Monday, Jun 26, 2017

صفحه نخست » عقب‌نشینی خامنه‌ای: آتش‌ به اختیار به معنی فحاشی و بی‌قانونی نیست

Khamenehei.jpgزمانه ـ رهبر جمهوری اسلامی ایران بعد از نماز عید فطر، سخنانی ایراد کرد. در فرازی از این سخنان او که تا پیش از این از راست‌ افراطی و ولایتمداران خودسر خواسته بود هرگاه اخلالی دیدند، مانند لشکر در حال شکست، به فرمان «آتش به اختیار» عمل کنند، یعنی به هر شکل که تشخیص دادند عمل کنند، از نظر خود برگشت و راست افراطی و خودسران را به تن دادن به قانون دعوت کرد.

فرازی از سخنرانی علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی به معنای عقب‌نشینی از فرمان «آتش به اختیار» بود. خامنه‌‌ای به صراحت نظرش را تغییر داد:

« آتش به اختیار به معنای کار فرهنگی خودجوش و تمیز است. معنی‌اش این است که در تمام کشور، صاحبان اندیشه، فکر و همت، کار را خودشان پیش ببرند، منافذ فرهنگی را بشناسند و در مقابل، آتش به اختیار به معنای بی‌قانونی و طلبکار کردن مدعیان پوچ‌اندیش و مدیون کردن جریان انقلابی کشور نیست. نیروهای انقلابی بیش از همه باید مراقب نظم کشور، مراقب آرامش کشور، مراقب عدم سوءاستفاده‌ دشمنان از وضعیت کشور، مراقب حفظ قوانین باشند.»

علی خامنه‌ای، پس از حملات تروریستی به مجلس شورای اسلامی و مقبره آیت‌الله خمینی در روز چهارشنبه ۱۷ خرداد در دیدار با گروهی از دانشجویان به آن‌ها توصیه کرد که هرگاه اخلالی در دستگاه‌های فرهنگی دیدند، می‌توانند مانند زمانی که در جنگ اخلال به وجود می‌آید، به هر شکلی که مایل‌اند و بدون در نظر گرفتن قانون عمل کنند.

خامنه‌ای گفته بود: «در جنگ هم اگر اخلال در قرارگاه مرکزی پیش بیاید نیروها آتش به اختیار می‌شوند. این‌که در وضعیتی که ما این‌همه مسائل مهم فرهنگی در کشور داریم، حالا فرض کنیم فلان آهنگ قبل از افطار پخش بشود یا نشود، این می‌شود مسئله اصلی، نامه‌نگاری می‌کنند. پیداست که این دستگاه اختلال پیدا کرده، مسئله اصلی را از فرعی تشخیص نمی‌دهند. وقتی این‌جوری دستگاه‌های مرکزی اختلال دارند، آن وقت این‌جا شما آتش به اختیارید.»

فرمان رهبر جمهوری اسلامی به ولایتمداران، در راهپیمایی روز قدس اجرا شد. در راه‌پیمایی روز جمعه به عده‌ای از مقامات، از جمله حسن روحانی، رئیس جمهوری، اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی و علی مطهری، نماینده مجلس، توهین شد.

توهین کنندگان به روحانی شعار می‌دادند «بنی‌صدر، روحانی، پیوندتان مبارک».

مقایسه میان روحانی و بنی‌صدر، اولین رئیس جمهوری نظام ولایی، از خود رهبر و سایت او آغاز شد. منظور از آن کوبیدن روحانی از این زاویه بود که گویا رئیس جمهوری اسلامی از ولی فقیه تبعیت نمی‌کند.

این حملات بی‌پاسخ نماند: بسیاری از مقامات دولتی خواستار پیگیری قضائی «توهین‌کنندگان به رئیس‌جمهوری» شدند، تا اینکه سرانجام محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور شنبه، ۳ تیر وعده پیگیری داد.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy