ایران اینترنشنال - شاید بشود حاصل گفتوگوی بهزاد نبوی با روزنامه سازندگی را در این عبارت خلاصه کرد که اصلاحطلبان روبهزوال هستند و ممکن است در انتخابات بعدی ریاستجمهوری و مجلس را به تندروها واگذار کنند. بهزاد نبوی از چهرههای شاخص اصلاحطلب است و از مبارزان با نظام شاهنشاهی، که هم زندان دوره شاه را در کارنامه دارد و هم وزارت صنایع و نمایندگی مجلس و زندان شش ساله در دوران جمهوری اسلامی را تجربه کرده است.
بهزاد نبوی به هدی احمدی خبرنگار سازندگی میگوید که برخی از اصلاحطلبان از آنجا که انتقاد از دولت هزینهای ندارد به دولت روحانی حمله میکنند، درحالیکه تضعیف دولت کار درستی نیست. نایبرییس مجلس در دوره ششم در ادامه میگوید بیش از ۵۰٪ از سرمایه ملی در دست چند ارگان و نهاد است، و دولت حتی با همراهی مجلس همسو، درنهایت بیش از ۳۰٪ در سیاست ایران تاثیرگذار نیست.
بهزاد نبوی آن دسته از اصلاحطلبان را که معتقد به سرنگونی نظام با روشهای مسالمتآمیز هستند اصلاحطلب نمیداند، و معتقد است بخشهای انتصابی و انتخابی حکومت باید با هم همکاری کنند.
این عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نسبت به وضعیت اصلاحطلبان در افکار عمومی چندان امیدوار نیست، و میگوید با این وضع ممکن است مجلس و ریاستجمهوری به تندروها، و نه اصولگرایان میانهرو، برسد، و در ادامه تاکید میکند که امروز مساله مهم برای او اصلاحات نیست و به منافع ملی ایران فکر میکند.
به گزارش انتخاب بهزاد نبوی در گفتگویی خطر تکرار سال ۸۴ را به اصلاح طلبان هشدار داد.
بخشهایی از اظهارات او را میخوانید:
* فشاری که امروز روی دولت روحانی است به مراتب بیشتر از فشاری است که روی دولت خاتمی بود.
* برخی اصلاح طلبان از تندروهای اصولگرا در حمله به دولت جلوتر افتادهاند تا بتوانند رای مردم و افکار عمومی را به سمت خود جلب کنند که این کار را بسیار خطا و اشتباه میدانم.
معتقدم بخش انتخابی حاکمیت باید با بخشهای انتصابی حاکمیت تعامل کند. اگر این کار را نکند نمیتواند هیج توفیقی به دست آورد مگر اینکه حکومت کردن را جنگیدن بداند.
* شنیدم یکی از دوستان قدیم که امروز در جمع تندروهاست بابت اینکه ترامپ از برجام بیرون آمده، سجده شکر به جای آورده است.
* همه میانه روهای اصلاح طلب و اصولگرا باید متحد شوند والا مجلس ۹۸ و ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را به تندروها میبازیم که برای کشور، ملت و اصل نظام نگران کننده است.
* بعضی چپهای قبل از انقلاب همه چیز را تا به تا میدیدند تندروهای ما هم این گونهاند.
* آقایان ناطق نوری، علی لاریجانی و علی مطهری و باهنر اصلاح طلب نیستند اما اصولگرای میانه رو هستند و به منافع کشور فکر میکنند.
* فراکسیون امید دچار مشکلات جدی است و باید در برابر بی عملی بایستد.
* مردم در سال ۱۳۸۴ با صندوق رای قهر کردند.
* تفرقه اصلاح طلبان در سال ۸۴ منجر به پیروزی احمدی نژاد شد.