Wednesday, Jul 5, 2017

صفحه نخست » داغ شدن بحث درمورد انتخاب شهردار جدید تهران

070517A_top.jpgیورونیوز - در حالی که پنجمین دوره شوراهای شهر و روستا و از جمله شورای شهر جدید تهران قرار است حدود یکماه دیگر (۱۴ مردادماه) کار خود را آغاز کند، بیشترین بحث ها و مجادله های اعضای شورا شهر بر شهردار آینده و نحوه انتخاب او متمرکز است.

افشین حبیب‌زاده عضو شورای شهر جدید تهران روز چهارشنبه ۱۴ تیرماه در گفتگو با ایلنا خبر داد که تهیه لیست اولیه گزینه‌های شهرداری تهران به دلیل نیاز به فرصت بیشتر برای انتخاب نامزدها، دو هفته به تاخیر افتاده است.

وی همچنین گفت فرآیند انتخاب شهردار تغییر کرده به این معنا که در فرآیند قبلی هر عضو شورا می توانست به ۳ گزینه رای دهد و در نهایت ۵ کاندیدا برای انتخاب شهردار وارد مرحله بعد می شدند. اما شورای شهر جدید تصمیم گرفته هر نفر ۳ گزینه پیشنهاد دهد، اما هنگام رای دادن به ۷ نفر رای دهد و به این ترتیب ۷ نفری که بیشترین رای را کسب کنند وارد مرحله نهایی انتخاب شهر دار خواهند شد.

اما داغ ترین بحثها و گمانه زنی ها حول شاخص های شهردار آینده است. علی مطهری نایب رئیس مجلس روز چهارشنبه در گفتگو با ایلنا گفت: شهردار آینده باید فارغ از هرگونه رویکرد سیاسی باشد، زیرا سال‌های اخیر از رویکرد سیاسی شهردار ضربه‌های بسیار خوردیم. افرادی که شهردار می‌شوند، نباید در آینده هوس ریاست‌جمهوری به سرشان بزند.

طی روزهای اخیر، خبرهایی مبنی بر تلاش برای کاندیدا کردن محمد عارف برای شهرداری تهران منتشر شده، اما غالب اعضای شورای شهر جدید یا در این مورد اظهار بی اطلاعی می کنند و یا ترجیح می دهند و مهمتر می دانند که آقای عارف به عنوان رئیس شورای اصلاح طلبان و رئیس فراکسیون امید در مجلس باقی بماند.

زهرا صدراعظم نوری، عضو شورای شهر جدید تهران می گوید شورای شهر نمی خواهد تاثیرگذاری محمد عارف در مجلس را قطع کند و او تا این لحظه از گزینه های احتمالی برای شهرداری تهران نیست.

خانم صدراعظم نوری اضافه می کند: ما بنا نداریم؛ شهردار تهران را از درون شورا و مجلس انتخاب کنیم؛ چرا که اعضای شورا و مجلس از طریق رای مردم انتخاب شده‌اند و ما برای رای مردم اهمیت قائل هستیم و وفادار به رای مردم هستیم. نباید با خارج شدن فردی از مجموعه مجلس یا شورای شهر، هزینه‌ بر دوش دولت و دستگاه‌های مسئول بگذاریم.

علی مطهری نیز تصریح می کند که: شهردار باید دارای رویکردی تخصصی و شهرسازی بوده و در آبادانی شهر تهران بکوشد. به مسئله شهردار تهران باید کاملاً تخصصی نگاه شود و به دنبال فردی باشیم که تهران را دوباره قابل زندگی کند. او اضافه می کند: بلندمرتبه‌سازی‌ها زندگی در تهران را سخت کرده و با توجه به شرایط دشوار زندگی شهروندان این شهر، شهردار آینده باید فقط به فکر آبادانی تهران باشد.

محمد باقر قالیباف شهردار و نیز شورای شهر سه دوره گذشته تهران، در آخرین سال های فعالیت خود با افشاگری های متعددی در مورد ناکارآمدی، فساد مالی و از جمله واگذاری املاک نجومی روبرو شدند، تا جایی‌که ضرورت تحقیق و تفحص مجلس از عملکرد شورای شهر و شهرداری تهران مطرح شد، اما تا کنون چنین تحقیقی عملی نشده است.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy