Monday, Dec 17, 2018

صفحه نخست » امتناع کشورهای اروپایی، لبنان و ترکیه از ارائه‌ سوخت به هواپیماهای ایرانی

IranAir.jpgدویچه وله - معاون وزیر راه و شهرسازی گفت اکثر کشورهای اروپایی از ارائه‌ی سوخت به هواپیماهای ایرانی امتناع می‌کنند. به گفته‌ی او هدف آمریکا این است که پروازهای خارجی شرکت‌های هواپیمایی ایرانی قطع شود.

علی عابدزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، در نشست خبری سومین نمایشگاه حمل و نقل و صنایع وابسته، از مشکلات شرکت‌های هواپیمایی ایرانی سخن گفت. به گزارش خبرگزاری ایلنا، او اعلام کرد که "آسمان ایران به روی همه کشورها به جز اسرائیل باز است".

عابدزاده افزود که در حال حاضر هواپیماهای آمریکایی هم از آسمان ایران عبور می‌کنند، ایران برای هیچ کشوری محدودیت عبوری ایجاد نکرده و هیچ کشوری هم برای عبور هواپیماهای ایرانی از مسیرهای پروازی‌شان محدودیت اعمال نکرده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره‌ی عدم سوخت‌رسانی به هواپیماهای ایرانی در فرودگاه‌های ترکیه، لبنان و بسیاری از کشورهای اروپایی خاطر نشان ساخت: «متاسفانه اکثر کشورهای اروپایی از ارائه سوخت به هواپیماهای ایرانی امتناع می‌کنند و این مشکلاتی را برای ما ایجاد می‌کند که برنامه‌هایی برای عبور از این شرایط داریم.»

به گفته‌ی عابدزاده "هدف آمریکا این است که پروازهای خارجی شرکت‌های هواپیمایی ایرانی قطع شود".

عابدزاده در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات سازمان‌دهی صنعت هوانوردی اشاره کرد و یادآور شد که "ساختارهای غلط اقتصادی" در شرکت‌های هواپیمایی باعث شد که سرمایه‌گذاران واقعی وارد این صنعت نشوند.

او افزود: «۳۵ سال است صنعت هوانوردی را بد اداره می‌کنیم. در این مدت قیمت‌ها واقعی نشدند و سرمایه‌گذاران هم در این صنعت ورود نکرده‌اند و فرودگاه‌های کوچک از این موضوع بسیار آسیب دیدند.»

کاهش ۱۹ درصدی پروازهای فرودگاه امام

در همین نشست خبری، علی رستمی، مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی "امام خمینی" اعلام کرد که تا کنون هفت شرکت‌خارجی اعلام کرده‌اند که پروازهای خود در فرودگاه امام را قطع می‌کنند.

رستمی افزود که با توجه به نوسانات نرخ ارز ۱۹ درصد نشست و برخاست پروازها از فرودگاه امام کاهش پیدا کرده است. او گفت که برای پر کردن این خلا بخشی از پروازها به فرودگاه امام منتقل شده است.

تمام هواپیماهای ایران‌ایر در لیست تحریم آمریکا

بخش دیگری از نشست خبری یادشده به سخنان فرزانه شرف‌بافی، مدیر عامل ایران‌ایر اختصاص داشت. او درباره‌ی قراردادهای خرید هواپیما خاطر نشان ساخت که در طول برجام سه قرارداد بزرگ منعقد و ۱۶ فروند هواپیما وارد کشور شده است: دو فروند هواپیمای ۳۳۰، یک فروند هواپیمای ۳۲۱ و ۱۳ فروند هواپیمایATR.

شرف‌بافی گفت: «متاسفانه آمریکا تمام هواپیماهای ایران‌ایر را در لیست تحریم قرار داده است حتی هواپیماهایی که زمین‌گیر هستند، حتی هواپیماهایی که متلاشی شده‌اند و حتی هواپیماهایی را که در سال‌های گذشته آنها را به فروش رسانده‌ایم.»

مطالب بیشتر در دویچه وله

مدیر عامل ایران‌ایر افزود: «معتقدم این اقدام آمریکا در راستای عدم توسعه شرکت هواپیمایی ایران‌ایر است و می‌خواهد همکاری تمام بخش‌های داخلی و خارجی با هما قطع شود.»

شرف‌بافی در برابر این پرسش خبرنگاران که با توجه به ورود ۱۶ فروند هواپیمای جدید به ناوگان هما این شرکت چقدر افزایش درآمد داشته است گفت: «در طول ۵۷ سال اخیر حیات ایران‌ایر فراز و نشیب‌های زیادی را تجربه کردیم و بنده این شرکت هواپیمایی را در شرایط حضیض تحویل گرفتم.»

مدیر عامل ایران‌ایر از پاسخ به میزان هزینه‌های ایران‌ایر نیز طفره رفت و به این بسنده کرد که: «در شرایطی این شرکت را تحویل گرفتم که بدهکاری‌های بسیار زیادی داشت که صلاح نمی‌دانم عدد بدهی ایران‌ایر را بازگو کنم اما عدد دقیق در ترازنامه این شرکت آمده است.»

رحمت‌الله مه‌آبادی، مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری کشور نیز در نشست خبری یادشده با اشاره به اینکه "دسترسی هر صد کیلومتر به یک فرودگاه تامین شده است"، اعلام کرد که "طبق قانون نباید فرودگاه جدیدی در کشور ساخته شود و باید دید ساخت فرودگاه جدید برای مردم صرفه اقتصادی دارد که نسبت به آن اقدام کنیم یا خیر".

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy