-دفتر اسحاق جهانگیری ارتباط او با اعضای هیات مدیره کارخانه نیشکر هفت تپه را تکذیب و در اطلاعیهای ادعا کرده خط مشی کاری جهانگیری مؤید این است که او هیچگاه توصیهای برای بستگان خود نکرده و نمیکند!
-این ادعای توخالی در مورد جهانگیری که از موقعیت خود سوء استفاده نمیکند، بار دیگر موضوع پرداخت وام ۳۰ میلیاردی توسط او به خواهرزادهاش و زمینخواریهای او و خانوادهاش را دوباره مطرح کرده است.
کیهان لندن - با ادامه اعتراضات گسترده کارگران نیشکر هفتتپه در استان خوزستان در شبکههای مجازی شایعه شده که تعدادی از اعضای هیات مدیره این شرکت با اسحاق جهانگیری معاون اول حسن روحانی نسبت خانوادگی دارند.
در این خبر که منبع آن نامشخص است عنوان شده که امید، احسان و امیرحسین اسدبیگی از اعضای هیات مدیره نیشکر هفتتپه خواهرزادههای جهانگیری هستند. معاون اول روحانی به این خبر واکنش نشان داده در اطلاعیهای رسمی این مسئله را تکذیب کرده است.
اطلاعیه چهار بند دارد که در بند اول آن تاکید شده «اساساً ایشان [جهانگیری] خواهرزادههایی با نام خانوادگی اسدبیگی ندارند» اما در بند دوم ادعایی مطرح شده که سوژهای به دست منتقدان دولت و نظام داده است. بهخصوص آنکه جهانگیری در بند سوم اطلاعیه تاکید کرده «تخریب چهره مسئولان نظام از طریق اتهامزنیهای ناروا و کذب در چارچوب جنگ روانی و رسانهای رسانههای معاند با هدف پشتیبانی از جنگ اقتصادی دشمنان علیه ایران عزیز انجام میشود و... برای خنثی سازی توطئههای دشمنان [باید] دقت و هوشیاری خود را بیش از پیش حفظ کرده و از بازنشر اخبار کذب به شدت پرهیز نمایند.»
و اما در بند دوم چه ادعایی مطرح شده؟ اینکه «خط مشی کاری و اصول مدیریتی جناب آقای دکتر جهانگیری از ابتدا تا کنون، مؤید این نکته اساسی است که ایشان هیچگاه توصیهای برای بستگان خود نکرده و نمیکنند.»
این در حالیست که بازخوانی آلودگیهای مالی اسحاق جهانگیری و اطرافیان او، زد و بندهای مالی از جمله «پرداخت وام ۳۰ میلیاردی به خواهرزادهاش» را نشان میدهد.
این موضوع را اردیبهشت سال ۱۳۹۶ محمدحسن قدیریابیانه سفیر پیشین ایران در استرالیا و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی بیان کرد و اتفاقاً آدرس دقیق هم داد و گفت جهانگیری این وام را به خواهرزادهاش که دختر مجرد زیر ۳۰ سال بوده داده است و باید بگوید به چه تعداد از بستگانش چنین وامهایی داده و چه ضرورتی ایجاب میکرد که این مبلغ را بهصورت وام در اختیار این عضو خانوادهاش قرار دهد؟
قدیریابیانه تاکید کرده بود، از این حاتمبخشیها و پرداخت وامهای بدون ضمانت واقعی در دولت فراوان صورت گرفته است. او همچنین هشدار داد امیدواریم جهانگیری اقدام به پرداخت چنین وامی را منکر نشود زیرا اسناد آن موجود است و منتشر خواهد شد.
جهانگیری و خانواده او و حزب کارگزاران در کنار باند قاسم سلیمانی و سپاه قدس از دانهدرشتهای «حلقه کرمان» هستند. جریانی سازمانیافته که یک سرش در دولت و بنگاههای اقتصادی است و سر دیگرش در جنگ سوریه و شبکههای پولشویی.
ویدئوهای بالا مربوط به زد و بندها و زمینخواریهای جهانگیری در دولت است که محمدباقر قالیباف، که خودش و فرزندش متهم به فساد اقتصادی هستند، در جریان مناظرههای انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۹۶ افشا کرد.
حسین راغفر اقتصاددان، ۲۷ امرداد، در مصاحبه با روزنامه جهان صنعت میگوید نابسامانیهای اقتصادی در ایران را «مافیاهای قدرت و ثروت» ایجاد کردهاند و همانها امروز برندگان این اقتصاد پرهرج و مرج هستند و متاسفانه در حوزه تصمیمگیریهای اساسی در کشور هم قرار دارند.
مهدی جهانگیری برادر اسحاق جهانگیری در مهرماه سال ۱۳۹۶ به اتهام فساد اقتصادی بازداشت شد و برای آزادی او «شش هزار میلیارد تومان» وثیقه تعیین کردند (یعنی دو برابر رقمی که محمود خاوری اختلاس کرد و به کانادا گریخت) اما مدتی بعد وبسایت امنیتی مشرق نیوز خبر داد که او با «لابیهای سنگین» وثیقه خود را به هزار میلیارد تومان کاهش داد.
دو برادر جهانگیری در دوران جنگ کشته شدهاند. جهانگیریها علاوه بر همشهری بودن، دوستی خانوادگی با قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس دارند.
اینکه جهانگیری هفته گذشته برای افتتاح چند پروژه به استان خوزستان رفت اما به کارگران معترض هفت تپه و فولاد سر نزد نیز با واکنشهای منفی روبرو شده و کاربران در شبکههای اجتماعی با داغ کردن هشتگ «#جهانگیری_گیت» به انتقاد از فسادهای مالی او و خانواده و اطرافیانش پرداختهاند.