Saturday, Apr 21, 2018

صفحه نخست » فرمانده ارتش: در مقابل گوشی‌های هوشمند و پیام‎رسان‌ها ۸۰ میلیون خاکریز و سنگر می‌خواهیم

Abdolrahim_Mousavi.jpgکیهان لندن ـ عبدالرحیم موسوی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی روز جمعه، ۳۱ فروردین، با برنامه «بی تعارف» (اخبار ۲۰:۳۰) گفتگو کرد. بخشی از صحبت‎های او در مورد زندگی و تجربیات و باورهای شخصی‌ و بخش دیگر در مورد مسائل جاری ارتش و مسائل سیاسی و منطقه‌ای است.

منابع آگاه گزارش دادند عموم موضوعات و پرسش‌هایی که صدا و سیما قبلاَ برای طرح در این مصاحبه به دفتر موسوی ارسال کرده، مورد تایید او قرار نگرفت و خودش پرسش‌هایی را دیکته کرده و خواسته در باره‎ی آن موضوعات خاص گفتگو صورت گیرد از جمله «انقلابی شدن ارتش ملّی»؛ موضوع مهمی که کیهان لندن درباره آن گزارش داده و واکنش عبدالرحیم موسوی فرمانده «ارتش انقلابی» را به دنبال داشت.

به کانال خبرنامه گویا در تلگرام بپیوندید

اخبار ۲۰:۳۰ حدود ۱۴ دقیقه فیلم از این گفتگو منتشر کرد که بیشتر «تکرار آرزوی نابودی اسراییل»، «واکنش به نگرانی خبرنگار از حمله احتمالی به ایران»، «انقلابی شدن ارتش ملی و همکاری با سپاه» و شاید از همه اینها مهمتر «هشدار نسبت به اینترنت و شبکه‎های مجازی» بود؛ موضوعی که اساسا ربطی به ارتش ندارد!

بخش اول: احوالات شخصی تا محو اسراییل

بخش اول مصاحبه به زندگی شخصی موسوی اختصاص داشت. او با اشاره به سختی‎هایی که در دوران کودکی کشیده تاکید کرد در «فقیرترین محله قم» به دنیا آمده و مجبور شده از شش سالگی کار کند، از کوره‌های آجرپزی و گچ‎پزی و کارگاه نخ‎تابی و چاپخانه گرفته تا بلیت‌فروشی در ورزشگاه و «نویسندگی».

خبرنگار از موسوی در مورد انتصاب‌اش به عنوان فرمانده ارتش می‎پرسد. او ضمن تاکید به اینکه «هرگز فکر نمی‌کرده روزی به این سمت انتخاب شود» می‎گوید: «بالاخره گاهی با خودم فکر می‌کنم آن خدایی که یک بچه سید پابرهنه را از اون محله [فقیرنشین] تا نفر اول ارتش جمهوری اسلامی کشیده آورده که شرمنده شهداش نکنه.»

خبرنگار از موسوی می‌پرسد آرزویش در دوران کودکی چه بوده و او پاسخ می‎دهد: «تا ۱۳-۱۲ سالگی آرزو داشتم چند زمین فوتبال درست کنم بدم جوان‌ها توش بازی کنند، ۱۴ سالگی آرزوم عوض شد، آرزو داشتم چند خانه درست می‌کردم و بدم جوان‌های تازه عروس داماد یک سال مجانی در آن زندگی کنند که البته تا حد کوچکی برآورده کردم، اما الان بزرگترین آرزوم و آرمانم محو و نابودی رژیم صهیونیستی است»!

ما اصلی هستیم!

او در پاسخ به این پرسش که «زور قوای سه‎گانه و پدافند ما چقدر است؟» پاسخ می‌دهد: «در مقابل تهدیدات اصلی شک نکنید پیروز اصلی ما خواهیم بود» خبرنگار با تردید به او می‎گوید «ما نگرانیم چون می‎بینیم به کشور همسایه‎ی ایران موشک می‌زنند» و موسوی پاسخ می‌دهد «ما اصلی هستیم و این برای همه روشن است و می‌دانند» و سپس ادعا می‎کند اگر سمت ایران پیداشان شود با چه ضربه‌ای مواجه می‌شوند و اگر می‌توانستند می‌کردند.

برای القای صحت ادعاهای او بلافاصله سکانسی با موسیقی حماسی پخش شد تا توان نظامی نیروی هوایی و دریایی ارتش جمهوری اسلامی را به رخ بکشد اما نکته بارز این سکانس پرواز هواپیماها و حرکت ناوهایی فرسوده با عمر ۴۰ سال و تجهیزاتی هستند که پیش از انقلاب از آمریکایی‌ها خریداری شده‌اند. بخش اول گفتگو با این تبلیغات تمام می‎شود.

بخش دوم گفتگو: ژست با استکان چای، جیغ و داد خارج‌نشین‌ها

بخش دوم مصاحبه‎ی موسوی به نوعی به نوعی به گزارش کیهان لندن درباره تبدیل ارتش ملی به «ارتش انقلابی» مربوط می‌شود.

این بخش که به قول اهالی سینما «خوش‌ساخت نبود» بعد از صرف چای با این پرسش آغاز شد که وقتی موسوی به عنوان فرمانده ارتش منصوب شد، خارج کشور‌ی‌ها خیلی شعار می‌دادند علیه ارتش...

موسوی در حالی که استکان چای به دست دارد و قند در دهان می‌گذارد قهقهه زنان به سوال خبرنگار گوش می‌دهد اما خبرنگار ظاهرا گاف داده و موسوی که گویا انتظار این پرسش را نداشت به قول معروف «قفل» کرد و پاسخ داد: «آره نه»!

او گفت: «نمی‌گفتند ارتش می‌خواهد انقلابی شود، می‌گفتند این آمده اسم ارتشِ ملی را عوض کند، من نمی‌دانم آنها واقعاَ چه فکری در مورد ارتش کرده بودند؟ بعد که ما آمدیم مقداری از مواضع ارتش را علنی کردیم جیغ و دادشان درآمد.»

اشاره موسوی به ابلاغیه‎ای است که کیهان لندن چهارم آبان‌ماه ۱۳۹۶ منتشر کرد. در این ابلاغیه به یگان‎های ارتش دستور داده بودند کلمه‎‎ی «ایران» از مراسم دعای ارتش ملّی حذف شود و «اسلام» و «انقلاب» جای آن را بگیرد. این خبر بازتاب زیادی داشت و حتی بخش فارسی خبرگزاری اسپوتنیک روسیه که بخشی از آن با خط و ربط جمهوری اسلامی منتشر می‌شود نیز به نقل از کیهان لندن آن را منتشر کرد.

در این گفتگوی تلویزیونی، برای دومین بار بود که فرمانده ارتش جمهوری اسلامی در مورد این موضوع واکنش رسمی نشان می‌دهد. او این بار گزارش کیهان لندن را «جیغ و داد» خواند. در ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ آن را «بد و بیراه» از لندن نامیده بود.

یکی دیگر از «پرسش‌های سفارشی» در این گفتگو «علت تلاش برای ضعیف کردن رابطه میان سپاه و ارتش» بود که موسوی پاسخ داد: «به نظرم طبیعی و منطقی است [چون] خوردن به یک دیوار بتونی منسجم خیلی سخت‌تر است، ما دو برادریم که در جنگ خونمان کنار هم ریخته شده و قرار است پیشمرگ هم باشیم.»

۸۰ میلیون خاکریز و سنگر در برابر اینترنت

عبدالرحیم موسوی در پایان مصاحبه به موضوعی می‌پردازد که اساسا نباید ربطی به ارتش یک کشور داشته باشد. وی می‌گوید: «دشمن با ما در جنگی تمام عیار است و واقعیت فقط صدای توپ و موشک‌اش اینجا نمی‎آید و بی‎تعارف گفته‎اند ابزار فضای مجازی، کاربران اینترنتی، اپلیکیشن‌ها، گوشی‌های هوشمند، پیام‎رسان‎ها سلاح ماست، باید مراقبت کنیم واقعاَ، مردم مطمئن باشند نیروهای مسلح کار خودشان را می‌کنند، گردن‌کلفت‌ترین قدرت عالم هم بیاد نیروهای مسلح او را از آمدن پشیمان می‌کنند، اما در این ماجرا ۸۰ میلیون رزمنده‌اند و باید برای چشم و گوششان خاکریز بکنند، سنگر ببندند و مراقبت‌ کنند این جنگ هوشیاری ۸۰ میلیونی می‎طلبد.»

موسوی در حالی نسبت به استفاده از گوشی‌های هوشمند و اپلیکیشن‌های پیام‌رسان هشدار می‌دهد که نه تنها مقام‎های نظامی رده بالا بلکه هزاران نفر از پرسنل نیروهای مسلح هم موبایل‌های هوشمند در اختیار دارند و هم عضو شبکه‌های مجازی هستند و سرآمد آنها اتفاقا محمدعلی جعفری فرمانده سپاه است.

فرمانده «ارتش انقلابی» جمهوری اسلامی با این سخنان یک بار دیگر ثابت کرد که فرماندهان ارتش از همان قماش فرماندهان سپاه هستند که دغدغه‌شان نه حفظ ملت و مملکت از نیروهای خارجی بلکه حفظ نظام ایدئولوژیک و انحصارطلب حاکم بر ایران و مقابله با گسترش آگاهی و اطلاع‌رسانی در میان مردم است. وگرنه یک فرمانده ارتش چرا باید نگران پیام‌رسان‌ها و اپلیکشن‌ها و فضای مجازی باشد؟! در کجای جهان دیده‌ شده که یک فرمانده ارتش به جای حفظ صلح و امنیت، مرتب درباره جنگ و نابودی این یا آن کشور حرف بزند و بعد به مردم «گیر» بدهد که چرا از پیام‌رسان و فضای مجازی استفاده می‌کنند؟!

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy