خانه ملت ـ وزیر اطلاعات با اشاره به توالی آتش سوزیها در پتروشیمیها و پالایشگاهها گفت: هیچگونه شواهد و آثاری حاکی از امنیتی و تروریستی بودن حوادث آتش سوزی به دست نیامد.
به گزارش خانه ملت، نشست عصر امروز (دوشنبه، ۲۳ مردادماه) کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر پیشنهادی اطلاعات برگزار شد.
وزیر پیشنهادی اطلاعات با بیان اینکه وزارت اطلاعات گزارش مسائلی که از حساسیت برخوردار بوده و میتواند غفلت از آن به معضل امنیتی تبدیل شود را به دستگاههای مرتبط ارسال میکند، گفت: وزارت اطلاعات برای جلوگیری از تبدیل موضوعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به مسائل امنیتی گزارشات گوناگون را به دستگاهها و وزارتخانههای ذیربط ارائه میکند.
علوی با بیان اینکه وزارت اطلاعات به دنبال تامین امنیت برای سرمایه گذاران واقعی است، افزود: وزارت اطلاعات مفاسد اقتصادی را به صورت جدی رصد کرده و با آنها برخورد میکند البته نوع برخورد با آنها به گونهای نیست که سبب خدشه دار شدن امنیت سرمایه گذاران شود.
وی با اشاره به نوع برخورد با معاندان گفت: رویکرد وزارت اطلاعات با حوزههای داخلی تعاملی بوده اما با معاندان و تروریستها رو دربایستی نداشته و با آنها جدی برخورد میکند.
وزیر پیشنهادی اطلاعات تاکید کرد: وزارت اطلاعات بر روی ورود و خروج اتباع بیگانه اشراف کامل داشته و هر جا احساس کند که امنیت کشور به مخاطره میافتد اقدام لازم صورت میگیرد.
وی با اشاره به وقوع چندین آتش سوزی در پتروشیمی و پالایشگاههای کشور افزود: توالی آتش سوزیها، وزارت اطلاعات را دچار شک اساسی کرد لذا سربازان گمنام امام زمان با دقت نظر کافی موضوع را بررسی کردند چرا که خسارت وارده از این طریق از خسارت انفجار یک ساختمان بیشتر است.
علوی ادامه داد: با توجه به مطالعه دقیقی که در این زمینه صورت گرفت هیچگونه شواهد و آثاری حاکی از امنیتی و تروریستی بودن حوادث آتش سوزی در پتروشیمیها به دست نیامد.
وی با بیان اینکه وزارت اطلاعات در دستگاهها نظارت دارد، یادآور شد: هرجا مسئلهای احساس شود به مقامات مسئول از جمله رئیس جمهور اطلاع رسانی میشود.
وزیر پیشنهادی اطلاعات با اشاره به اینکه تاکنون کانالهای زیادی که محتوای ضد اخلاقی داشته شناسایی و به وزارت ارتباطات ارجاع شده است، افزود: با توافقی که با مسئولان تلگرام شده کانالهای ضد اخلاقی به آنها معرفی شده و مسئولان آنها موظف به مسدود کردن این کانالها که تاکنون هزاران کانال از این طریق مسدود شده است.
وی با بیان اینکه کانالهای ضد دینی که مدیران آنها در داخل کشور بوده شناسایی شدهاند، ادامه داد: افرادی که نا آگاهانه به ایجاد این کانالها اقدام و از ادامه این روند خودداری کردهاند با آنها با روشهای مدنی برخورد شد اما افرادی که به صورت هدفمند و سازمان یافته اقدام کرده بودند، به صورت قاطع با آنها برخورد و گزارشات به مقامات عالیرتبه ارائه شد.
علوی با اشاره به تجمع صورت گرفته در محوطه مقبره کوروش اظهار کرد: حدود ۱۲۰ کانال برای تجمع در مقبره کوروش فعالیت میکردند که تعداد زیادی از مدیران این کانالها گرایش و وابستگی سیاسی نداشته و با توجیه، تذکر و ارشاد مشکل آنها رفع شد و تعداد اندکی که عناد داشته و سلطنت طلب بودند با وجود ارشادات دستگیر شدند.
وی در خصوص مشکلات موسسات مالی و اعتباری و اقدامات وزارت اطلاعات برای رفع آنها افزود: وزارت اطلاعات با هدف جلوگیری از فضاسازی و مشوش کردن افراد سپرده گذاران با تدبیر و تعامل با سایر دستگاهها از جمله بانک مرکزی اقدام کرد و با این روش توانست از مراجعه انبوه سپرده گذاران جلوگیری کند.
وزیر پیشنهادی اطلاعات ادامه داد: با اقدامات پیشگیرانه وزارت اطلاعات و مقاومت در برابر دستگیری مدیر یکی از موسسات مالی و اعتباری تعداد سپرده گذاران در این بانک به تدریج از یک میلیون و ۲۰۰ هزار سپرده گذار به حدود ۳ هزار سپرده گذار بدهکار رسید.
وی درباره تعیین صلاحیتها توسط وزارت اطلاعات یادآور شد: وزارت اطلاعات در حوزه تعیین صلاحیتها موظف است برای انتصاب افراد در جایگاههای مدیریتی حساس، احراز صلاحیت کند و این وظیفه قانونی بوده که به وزارت اطلاعات سپرده شده است.
وزیر پیشنهادی اطلاعات تصریح کرد: در مواردی از جمله انتخابات وزارت اطلاعات موظف است سوابق افراد را به مراجع ذیصلاح از جمله هیاتهای اجرایی و نظارت اعلام کند لذا در انتخابات گذشته بدون هیچ محدودیتی سوابق مستند افراد به هیات اجرایی و نظارت ارسال شد.