Tuesday, May 29, 2018

صفحه نخست » عدم برخورد با سعید طوسی زمینه‌ساز تجاوز به دانش آموزان بود

toosi_052818.jpgرویداد۲۴ ماجرای تجاوز به دانش آموزان مدرسه‌ای در منطقه 2 تهران به سرعت به اولین و مهمترین خبر کشور تبدیل شد چراکه اهمیت آن برای افکار عمومی بیش از هر خبر دیگری بود. واکنش‌ها نسبت به این خبر زیاد بود و سوال مردم این بود که دلیل بروز چنین اتفاق‌هایی چیست؟ چرا اتفاق‌هایی نظیر ماجرای سعید طوسی و تجاوز به دانش آموزان رخ می‌دهد و برای مقابله با آن چه باید کرد؟ علی محمد نمازی که معمولا او را به عضویت در حزب کارگزاران می‌شناسند، سال‌ها به عنوان معلم و مدیر مدارس در تهران فعالیت کرده است، اعتقاد دارد بستر بروز چنین مسائلی را باید از بین برد.

به کانال خبرنامه گویا در تلگرام بپیوندید

چگونه یک منحرف جنسی از سد گزینش عبور کرده است؟

علیمحمد نمازی با اشاره به ماجرای تجاوز به دانش آموزان در یکی از مدارس منطقه 2 تهران به خبرنگار رویداد۲۴ گفت: این خبر بسیار تکان دهنده بود که در پایتخت و مدرسه‌ای که اولیای دانش آموزان هزینه بالایی می‌کنند که از آموزش با کیفیت بالاتری برخوردار شوند، این اتفاق افتاده است. مدارس ما باید بهترین کادر را داشته باشند و باید مشخص شود چطور فردی با انحرافات اخلاقی توانسته از سد گزینش‌های متعدد عبور کند؟

سهل‌انگاری در برخورد با سعید طوسی زمینه‌ساز چنین اتفاقاتی است

این مدیر سابق آموزش و پرورش گفت: گاهی نحوه نادرست برخورد با یک تخلف باعث می‌شود تخلف افزایش پیدا کند و اگر زمانی که رسوایی سعید طوسی اتفاق افتاده بود و قبل از اینکه قضیه علنی شود و به رسانه‌های خارج از کشور کشیده شود، با متخلف برخورد مناسب صورت می‌گرفت، شاید این اتفاق نمی‌افتاد و سهل‌انگاری و مسامحه درباره پرونده سعید طوسی، اگر عامل تشدید کننده این اتفاق نبود اما می‌توان گفت اطمینان از عدم برخورد قضایی مناسب، زمینه‌ساز این اتفاق بود.

حراست آموزش و پرورش به مسائل سیاسی حساسیت دارد، نه اخلاقی

او تاکید کرد: با این حال آنقدر که نهادهای حراستی آموزش و پرورش به مسائل سیاسی دانش آموزان و معلمان حساسیت نشان می‌دهند و درباره کتاب‌هایی که معلم‌ها مطالعه می‌کنند و روزنامه‌ای که می‌خوانند و جلسه‌ای که شرکت می‌کنند، حساسیت دارند، درباره مسائل اخلاقی حساسیت ندارند و چه بسا اگر این حساسیت روی مسائل اخلاقی بود، جلوی بسیاری از تخلفات گرفته می‌شد.

نمازی در پایان گفت: راه پیشگیری از این فجایع تجدید نظر اهداف، محتوا، روش های تعلیم و تربیت و دقت کافی در انتخاب نیروی انسانی است. علاوه بر منابع اسلامی و ملی برای تعیین اهداف و محتوای برنامه‌های آموزشی و کتب درسی، اهداف 17 گانه سند 2030 که عصاره تجارب موفق بشری است، راهنمای خوب و ارزنده‌ای خواهد بود.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy