Tuesday, Dec 4, 2018

صفحه نخست » متن سخنان صریح دانشجویی جلوی رییس جمهور در سمنان

120418A_top.jpgدبیر انجمن اسلامی علوم پزشکی سمنان در مراسم روز دانشجو با حضور حسن روحانی رییس جمهور گفت: به متن قانون اساسی بازگردید. دست از مصلحت اندیشی بردارید و با مردم صادقانه سخن بگویید، بگذارید مردم بر شما نظارت کنند.

به گزارش دریافتی انصاف نیوز، متن کامل این سخنان در پی می‌آید:

سلام علیکم

خیر مقدم عرض می‌کنم خدمت جناب آقای رییس جمهور و همراهان گرامی و حضار محترم

«ای کسانی که ایمان آورده‌اید چرا چیزی می‌گویید که انجام نمی‌دهید، نزد خدا سخت ناپسند است که چیزی را بگویید و انجام ندهید»

۱۶ آذر یاد آور سه ستاره درخشان است که در دل سیاه‌ترین شب تاریخ سیاست ایران درخشیدند تا کشور نه گرفتار استکبار خارجی باشد و نه درگیر طاغوت داخلی، تا سیاستمان نه دلباخته‌ی شرق باشد نه بنده‌ی غرب.

آقای رییس جمهور

از وضع فرهنگی و سیاسی دانشگاه‌ها خبر دارید؟ متاسفانه در همین لحظه که بنده ایراد سخن می‌کنم در بعضی دانشگاه‌ها مشغول به برگزاری جشن هستند و این در حالیست که در همین دانشگاهها مجوز مراسم‌های سیاسی روز دانشجو را لغو می‌کنند.

آقای دکتر روحانی

مگر قرار نبود نهادهای نظامی و امنیتی از دانشگاه و دانشجو دور شوند؟ مگر قرار نبود دانشگاه امن باشد نه امنیتی؟ هنوز هم با تهدیدها و احضارهای نهادهای اطلاعاتی مواجه هستیم.

عده‌ای در داخل دانشگاه‌ها و عده‌ای خارج از آن بدنبال غیر سیاسی شدن دانشجو و مبتذل شدن آن هستند، اساتید و مسوولینی در دانشگاه که دانشجوها را از فعالیت سیاسی می‌ترسانند و یا اساتیدی که از اهرم آموزشی استفاده می‌کنند که در همین دانشگاه نیز موجودند. نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با دخالت در امور فرهنگی و سیاسی دانشگاه مانع بزرگی بر سر فعالیت تشکل‌ها هستند.

این جمله مقام معظم رهبری است:«خدا لعنت کند آن دست‌هایی را که تلاش کرده‌اند و می‌کنند که قشر جوان و دانشگاه ما را غیر سیاسی کنند».

آقای دکتر روحانی

قطعا می‌دانید که بخشی از همین دانشجوها از پایگاه‌های نظامی خارج دانشگاه خط می‌گیرند که این دست‌های پشت پرده در مسائل مختلف سیاسی و فرهنگی داخل دانشگاه، خلاف نص صریح قانون، دخالت می‌کنند. این افراد را همه می‌شناسیم به خصوص شما. همگی یک هدف دارند: غیر سیاسی شدن دانشجو. نمی‌خواهند دانشجو آگاه به سیاست باشد در دانشگاهی که به فرموده امام راحل باید مبدا همه‌ی تحولات جامعه باشد. آن طرف سیاست زدایی از دانشگاه، پرتگاه ابتذالی‌ست که جامعه‌ی ما را به انحطاط خواهد کشید که نشانه‌ی کوچکی از وقوع این موج ابتذال را در جامعه‌ی کنونی شاهد هستیم.

آقای دکتر روحانی

مخالفان ما قدرتمندند و به خوبی تغذیه می‌شوند و عدالت را لگدمال می‌کنند. اما ما تسلیم این صحنه آرایی خطرناک نخواهیم شد.

راستی آقای رییس جمهور،

صریح و شفاف بگویید برای رفع محدودیت از آقای خاتمی که عامل پیروزی شما در دو انتخابات پیش بود چه کردید؟ برای رفع کامل حصر از میرحسین موسوی و مهدی کرویی و زهرا رهنورد چه کرده‌اید؟

آقای رییس جمهور

مدتهاست انتخابات تمام شده است، تا کی می‌خواهید وعده دهید، عملکرد دولت تدبیر و امید امروز از وعده‌های داده شده فرسنگ‌ها فاصله دارد. مگر قرار نبود دست وزیرتان روی دکمه‌ی فیلترینگ نرود؟ مگر قرار نبود چشم امید مردم به یارانه‌های صدقه‌ای دولت نباشد؟ مگر قرار نبود از هوش جوانان، پشتکار بانوان و غیرت اقلیت ها بهره بیشتر ببرید؟ مگر قرار نبود با کارگران با عزت و احترام برخورد شود؟ پس چه شد؟

رییس جمهور منتخب

ما حمایت‌های دکتر جهانگیری از شما در مناظره‌ها را فراموش نکرده‌ایم اما گویا شما دلباخته‌ی واعظان اطرافتان شده‌اید.

ایکاش ظریف را همچون «فرجی‌دانا»ها خانه نشین کنید تا خدای نکرده کارشان به استخر نکشد زیرا در پس این خائن خطاب کردن‌هایشان فتنه‌ها دارند.

آقای دکتر روحانی

ما مشکلاتتان را درک می‌کنیم. گره‌های تاریخی و بنیادین اقتصاد را می‌دانیم اما قسمتی هم بر اثر ضعف و بی‌برنامگی دولت و عدم شجاعت شخص شما در تصمیم گیری‌های مهم اقتصادیست. با صراحت با مردم سخن بگویید از مردم عذر خواهی کنید، قطعا این ملت بزرگ درکتان می‌کنند.

جناب آقای رییس جمهور

ما در عین دفاع از نظام اسلامی معتقدیم نظام باید اصلاح پذیر باشد ناامیدی از اصلاح نظام سبب مشکلات جدی و جبران ناپذیر می‌شود.

ارکان ذیربط نظام اسلامی باید بر این اهتمام بورزند که در ورای تمام آنها میزانی به نام رای و عزم ملت و قانون اساسی وجود دارد. در نظام اسلامی رسانه باید ملی باشد، نه میلی. در نظام اسلامی حاکم باید بدنبال آشتی ملی و وحدت باشد نه مرزبندی ملت به خودی و غیر خودی.

انقلاب اسلامی ما با تکیه بر استقلال، آزادی، جمهوری و عدالت جایگزین دیکتاتوری شد. نظام اسلامی ما باید بدنبال احیای هویت اخلاقی خود و بازسازی اعتماد عمومی باشد، کمرنگ شدن امید به آینده مهمترین خطر برای جامه ماست که مانع استفاده از سرمایه‌ها می‌شود.

در نظام سیاسی حاضر، مسوولین باید بدانند، رای و خواست مردم مشروعیت دهنده به قدرت سیاسی است، که نظارت استصوابی مخل این امر است. مسوولین باید با افراطیون و تندروها مقابله کنند و نه آنکه در ردیف اول سخنرانی‌هایشان باشند.

آقای دکتر روحانی

شما به عنوان منتخب ملت و یک حقوقدان، بالاترین مقام اجرا کننده قانون اساسی در کشور هستید به متن قانون اساسی بازگردید. دست از مصلحت اندیشی بردارید و با مردم صادقانه سخن بگویید، بگذارید مردم بر شما نظارت کنند نه منتصبان تکراری، با مردم شفاف باشید همانگونه که امام علی به مالک اشتر از لزوم نظارت مردم بر کارگزاران حکومت گفت.

«طفلی به نام امید، چندیست گم شدست

با چشم‌های روشن براق

با موهای سیاه

هرکس از او نشانی دارد

ما را کند خبر

این هم نشان ما

یک سو خلیج فارس

سوی دگر خزر»

و من الله توفیق



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy