رادیو زمانه ـ عباسعلی کدخدایی در پاسخ به سخنان محمود احمدینژاد درباره نقش شورای نگهبان در مهندسی انتخابات در جمهوری اسلامی گفته رئیسجمهوری پیشین در سال ۸۸ به دنبال مهندسی انتخابات بود.
احمدینژاد در تازهترین نامه خود به آیتالله خامنهای، رهبر ایران، افزون بر برکناری رئیس قوه قضائیه، خواستار برگزاری فوری و آزاد انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شده بود. رئیس دولت نهم و دهم نوشته بود برگزاری انتخابات «بدون مهندسی شورای نگهبان و دخالت نهادهای نظامی و امنیتی و آزاد گذاردن مردم برای انتخاب، یک ضرورت فوری است.»
اکنون سخنگوی شورای نگهبان در یادداشتی که سوم اسفند در صفحه تلگرامیاش و در پاسخ به احمدینژاد منتشر کرده است، گفت:
«اصرار از ایشان (احمدی نژاد) که نتیجه را زودتر اعلام کنید و مقاومت از سوی من مبنی بر اینکه تا زمانی که شکایات رسیدگی نشود، امکان اعلام صحت انتخابات نیست».
عباسعلی کدخدایی در یادداشت تلگرامی خود با عنوان «برگی از تاریخ» نوشته رئیس جمهوری وقت دوشنبه ۲۵ خرداد ۸۸، او را به طور ناگهانی به نهاد ریاست جمهوری فراخوانده است: «به همراه رئیس جمهور به یکی از اطاق ها رفتیم. بعد از تعارفات گفت چرا نتیجه انتخابات را اعلام نمی کنید؟ - منظور اعلام صحت انتخابات از سوی شورای نگهبان بود - گفتم هنوز شکایت ها بررسی نشده است».
سخنگوی شورای نگهبان در این متن، از احمدینژاد به عنوان «مهندسی در کسوت مقام اجرایی» نام برده است.
او همچنین ضمن مخالفت با پیشنهاد برگزاری انتخابات مجدد و همه پرسی، با دفاع از عملکرد شورای نگهبان، انتخابات ۱۳۸۸ را نمونهای از انتخابات سالم توصیف کرده است.
در سال ۸۸ اعلام زودهنگام نتایج انتخابات ریاستجمهوری مبنی بر پیروزی محمود احمدینژاد با ۶۳ درصد آرا، دورهای از نارضایتیهای عمومی و ناآرامیهای سیاسی را رقم زد. معترضان به شیوه نظارت و «روندهای غیردموکراتیک» در برگزاری انتخابات اعتراض داشتند. در طول یک سال و نیم بعد، دولت وقت و نیروهای امنیتی با دستگیری چند هزار تن از مخالفان، برگزاری دادگاههای نمایشی و تلویزیونی و همچنین اعدام و کشتار آنها تلاش کردند تا این اعتراضات را سرکوب کنند.
اما یادداشت کدخدایی تنها واکنش به نامه احمدینژاد به رهبر ایران نبود و حمید رسایی از چهرههای شناختهشده هوادار احمدینژاد در توئیتی نامه احمدینژاد را «وحیقانه خواند.
او نوشته احمدینژاد دیگر نه تنها «یاور رهبر» نیست که «یاور شیطان» است.
احمدینژاد در هفته نخست بهمنماه سال جاری نیز نامهای خطاب به رهبر جمهوری اسلامی نوشته بود و در آن با اشاره به نارضایتیهای عمومی، عملکرد برادران لاریجانی، رؤسای قوای مقننه و قضائیه را سبب لطمات جبرانناپذیر به اعتماد عمومی، رهبر ایران و دستگاه قضایی دانسته بود.
نامه جدید احمدینژاد به خامنهای از چارچوب نامه قبلی که نقد قوه قضائیه بود فراتر رفته و مسائل کلان را عنوان کرده است.