Thursday, Aug 9, 2018

صفحه نخست » پایین‌ترین رقم صادرات نفت ایران در ۴ ماه اخیر

Oil_Export.jpgبهار ـ برآوردهای موسسه گلوبال پلاتس نشان می دهد که صادرات نفت ایران در ماه جولای به پایین ترین رقم ۴ ماه گذشته رسیده است.

در حالی که خریداران کلیدی نفت ایران همزمان با آغاز تحریم های آمریکا علیه این کشور، شروع به کاهش خرید نفت از تهران کرده اند، برآوردهای موسسه اس اند پی گلوبال پلاتس نشان می دهد که صادرات نفت ایران در ماه جولای به پایین ترین رقم در طی ۴ ماه گذشته رسیده است.آمارهای موسسه اس اند پی گلوبال پلاتس حاکی است، میزان کل صادرات نفت ایران در ماه جولای با ۷ درصد کاهش، از ۲.۴۹ میلیون بشکه در ماه ژوئن به ۲.۳۲ میلیون بشکه در ماه جولای رسیده است. این سومین کاهش ماهیانه متوالی صادرات نفت ایران از زمان خروج دولت ترامپ از توافق برجام است.با توجه به اینکه قرار است تحریم های نفتی ایران از اوایل ماه نوامبر آغاز شود، انتظار می رود صادرات نفت ایران در ماه های آینده به شدت کاهش یابد.سارا وخشوری، رئیس موسسه اس وی بی انرژی اینترنشنال در این باره گفت: «ما انتظار داریم صادرات نفت ایران از ماه سپتامبر، کاهش قابل توجهی را تجربه کند... این تحریم ها محدودیت های سختگیرانه ای بر معاملات با ایران و همچنین بیمه تانکرهای نفتی تحمیل خواهد کرد. همه اینها موجب دشوار شدن فروش نفت ایران خواهد شد.»همچنین برآوردهای پلاتس نشان می دهد که میزان تولید نفت ایران نیز در ماه جولای به پایین ترین رقم از ژانویه ۲۰۱۷ یعنی ۳.۷۲ میلیون بشکه در روز رسیده است.

این گزارش حاکی است، با قطع خرید کره جنوبی و تایوان، صادرات نفت ایران به آسیا از ۱.۸۵ میلیون بشکه در ماه ژوئن به ۱.۷۶ میلیون بشکه در ماه جولای رسیده است.اما صادرات نفت ایران به چین از ۷۲۲ هزار و ۱۰۰ بشکه در روز در ماه ژوئن به ۷۹۹ هزار و ۴۵۲ بشکه در ماه جولای افزایش یافته است.خرید نفت هند نیز از ایران بیش از ۴۰ هزار بشکه افزایش یافته و به ۷۰۶ هزار و ۴۵۲ بشکه در روز در ماه جولای رسیده است.میزان خرید نفت ژاپن از ایران نیز در ماه جولای به بالاترین رقم خود در طی ۷ ماه گذشته یعنی ۱۸۵ هزار و ۷۰۹ بشکه در روز رسیده است.فرانسه نیز که در ماه ژوئن روزانه ۱۰۳ هزار و ۷۶۷ بشکه نفت از ایران خریده بود، در ماه جولای هیچ نفتی از ایران خریداری نکرده است.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy