Sunday, Jan 27, 2019

صفحه نخست » حاشیه های جشن تولد اسحاق جهانگیری

اعتماد نوشت: توپخانه جریان رقیب دولت همچنان با تمام توان علیه کوچک‌ترین اتفاقی در دولت فعالیت می‌کند. تفاوتی هم ندارد که آن اتفاق لوایح مبارزه با پولشویی باشد یا حتی یک جشن تولد.

جدیدترین سوژه مخالفان دولت برای تخریب، جشن تولد اسحاق جهانگیری است. تولدی که عصر پنجشنبه با حضور تعدادی از اعضای تحریریه مجله صنعت و توسعه در کاخ سعدآباد برگزار شد. این موضوع تمام المان‌های لازم برای تخریب دولت را در خود دارد. جشن تولد، حضور جوانان اصلاح‌طلب و کاخ سعدآباد.

ساعاتی پس از انتشار عکس یادگاری این مراسم که جهانگیری در آن مشغول بریدن کیک بود، موج تخریب‌ها آغاز شد. وب‌سایت مشرق طی گزارشی که در آن به توییت کاربران وابسته به این جریان فکری استناد شده بود، از واکنش منفی کاربران شبکه‌های اجتماعی به این اتفاق خبر داد و در متن گزارش سوالاتی را مطرح کرد.

001a.jpgمشرق نوشت: «سوال اساسی اینجاست که در شرایط فعلی آیا آقای معاون اول در این حد زمان آزاد و ذهنی رها از دغدغه‌های عمومی دارند که به حضور در این جشن تولد می‌رسد؟ آیا مشکلات مردم که باید خواب را هم بر مسوولان حرام کند، این فرصت را به آقای معاون اول می‌دهد که در چنین برنامه‌ای حاضر باشند و این‌طور احساسات عمومی را برانگیزند؟»

اگر از کامنت‌های سراسر توهین و زیر این گزارش بگذریم، نوبت به احمد امیرآبادی‌فراهانی می‌رسد. عضو هیات رییسه مجلس با بازنشر تصویر منتشر ‌شده از این جشن تولد در توییتر خود نوشت: «آقای دکتر جهانگیری واقعا آن‌قدر فرصت دارید که در کاخ سعدآباد جشن تولد می‌گیرید؟!‌ ای کاش در این وانفسای مشکلات اقتصادی مردم ما مسوولان اگر مرهم نیستیم، نمک به زخم ملت نپاشیم. امیدوارم تکذیب کنید.»

فشار رسانه‌ای مخالفان دولت به این جشن تولد ساده که شاید تنها مورد لاکچری آن کیکش بود به حدی شد که پاسخ سجاد سالک سردبیر صنعت و توسعه را به همراه داشت. سالک در پاسخ به موضوعات مطرح ‌شده درباره این جشن تولد نوشت: «وقتی به ساده‌ترین اتفاقات زندگی هم سیاسی نگاه می‌شود چاره‌ای نیست جز آنکه توضیحی کوتاه نوشت. موضوع خیلی ساده‌تر از آن است که نیاز به توضیح مفصل داشته باشد. اسحاق جهانگیری قبل از آنکه به معاون‌اولی رییس‌جمهوری برسد مجله‌ای داشت به نام «صنعت و توسعه.» در سال‌های ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد، ایشان هر روز در دفتر مجله حضور داشت و طبیعتا میان بچه‌های تحریریه و ایشان صمیمیتی شکل گرفت. سال 92 که ایشان به عنوان معاون اول انتخاب شد به علت مشغله دیگر امکان حضور در دفتر مجله را پیدا نکرد اما همان موقع قراری گذاشتیم که لااقل سالی یک‌بار دیداری میان بچه‌های تحریریه و ایشان برگزار شود که مسائل کاری مجله را با ایشان مرور کنیم. از طرف ما پیشنهاد شد دیدار سالانه در روز تولد ایشان برگزار شود تا همان فضای صمیمانه قبلی تداعی شود.

002a.jpg003a.jpg004a.jpg

در عین حال، اسحاق جهانگیری آن‌قدر تقوا دارد که چنین جلسه‌ای را نه در یک روز کاری، بلکه در عصر روز پنجشنبه برگزار کند. یعنی خارج از ساعت اداری و زمانی که همه ادارات رسما تعطیل هستند را برای طرح مسائل کاری با همکاران قدیمی‌اش اختصاص می‌دهد. پذیرایی هم فقط یک استکان چای و همان کیکی بود که در تصویر مشخص است.

همچنین نوشته‌اند جشن تولد جهانگیری در کاخ سعدآباد برگزار شد. بعید نیست مخاطب فکر کند ضیافت باشکوهی برقرار و سالنی کرایه شده و چه تجملاتی! خیر. حقیقت این است از سال‌ها پیش نهاد ریاست‌جمهوری دفتری در کاخ سعدآباد داشته که برخی ملاقات‌ها و دیدارهای غیررسمی به‌خصوص روزهای پنجشنبه آنجا برگزار می‌شود. پس این نشست در دفتر کار معاون اول رییس‌جمهور برگزار شد که در مجموعه سعدآباد قرار دارد. البته طبیعی است وقتی قرار باشد حمله ناجوانمردانه‌ای صورت بگیرد این توضیحات دردی دوا نمی‌کند. این توضیحات را نوشتم برای کسانی که طالب حقیقت هستند وگرنه در حالت عادی چرا باید درباره یک جلسه کاری با چاشنی تبریک تولد، توضیحی نوشت؟ ما فارغ از هر مسوولیتی که داریم انسان هستیم و طبیعی است در گذران زندگی میان‌مان روابط انسانی حاکم است و در خوشی‌ها و ناخوشی‌ها کنار همیم. در کشاکش رقابت‌های سیاسی فقط کافی است منصف باشیم. همین.»

این نخستین‌بار نیست که جریان مخالف دولت با بزرگنمایی یک اتفاق ساده سعی در تخریب دولت دارد. گویی مخالفان دولت نمی‌دانند که کشور در چه شرایطی قرار دارد و از این تخریب‌ها فقط دولت ضربه نمی‌بیند بلکه ساختار سیاسی کشور مورد هجمه قرار می‌گیرد. پیش از این در اوایل آغاز به کار روحانی در دولت یازدهم شایعه‌ای تحت عنوان مهمانی اشرافی همسر رییس‌جمهور به سرعت در کانال‌های تلگرامی و رسانه‌های مخالف دولت دست به دست شد.

این هجمه‌ها آن‌قدر زیاد بود که یکی از حاضران در این مراسم مجبور به روشنگری درباره آن شد. این شاهد عینی طی یادداشتی برای خبر آنلاین از ساده بودن این مهمانی خبر داد و نوشته بود: «مانند همه مراسم رسمی کشور، قرائت آیاتی از قرآن، آغازگر برنامه بود و به دنبال آن سرود جمهوری اسلامی نواخته شد. سپس همسر رییس‌جمهور با ظاهری ساده و مناسب و رفتاری متین و مسلط، متنی را در تکریم مقام فاطمه‌ زهرا(س) و نقش زنان در خانواده و جامعه، قرائت کرد که زنان خارجی حاضر در مجلس با استفاده از سیستم ترجمه همزمان در جریان محتوای آن قرار گرفتند.» هر زمان که دولت مستقر از نظر سیاسی با تندروها در تضاد بود این حاشیه‌ها در سپهر سیاسی ایران ایجاد شد. تندروها با اشرافی معرفی کردن جریان سیاسی مقابل خود تلاش دارند خود را دلسوز طبقات ضعیف کشور نشان دهند و این در حالی است که عملکرد هشت ساله دولت مورد حمایت‌شان کاملا خلاف شعارهای‌شان را اثبات می‌کند. مشت نمونه خروار است و برای نشان دادن این مشت می‌توان به آخرین سفر محمود احمدی‌نژاد به نیویورک برای شرکت در اجلاس سالانه سازمان ملل اشاره کرد. بنا بر گزارش وب‌سایت مشرق که از رسانه‌های مخالف دولت حسن روحانی است، احمدی‌نژاد در این سفر 160 نفر از دوستان و آشنایان خود را به عنوان هیات همراه به امریکا برد.

در ادامه گزارش مشرق آمده است: «این ماجرا واکنش نمایندگان مجلس را نیز به دنبال داشت. نمایندگان معتقد بودند با وجود بحران ارزی که در حال حاضر در کشور وجود دارد، درخواست 160 ویزا از امریکا و به همراه بردن 120 نفر از خانواده پرسنل ریاست‌جمهوری کار درستی نیست، پرونده این سفر به کمیسیون اصل 90 هم کشیده شد. سه تن از نمایندگان در نطق‌های خود از حضور خانواده و همسران برخی نزدیکان رییس‌جمهور در این سفر پرده برداشتند.» این اتفاق در حالی افتاده است که تنها جرم اسحاق جهانگیری تولدش است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy