Saturday, Nov 24, 2018

صفحه نخست » پیش بینی بازار ارز و سکه در روزهای آینده

arz_112418.jpgرویداد۲۴ - کاهش تقاضا در بازار و همراهی اخباری امیدوارکننده از تلاش‌ها برای کنترل بازار ارزی کشور سبب شد در روزهای اخیر نه تنها از نرخ آزاد دلار و سکه کاسته شود بلکه روند نزولی نیز به خود بگیرد که براساس برخی اخبار قیمت هر دلار در بازار به حدود ۱۲ هزار تومان کاهش پیدا کرد و پیش‌بینی میشود در صورت تداوم این روند همچنان سیر نزولی ادامه داشته باشد.

در هفته جاری شاهد کاهش نرخ دلار و همسو با آن طلا و سکه در بازار بودیم؛ سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید به ۳ میلیون و ۸۳۰ هزار تومان و هر قطعه سکه تمام‌بهار آزادی طرح قدیم سه‌میلیون و ۵۵۰‌هزار تومان معامله شد.

همزمان با افت قیمت سکه تمام، هر گرم طلا نیز با حرکت در مسیر نزولی به کانال ۳۵۳ هزار تومانی وارد شد این در حالی است که طلای ۱۸ عیار ۲ هفته پیش بالای کانال ۴۰۰ هزار تومانی نوسان می‌کرد.

از روز پنج‌شنبه، ۲۴ آبان ماه شاخص ارزی ۶۵۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و روی قیمت ۱۲ هزار و ۳۰۰ تومان قرار گرفت. ضمن آنکه بهای دلار نیز در کانال ۱۱ و ۱۲ هزار تومان نوسان داشت و دیگر شاهد التهابات چند هفته گذشته در بازار نبودیم.

اما آیا دلار و طلا پس از یک دوره کاهشی به مسیر صعودی بازخواهد گشت؟ در این ارتباط آلبرت بغازیان کارشناس اقتصادی به رویداد۲۴ می‌گوید: در زمینه نوسان‌های بازار طلا و ارز موضوع تقاضا مطرح است البته با توجه به انتظاراتی که از سوداگری در بازار می‌رفت شاهد این رشد قیمت‌ها طی روز‌های اخیر بودیم.

او ادامه می‌دهد: اینکه می‌بینیم مجددا نرخ‌ها در حال پایین آمدن است، به دلیل نیاز‌های ریالی افراد و تبدیل دلار به ریال و عرضه از سوی بانک مرکزی است.

بغازیان با تاکید بر اینکه بانک مرکزی اقدام به تزریق دلار به بازار کرده است، می‌گوید: مدیریت بازار ارز در اختیار بانک مرکزی است و مسلما این کاهش نرخ‌ها به دلیل کاهش تقاضا در بازار نبوده است و تنها موضوع عرضه دلار به بازار مطرح است.

بغازیان می‌گوید: مردم در حال حاضر منتظرند تا اثر این کاهش را بر روی نرخ سایر کالا‌ها ببینند و به نظر می‌رسد نرخ ۱۱ تا ۱۲ هزار تومان برای مردم نیز جا افتاده است و آن را پذیرفته‌اند.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy