌هایی هم برای سپاه پاسداران در نظر گرفته شده است.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy