بر اساس گزارش یک نهاد بازرسی در کشور، «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور و فرد نزدیک به علی لاریجانی رئیس مجلس، سوء استفادههای گستردهی مالی را در این وزارتخانه انجام داده است.
گزارش مذکور نهاد بازرسی کننده (نام محفوظ) از وزارت کشور و عملکرد وزیر کشور نشان میدهد وی در موارد متعدد، از بیتالمال مسلمین سوء استفاده کرده و مقادیر بسیار زیادی از اموال کشور را به مصرف شخصی خود و خانوادهاش رسانده است.
ذکر این نکته ضروری است که «آمدنیوز» جریان رسانهای آنتی فساد است و فساد هر فرد یا جریانی در کشور را افشا میکند و برای اصلاح امور کشور با هیچ جریان سیاسی عقد اخوت ندارد.
متن گزارش این نهاد بازرسی کننده که برای انتشار در اختیار «آمدنیوز» قرار گرفته را عینا با هم میخوانیم.
۱- خانههای سازمانی
بر اساس قانون، هزینهی خانههای سازمانی صرفا از محل درآمد اجارهی خانههای سازمانی قابل تأمین است. که «رحمانی فضلی» مبلغ ۳۲۰ میلیون تومان برای بازسازی دکوراسیون خانهی سازمانی واقع در پاسداران هزینه نموده است و مبلغ ۷۰ میلیون تومان برای خرید لوازم مورد نیاز از محل بودجه وزارت کشور هزینه کرده است.
نقشهی خانهی فوقالذکر به گونهای از قبل ساخته شده که در قسمت ورودی ساختمان، سوئیتی برای استقرار محافظین تدارک دیده شده است که وی اجازه استقرار محافظین را در این محل نداده و در مقابل این منزل، خانهای به قیمت ۲۰۰ میلیون تومان برای محافظین اجاره گردیده است.
همزمان با این هزینهها، مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان از بودجه وزارت کشور برای بازسازی خانه واقع در جماران هزینه کرده و پس از پنج ماه زندگی در خانه پاسداران به خانه جماران نقل مکان کرده است. وی در این منزل نیز اجازه ورود محافظان را نداده و چون محلهی جماران به گونهای نبود که در آنجا، خانهی اجارهای برای محافظان یافت شود، یک دستگاه پرشیای دولتی محافظین، به صورت شبانهروز در تمام روزهای سال در آن مستقر شده است. این خودرو دائما روشن است و هزینهی بنزین و سرویس آن از بودجه وزارتخانه تأمین میگردد.
شایان ذکر است برای دور زدن قانون، سند مالی این هزینهها، تحت عنوان مجموعههای فرهنگی وزارتخانه مانند مجموعه خزرآباد ساری، مجموعه ونک، باغ صدری و یا تالار وزارت کشور صادر شده است.
۲- خودروهای دولتی:
در اختیار گرفتن تعداد ۲۲ دستگاه خودروی دولتی تحت عنوان تیم محافظین وزیر که شامل: سه دستگاه پرادو، سه دستگاه سانتافه، یک دستگاه سوناتا، یک دستگاه کمری، دو دستگاه ماکسیما، دو دستگاه تویوتا لندکروز، یک دستگاه زانتیا، یک دستگاه مگان، دو دستگاه سریر (سمند تشریفاتی)، سه دستگاه پرشیا، یک دستگاه پژو ۴۰۵، دو دستگاه پراید (یازده خودروی ذکر شده از محل ستاد مبارزه با مواد مخدر میباشند) .
خودروهای فوق در اختیار خانواده، فرزندان، اقوام و اطرافیان «عبدالرضا رحمانی فضلی» است که کلیه هزینههای تعمیر، نگهداری، سوخت و ... از محل بودجه وزارتخانه پرداخت میگردد.
«رحمانی فضلی» با توجه به این که با حفظ سمت، رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر است، تعداد ۱۲۰ دستگاه خودروی ضبط شده از قاچاقچیهای مواد مخدر به نفع دولت را در اختیار گرفته و به برخی استانداران و مسئولین استانی تحویل داده است.
۳- توزیع سکه طلا:
«عبدالرضا رحمانی فضلی» در سفر به مشهد برای حضور در مراسم خاکسپاری پدرش، تعدادی سکهی طلا به مبلغ پنجاه میلیون تومان از بودجه وزارت کشور خریداری نموده و در بین حاضرین در مراسم مذکور توزیع کرده است.
۴- به کارگیری خدم و حشم شخصی و خانوادگی:
به کارگیری یکنفر و در اختیار قرار دادن وی به صورت تمام وقت به عنوان راننده دائمی، مخصوص و گماشتهی همسر و پرداخت حقوق و هزینهی آن از محل بودجه دیوان محاسبات کشور و مبلغ ماهیانه سه میلیون تومان از بودجه وزارت کشور.
به کارگیری یکنفر از کارکنان دیوان محاسبات کشور به عنوان آبدارچی مخصوص که یک دستگاه خودرو به همراه راننده تمام وقت در اختیار این آبدارچی میباشد.
به کارگیری یک نیروی بازنشسته به منظور انجام کارهای شخصی خانواده که وی به مدت شش ماه مسئول بازسازی منزل دختر وزیر در بلوار مرزداران و شش ماه مسئول بازسازی منزل پسر وزیر در پاسداران بوده است. این فرد در این مدت، تمام حقوق و مزایای خود را به طور کامل از بودجه وزارت کشور دریافت کرده است. همچنین سه دستگاه خودرو و سه راننده تمام وقت برای انجام کارها و دستورات اعضای خانواده وزیر، آماده به خدمت و در اختیارشان میباشند.
۵- فروش غیرقانونی خودروهای گرانقیمت و ویژهی هامر (جی ام سی آمریکایی)
در دولت سابق (احمدینژاد)، ده دستگاه خودروی هامر برای مدیریت بحران استانهای مرزی به قیمت هر دستگاه ۱۷۰ میلیون تومان بدون پرداخت هزینه گمرک و ... خریداری گردید. پس از استقرار رحمانی فضلی در وزارت کشور، خودروهای فوق از استانها پس گرفته و تصمیم به فروش آنها گرفته شد. طی فرآیند غیرقانونی با ترک تشریفات قانونی خودروها، هر دستگاه به قیمت ۸۳۰ میلیون تومان به فردی انتخاب شده و مرتبط فروخته شد. فرد مذکور این خودروهای «هامر» را به قیمت هر دستگاه یک میلیارد و پانصد میلیون تومان به فروش رسانده است؛ یعنی اختلاف ۷۰۰ میلیون تومانی برای هر دستگاه و مجموعا ۷ میلیارد تومان.
۶- قرارداد عجیب و پر هزینهی خریداری صندوقهای رأی گیری الکترونیکی انتخابات
پس از تصمیم برای اجرای انتخابات الکترونیکی و اجرای آن توسط اقای شجاعان رئیس مرکز دولت الکترونیک و فنآوری اطلاعات وزارت کشور (که مدیر منصوب «نجار» در وزارت دفاع و کشور احمدینژاد بود و در زمان رحمانی فضلی نیز ابقاء گردید)، مبلغ ۱۷۰ میلیارد تومان برای انجام امر فوق تعیین شد و در مرحله بعد این مبلغ با کاهش بعضی از خدمات به ۱۵۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرد.
برای اجرای این پروژها از طریق RFQ (ارزیابی توان فنی و مالی)، ده شرکت به ترتیب اولویت مشخص شدند که شرکت ایز ایران رتبه اول و شرکت خدمات انفورماتیک راهبر (متعلق به هولدینگ غدیر وابسته یه صنایع دفاع) رتبه دوم را کسب کردند. با رایزنی شرکت راهبر، به یکباره جایگاه شرکت اول و دوم جابجا شد و برخلاف ارزیابی اولیه، اجرای این طرح به شرکت راهبر (که مرتبط با آقای شجاعان بود) واگذار گردید.
جالب است که توسط شرکت معتبر اروپایی ایندرای اسپانیا، برآورد هزینه اجرای طرح فوق، ۸۵ میلیارد تومان اعلام گردیده است.
حال علت تأکید اقایان مقیمی قائم مقام وزیر و احمدی معاون سیاسی (که متأسفانه عنوان اصلاحطلبی را یدک میکشند)، برای اجرای این طرح روشنتر میشود؛ آقایانی که هم اکنون نیز در حال رایزنیهای فشرده برای ابقای رحمانی فضلی و خودشان هستند.