Thursday, Sep 27, 2018

صفحه نخست » چرا آمریکا سیستم‌های دفاع موشکی خود را از سه کشور عربی بیرون می‌آورد؟

patriotMissiles_092618.jpgصدای آمریکا - مقام های نظامی ایالات متحده می گویند، پنتاگون ماه آینده چند سیستم موشکی آمریکا را از خاورمیانه خارج می کند. در حالی که کاخ سفید موضع گیری اش علیه تهدیدهای ناشی از ایران را شدت بخشیده است، با این حرکت ارتش آمریکا متحدان منطقه ای از حمایت دفاعی کمتری برخوردار خواهند شد.

وال استریت جورنال نوشت: به گفته مقام های ارشد نظامی، جیم متیس، وزیر دفاع آمریکا، در قالب صف آرایی جدید نیروها در برابر تهدیدهای ناشی از چین و روسیه، دستور داده است ۴ سیستم دفاع موشکی «پاتریوت » از اردن، کویت و بحرین بیرون آورده شود.

جا به جا کردن این سیستم های دفاع موشکی که پیشتر فاش نشده بود، یکی از محسوس ترین نشانه ها از تمرکز جدید پنتاگون بر روسیه و چین و فاصله گرفتن از مناقشات دیرین در خاورمیانه و افغانستان است.

مطالب بیشتر در سایت صدای آمریکا

دو سیستم دفاع موشکی پاتریوت در کویت و دو سیستم دیگر در اردن و بحرین، موشک های دفاعی متحرک اند و قابلیت ساقط کردن موشک و هواپیما را دارند.

این سیستم ها قبل از استقرار مجدد برای روزآمد شدن به آمریکا بازگردانده می شود. برنامه ای برای جایگزین کردن این سیستم های دفاع موشکی در خاورمیانه با نمونه های دیگر وجود ندارد.

آمریکا کماکان شماری از موشک های دفاعی پاتریوت خود را در خاورمیانه مستقر نگاه می دارد. از این موشک ها برای دفاع از پایگاه های آمریکا در منطقه و کشورهای متحد واشنگتن استفاده می شود.

بحرین میزبان ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا است که به عملیات در اطراف خلیج فارس و خاورمیانه دست می زند. هزاران نیروی نظامی آمریکا در کویت و نیروهای ویژه و دیگر نیروها در اردن مستقر هستند.

از سیستم های پاتریوت مستقر در عربستان سعودی به دفعات برای خنثی کردن موشک های شلیک شده از یمن به سوی خاک عربستان استفاده شده است.

کارشناسان معتقدند سیستم پاتریوت شعاع عمل محدودی دارد و برای مقابله با حملات هوایی ساخته شده است. مدل جدید آن مناسب ساقط کردن موشک است. به اعتقاد کارشناسان نیروی هوایی ایران قدرت مقابله با نیروی هوایی متحدان آمریکا در خلیج فارس را ندارد.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy