او همچنین افزود: اتهامات و سخنان غیر موجهی (علیه من در صدا و سیما) گفته شده است و معتقدم یکی از خطاهای جدی (نظام) در حوزه آزادی مطبوعات و کتاب است. برخی از کتابهای خود من هنوز مجوز نگرفته است. البته یکی از کتابهای من که امسال منتشر شده به چاپ یازدهم هم رسیده است.
با آغاز کار دولت حسن روحانی و در دوران علی جنتی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عکس عطاء الله مهاجرانی، که به دلیل گرایشهای سیاسی و فکری وی، سکونتش در لندن و فعالیتش در شبکه بیبیسی فارسی، در دولت نهم و دهم از دیوار وزارت ارشاد حذف شده بود، بار دیگر در جای خود نصب شد. مهاجرانی ضمن تشکر از این اقدام جنتی در نامهای به وی خواستار تجدید انتشار کتابهایش در ایران شد.
ویکیلیکس در ژوئن ۲۰۱۵ اقدام به انتشار ۶۰ هزار سند از مجموع نیم میلیون سند خارج شده از سیستم الکترونیکی وزارت خارجه عربستان سعودی کرده که در یکی از آنها موضوع درخواست پرداخت هزینه تحصیلی مهاجرانی مطرح شده بود. صداوسیما در یکی از گزارشهای خود به این اتهام اشاره کرده است. همچنین موضوع رد پای فرزند مهاجرانی در ماجرای دکلهای نفتی از صداوسیما مطرح شده بود. دادگاه ایران حکم به برائت فرزند مهاجرانی در موضوع دکلهای نفتی داده بود.
دعوت صدا و سیما از مهاجرانی برای شرکت در یک برنامه تلویزیونی بسیار عجیب به نظر میرسد؛ مواضع مهاجرانی همواره مورد انتقاد جریان حاکم بر صدا و سیما بوده به گونهای که باشگاه خبرنگاران جوان به عنوان رسانه خبری صدا و سیما در توصیف مهاجرانی او را «پناهنده به لندن» میخواند که نه «در نتیجه روشنفکری و مبارزات سیاسی و فرهنگی» بلکه از به دلیل «کلاهبرداری وی از چند خانم و شکایت آنها به دادگاه» مجبور به «فرار» شده است.