Saturday, Jan 5, 2019

صفحه نخست » تابعیت آمریکایی و عکس کریسمسی دختر و داماد عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی

xmas_122918.jpgرونمایی از "ژن خوب" شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ سلوی کی‌نژاد کیست؟

فرارو- انتشار تصاویر منتسب به دختر یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بازتاب وسیعی در شبکه های اجتماعی داشته و به نوعی با این تصاویر از "ژن خوب" جدیدی رونمایی شده است.

ماجرا از یک تصویر کریسمسی آغاز شد. تصویری که از سوی سلوی کی‌نژاد منتشر شد که نشان می دهد همراه با همسر و فرزندش کریسمس را با لباس‌های متفاوت در ایالات متحده آمریکا جشن گرفته اند. این تصویر حساسیت ها فراوانی را برانگیخته است.

گفته می شود سلوی کی‌نژاد فرزند محمدعلی کی‌نژاد از اعضای شورای انقلاب فرهنگی است.

با انتشار مطلبی از سید مهدی صدرالساداتی روحانی مشهور اصولگرا در فضای مجازی درباره تصاویر منتسب به دختر عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی انتقادات بالا گرفت.

صدرالساداتی نوشته بود: "انقلاب فرهنگی از این بالاتر که فرزند عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در آمریکا تابعیت بگیرد و از آنجا برای ایرانیان سبک زندگی تدریس بکند؟ صفحه پابلیک البته که برنامه های پدر با دخترش میتواند متفاوت باشد اما اینکه مدیریت فرهنگی کشور سالهای سال در دست عزیزانی باشد که نزدیکانشان آمریکایی میشوند و علنا معرف سبک زندگی آمریکایی میشوند، بعد خودشان برای فرهنگ فرزندان بقیه مردم و اساتید دانشگاه ها اعمال نفوذ میکنند، عجیب نیست؟ شما برنامه فرهنگی طراحی میکنید؟ و کس دیگر هم بلد نیست بیاید طراحی کند که کمتر آبروریزی باشد؟"

کی نژاد کیست؟
محمدعلی کی‌نژاد (زاده ۱۳۲۹ در تبریز) دبیر سابق و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز است. او پیش از این نیز سمت‌هایی نظیر استاندار و رئیس دانشگاه صنعتی سهند تبریز را برعهده داشته‌است. کی‌نژاد دارای مدرک دکترای محیط زیست و دانش‌آموختهٔ دانشگاه تبریز و دانشگاه پیر و ماری کوری فرانسه است. او در حال حاضر رئیس هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی نیز می‌باشد.

دیگر واکنش ها
مهمترین واکنش ها در فضای مجازی از این جهت بوده است که سلوی کی نژاد ظاهرا با بورسیه دولتی و با رانت از کشور خارج شده است. در این بین به نامه ای از دیوان محاسبات کشور استناد شده است.

احسان بداغی روزنامه نگار در این باره توئیت کرد: «وقتی از بورسیه های غیرقانونی حرف میزنیم، از چه حرف میزنیم؟ طبق گزارش دیوان‌‌ محاسبات، سلوی کی‌نژاد جدای از دریافت بورس غیرقانونی می خواسته عضو هیات علمی هم بشود.اما مهم این است که طبق این نامه به نظر می رسد تعداد بستگان مقامات که چنین سودایی داشتند، بیشتر بوده. آنها که بودند؟»

xmasgenes.jpg

محمد نوری روزنامه نگار نیز در این باره نوشته است: «خبر کشف ژن خوب درشورای عالی انقلاب فرهنگی ارزش انتشار دارد: گرفتن بورس سوئیس وشهروندی امریکا برای فرزند. ما هم مخالف ورود به فضای زندگی خصوصی افراد هستیم اماامضای جناب کی نژاد به عنوان رئیس هیات گزینش طی15سال پای تصمیم ها ومقرراتی نشسته که نتیجه آن محرومیت بسیاری از اساتید بوده است.»

ماجرای بورسیه های غیرقانونی در ابتدا دولت حسن روحانی مورد توجه قرار گرفت بسیاری از آنها لغو شد اما برخی دیگر دوباره برقرار گردید. این بورسیه ها دستمایه جنجال های بزرگی شد و یکی از دلایل استیضاح رضا فرجی دانا وزیر علوم تحقیقات و فناوری در ابتدای دولت یازدهم بود.

برخی کاربران با اشاره به موقعیت ویژه پدر سلوی کی‌نژاد برخی اظهار نظرها محمد‌علی کی‌نژاد را بازنشر دادند و از این منظر انتقاد کردند. نادر فتوره‌چی با انتشار تصاویری جنجالی در توئیتی نوشت: "چرا فرزندان جناب محمدعلی کی‌نژاد،عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی که معتقدند، «حضور کودکان درمساجد آنها را در برابر تهاجم فرهنگی مصون میکند»، نه تنها در دوران «اقتصاد مقاومتی که باید کمربندها را محکم کنیم» مسجد نمیروند، بلکه در آمریکا با این ریخت و قیافه عجیب «جشن کریسمس» برگزار میکنند؟"

کاربری به نام حاج حیدر نیز نوشته است: «اینکه دختر و داماد دکتر کی‌نژاد عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی جشن کریسمس گرفتند، اشکالی ندارد! اینکه با بورسیه رانتی برای تحصیل در مقطع دکترای معماری به سوئیس رفت و بعد شهروند آمریکا شد‌ هم اشکال ندارد! مشکل طرز تفکری هست که آرامش را برای خود میخواهد و استکبارستیزی را برای مردم!»

کاربران دیگری نیز در این باره اظهار نظر کرده اند و انتقاد خود را مطرح نموده اند. عده ای معتقدند زندگی دختر عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در آمریکا اهمیتی ندارد مهم این است که او از "رانت" و موقعیت پدرش برای کسب بورسیه استفاده کرده است.

در دو سال اخیر جریان افشاگری علیه مقاماتی که فرزندانشان در خارج از کشور زندگی و فعالیت می کنند بالا گرفته است. این جریان در تابستان امسال به اوج خود رسید اما تاکنون متوقف نشده است و هر از گاهی موضوع "ژن خوب" تبدیل به یکی از موضوعات مهم رسانه ها و فضای مجازی می شود.

وضعیت کنونی کشور، بحران های اقتصادی و تحریم های سخت بر این روند افشاگری اثر مضاعف گذاشته است.

واکنش کی نژاد، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به انتشار عکس دختر و دامادش در شب کریسمس

عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در واکنش به حواشی اخیر مربوط به شبکه‌های اجتماعی گفت: در مورد دختر اینجانب سلوى، باید اذعان کنم که با وجود شایعه‌پراکنی بدخواهان، به عنوان پدر به لحاظ کسب مدارج علمی و موفقیت‌های بسیار به فرزند حاذق خود افتخار می‌کنم و از ایشان به واسطه سختی‌هایی که از قِبَل اسم و رسم بنده متحمل شده‌اند قدردانی می‌کنم.

محمدعلی کی‌نژاد عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در واکنش به حواشی اخیر در شبکه‌های اجتماعی در خصوص دختر و دامادش جوابیه‌ منتشر کرد.

در بخشی از جوابیه وی که در سایت رسمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز انتشار یافته، آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
مردم محترم ایران، به‌خصوص آذربایجان و تبریز عزیز
با سلام و احترام

چندی است در مورد عملکرد اینجانب به عنوان فرزند شما، در طول سال‌های پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در فضای مجازی شبهاتی مطرح شده است که بنا بر اعتقادات شخصی خودم مبنی بر لزوم شفاف‌سازی عملکرد خود را در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی به استحضار مردم ایران، خاصه تبریز عزیز برسانم.

در این نوشته بنا دارم در خصوص شبهاتی که در برخی موارد در ذهن هموطنان عزیز ایجاد کرده‌اند توضیحاتی را ارائه دهم.

١- فرزندان، بستگان و همسرم: اینجانب از ۳۰ سال قبل که مسوولیت مستقیم بنیانگذاری و اداره دو دانشگاه صنعتی سهند در گذشته و اکنون هنر اسلامی تبریز را بر عهده داشته‌ام بنای تصمیمات خود را بر عدم هرگونه پذیرش توصیه جهت استخدام گذاشته‌ام.

در طی استخدام بیش از ۲ هزار نفر کارمند و اعضای هیات علمی تاکنون هیچ توصیه‌ای را از هیچ ارگان و فردی از مسوولان استانی و حتی کشوری، دوستان، آشنایان و اقوام قبول نکرده‌ام و شاهد این ماجرا قاطبه کارمندان و اعضای هیات علمی جوان و کار آزموده‌ای هستند که اغلب از خانواده‌های متوسط و زحمت کشیده می‌باشند. تقریبا از تمامی نواحی و نقاط کشور عزیزمان در این دو دانشگاه استخدام شده‌اند.
داماد بنده، دو سال پیش از ارتباط سببیشان با اینجانب به استخدام دانشگاه در آمده بودند.

همسر بنده با وجود داشتن شرایط، استخدام هیچ سازمانی نیستند. آقای سید هادی سید سعادتی، استاد سنتی بافت و رنگرزی فرش با طی تمام مراحل قانونی به عنوان استاد سنتی رنگرزی در آموزشکده فرش هریس استخدام شده‌اند و هیچ سمت مدیریتی ندارند.

در مورد دختر اینجانب سلوى، باید اذعان کنم که با وجود شایعه‌پراکنی بدخواهان، به عنوان پدر به لحاظ کسب مدارج علمی و موفقیت‌های بسیار به فرزند حاذق خود افتخار می‌کنم و از ایشان به واسطه سختی‌هایی که از قِبَل اسم و رسم بنده متحمل شده‌اند قدردانی می‌کنم.

ایشان فارغ‌التحصیل راهنمایی و دبیرستان فرزانگان (تیزهوشان)، برگزیده المپیاد کشوری کامپیوتر، باوجود داشتن رتبه عالی در کنکور سراسری به جهت احترام به خواست خانواده، از انتخاب دانشگاه‌های طراز برتر کشور اجتناب و به عنوان اولین انتخاب، رشته معماری دانشگاه هنر اسلامی تبریز را برگزیدند و تنها با استناد به رتبه خود، ( برخلاف دروغ پردازی‌ها ) بدون هیچ استفاده‌ای از حقوق قانونی که امکان استفاده از آنها برایش میسر بود در این دانشگاه پذیرفته شد.

ایشان فارغ‌التحصیل ممتاز هر دو دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد بوده و در رقابتی یکسان موفق به عبور از تمامی مراحل علمی و تخصصی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده و در نهایت با کسب نمره بالا در آزمون‌هاى زبان انگلیسى و اخذ پذیرش از یکی از ۱۰ دانشگاه برتر دنیا ETH زوریخ با سپردن وثیقه‌های قانونی درخواست شده از سوی وزارت علوم از امکان بورس بهره‌مند شده است.

بسیار مایه تاسف است که شایعه پراکنان با تقطیع صدر، ذیل و کتمان پاسخ یک نامه، در پی ریختن آبروی یک فرد و خانواده‌اش و به خطر انداختن امنیت روانی آنها باشند. در ضمن لازم به توضیح است که ایشان با توجه به شرایط خاص خود و خانواده‌اش امکان ادامه و استفاده کامل از بورس مزبور را نداشته است و شایسته است وزارت محترم علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به ارائه مستندات لازم اقدام کند.

موارد منتشر شده در خصوص بورس و دریافتی‌های همسر ایشان در خارج از ایران نیز کذب محض و عاری از حقیقت است. ایشان برای همراهی همسرشان از امکان مرخصی بدون حقوق استفاده کرده‌اند و بعد از خروج از دانشگاه هیچ مبلغی از سوی دانشگاه به ایشان پرداخت نگردیده و بلافاصله حقوقشان قطع شده است.

۲- شغل و مسوولیت: همانطور که در اول نوشته اشاره کرده‌ام اینجانب از قبل از انقلاب اسلامی دارای کرسی استادی در دانشگاه بودم و بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی نیز تنها فقط یک شغل و یک ممر درآمد داشته‌ام و آن همان ادامه استادی دانشگاه بوده است.

تنها مسوولیت رسمی اینجانب نیز در کنار استادی دانشگاه، ریاست دانشگاه‌های صنعتی سهند در گذشته و بعد از آن هنر اسلامی تبریز بوده است که باوجود انطباق کامل با قوانین موضوعه کشوری، همواره از گرفتن حق مدیریت این مسوولیت‌ها خودداری و در صورت پرداخت هیچ‌گاه از آن استفاده شخصی نکرده و تماما به صندوق‌های قرض‌الحسنه دانشجویی و اعضای هیات علمی واریز شده است که امید قبول آن را از خداوند متعال دارم. خداوند را شاکرم که دریافتی یک استاد تمام رتبه ۴۳ آنقدر هست که کفاف زندگی بی‌آلایش و ساده ما را بکند.

لازم به توضیح است که شئون دیگر مطرح شده مثل عضویت شورایعالی انقلاب فرهنگی و دیگر شوراها طبق قوانین کشوری نه شغل محسوب شده و نه دریافتی برای آنها تعریف شده است.

در پایان تاکید می‌کنم که تمامی انسان‌ها در حوزه کاری خود جایزالخطا هستند، اینجانب نیز قطعا در پروسه عظیم بنیانگذاری و تاسیس دو دانشگاه بزرگ کشوری که هر کدام با مشکلات عدیده، جانکاه و طاقت‌فرسا در مراحل اجرا و قوام خود همراه بوده و هستند عاری از اشتباه و خطا نبوده‌ام.

اما سعی کرده‌ام تا آنجایی که در توان دارم حقی را ناحق نکرده باشم. بسیار خوشحالم از اینکه تمامی زحمات به بار نشست و ما شاهد حضور دو مرکز علمی قوی هستیم که مایه مباهات و افتخار هر ایرانی منصفی هستند.

و در نهایت اذعان می‌کنم که من و دیگر مسوولان در نظام جمهوری اسلامی باید در حوزه انجام وظایف و مسوولیت‌ها این خطاها را به حداقل ممکن برسانیم تا مایه خشنودی و رضایت مردم عزیز و رهبری معظم انقلاب را فراهم کرده و شرمسار همنسگران شهید خود نشویم».

*«انتخاب» پیشتر تیتری اشتباه برای خبر فوق انتخاب کرده بود که اکنون تصحیح شده است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy