در ماههای آخر عمر «پدر» و با اطلاع دقیق از اوجگیری بیماری او، آیا «پسرش» که تنها مُلازم نزدیک «بنیانگذار و رهبر انقلاب» بود، کارهایی به نام او انجام داده؟ آیا «به نام رهبر» احکامی نوشته و طرحهایی را پیش برده است؟
حل «معمّای دستخط»؛ ابهامات فراوانی را رفع میکند.
🔹در «ظاهر و محتوای» چند نامهی آخر آیتالله خمینی، فرم عجیب و شتابزدگی خاصی دیده میشود! گویی کسانی با عجله، در حال «ریلگذاری برای حذف مزاحمانِ رهبر آینده» بودهاند! این ریلگذاری خصوصاً در احکام مهمی دیده میشود که علاوه بر «لحن و انشاء و دستخط» متفاوت، «هدفمند» هم صادر شدهاند!
🔹بررسی موضوع «دستخط» که اخیراً از سوی علی مطهری بیان شده، میتواند از وقایع تاریخی سالهای ۶۷ و ۶۸ و علت صدور «احکام خاص» در ماههای آخر عمر آیتالله خمینی رمزگشایی کند.
🔹با بررسی شکستگی خط و انشای آن، «اصالت احکامی» مانند حکم غیرقانونی کردن فعالیت نهضت آزادی و عزل آیتالله منتظری از قائم مقامی رهبری در بهار ۶۸ زیر سئوال میرود. خصوصاً در «دستخط و لحن حکم عزل آقای منتظری» (نامه معروف ششم فروردین ۶۸) که در اوج بدحالی و بیماری رهبر انقلاب صادر شد، عجلهای آشکار برای «مقدمهچینی حکومت پساخمینی» وجود دارد! مقدماتی که به تعیین علی خامنهای به رهبری و واگذاری «نقش دوم نظام» به هاشمی رفسنجانی انجامید. گرچه به خود سیداحمد وفا نکرد و پنج سال بعد از پدرش، به طرز بسیار مشکوکی «حذف» شد! آیا باید بپذیریم که احمدخمینی نقشی در آن امور نداشته است؟
🔹اگر نه، علت وحشت کیهان و واکنش تند جماران و «مؤسسه نشر آثار امام» به سخنان علی مطهری چیست؟ آیا هراس از افشای نقش احتمالی سیداحمد خمینی در رخدادهایی که پدرش از آنها خبر نداشته، موجب چنین واکنشهایی شده است؟
🔹اگر «چند دستخط متأخر» کارشناسی شوند، خیلی از مسائل روشن میشود و ابهامات تاریخ معاصر را رفع میکند! احکامی مانند اعدامها، حذف و عزلهای مهمی که «به نام خمینی» (اما بدون اطلاع او) انجام شدهاند و با سایر نامهها و احکام آیتالله خمینی «نامأنوس و ناهماهنگ» هستند.
🔹راستی! چرا نباید دربارهی «اصالت خط و مهر و امضاء» آنها تحقیق کرد؟
🔹پیرامون نامههای مهم ماههای آخر که طبق وصیت خود آیتالله خمینی «فاقد سندیت» به شمار میروند و متأسفانه موجب «تغییرات مهم و ناگهانی در مسیر انقلاب» شدند، پرسشها تازه دارد مطرح میشود و ادامه دارد!
🔹پینوشتِ این یادداشت، دو دقیقه از گفتگوی آقای احمد منتظری است که در آن برای اولین بار نکات بسیار تازه و جالبی دربارهی نامهی معروف ششم فروردین ۶۸ بازگو میشود. حکمی که علاوه بر دستخط و لحن متفاوت آن، حتی عبارات موهنی دارد که خط خورده و تصحیح شدهاند.
🔹پاسخ این پرسشها، عصبیت و تندخویی سایت جماران و اصلاحطلبان یا روزنامه کیهان نیست؛ «جواب کارشناسانه» میطلبند!
بابکداد ۹۷/۱۲/۳
🔹اینستاگرام:
http://instagram.com/BabakDad
🔹تلگرام:
http://t.me/BabakDad
🔹توییتر:
http://twitter.com/BabakDad1
📩تماس
[email protected]