Wednesday, Jan 24, 2018

صفحه نخست » جنتی: ما مشکلات زیاد اقتصادی، فرهنگی و سیاسی داریم، فضای مجازی بلای جان ما شده است

Ahmad_Janati.jpgایسنا ـ رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: در مورد اقتصاد، گرفتاری‌های مان کم نیست. یکی مسائل بانکی است که بانک‌ها خود منشاء فساد شده‌اند. خیلی‌ها پیش از این نسبت به این موضوع هشدار دادند، اما گوش ندادند و مجبور شدند برخی از این بانک‌های قلابی را تعطیل کنند و پول مردم را هم تمام و کمال ندادند و در آن مانده‌اند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله احمد جنتی صبح امروز طی سخنانی در سومین جلسه مشترک هیئت رئیسه مجلس خبرگان با کمیسیون‌های این مجلس با تبریک فرا رسیدن میلاد حضرت زینب (س) و در پیش رو بودن دهه فجر اظهار کرد: جامعه طلبگی و اعضای مجلس خبرگان در سطح عالی قرار دارند و اگر رعایت احکام اسلام را آنطور که باید و شاید نکنند پسندیده نیست؛ چرا که مسئولیت آنان بیشتر است.

وی افزود: ما باید روی نظم خیلی دقت کنیم و نسبت به آن حساس باشیم و برای یک دقیقه هم حساب و کتاب داشته باشیم. من کتابی را دیدم که پشت جلد آن نویسنده تاکید کرده بود که این کتاب را به کسانی تقدیم می‌کنم که می‌دانند ساعت هشت، ساعت هشت است، نه ساعت هفت و پنجاه و نه دقیقه و نه ساعت هشت و یک دقیقه؛ اینها با هم فرق دارند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ما مشکلات زیادی داریم که باید به آنها توجه داشته باشیم و راه حلی برای‌شان پیدا کنیم، گفت: یکی از مشکلات ما اقتصادی و معیشتی است و دیگری فرهنگی و سیاسی که به فضای مجازی هم مربوط می‌شود.

جنتی افزود: در مورد اقتصاد، گرفتاری‌های مان کم نیست. یکی مسائل بانکی است که بانک‌ها خود منشاء فساد شده‌اند و خیلی‌ها پیش از این نسبت به این موضوع هشدار دادند، اما گوش ندادند و مجبور شدند برخی از این بانک‌های قلابی را تعطیل کنند و پول مردم را هم تمام و کمال ندادند و در آن مانده‌اند که آشفتگی‌ها و اغتشاشاتی که از مشهد شروع شد هم بخشی از آن به همین مشکلات بانکی باز می‌گشت.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه افرادی که برای رسیدگی به مشکلات مردم مسئول هستند، کوتاهی می‌کنند، گفت: به جد این را می‌گویم. اگر از ابتدا به بانک‌ها نظارت می‌شد کار به اینجا نمی‌رسید و آنانی که کوتاهی کرده‌اند در پیشگاه خدا و مردم مسئول هستند.

جنتی گفت: البته مردم ما مردم نجیبی هستند و از آنان تقدیر و تشکر می‌کنیم که موضوعات پیش آمده را تحمل می‌کنند؛ چرا که مسلمان هستند و معتقد به ولایت فقیه و به دنبال اغتشاش و ناامنی نیستند، اما آدمی که گرسنه است تا چه حد می‌تواند تحمل کند؟

وی افزود: افرادی که در زمینه حل مشکلات اقتصادی تخصص دارند و می‌توانند مشکلات را رفع کنند و راه‌حلی برای آن دارند باید از آنان استفاده شود و لازم نیست که حتما آنان عضو دولت باشند.

رییس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه می‌توان جلوی قاچاق را در کشور گرفت، گفت: قسمت زیادی از قاچاق از گمرک که موظف است طبق قانون عمل کند رد می‌شود و این گرفتاری ماست که از آنجا قاچاق وارد کشور می‌شود. مساله معیشت مردم مساله مهمی است و هر کس هر کاری که می‌تواند در راه خدا باید برای آن انجام دهد.

جنتی با بیان اینکه اگر فضای مجازی کنترل و مهار شده بود کار در کشور به وضع فعلی نمی‌رسید، گفت: این فضای مجازی بلا و مشکلی است که به جان ما افتاده است و من نمی‌گویم که می‌توانیم جلوی آن را کلا بگیریم. این کار نشدنی است اما می‌توانیم آن را کم کنیم. کشورهای خارجی هم مثل چین و ژاپن و سایر کشورها در ابعاد کوچک‌تر برای فضای مجازی برنامه‌هایی دارند و آن را کنترل و مهار می‌کنند که کیان‌شان لطمه نبیند و اگر این کار را نکنند صد برابر آنچه در اینجا اتفاق افتاد در آن کشورها رخ می‌دهد. پس می‌توان این فضا را کنترل کرد اما این کار را نکردند و آن اغتشاشات پیش آمد که از خارج هم حمایت شد و تهدید هم کردند که در آینده ادامه پیدا می‌کند.

رییس مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: مساله این است که باید به دو پرسش چه باید کرد و چه کسی باید کار را انجام دهد، پاسخ دهیم. افرادی را که ناتوان هستند باید عوض کرد و در این زمینه خیلی‌ها باید عوض شوند و تحولاتی در تشکیلات ما به وجود آمد.

وی در پایان با بیان اینکه اخیرا رهبر انقلاب با تعداد زیادی از متخصصان فضای مجازی جلسه‌ای چند ساعته تشکیل داده‌اند و بناست کارهایی در این زمینه انجام شود، گفت: ما باید برای این موضوع که فضای مجازی باشد، کارهای مشخصی را و برنامه‌های معینی داشته باشیم.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy