Saturday, Mar 9, 2019

صفحه نخست » آمدن رییسی و پروژه یک دست کردن قدرت برای دوران پسا خامنه ای!

030919A_top.jpgرییسی آمد تا جاده صاف کن خامنه ای شود؟

شبکه بیان - آمدن رئیسی به قوه قضاییه در کنار معانی مختلف نظیر دهن کجی علی خامنه ای به حسن روحانی یا مواردی از این دست یک معنی اصلی دیگر دارد؛ پروژه یک دست کردن قدرت برای دوران پسا خامنه ای!

حالا به داوطلبان رسیدن به بیت رهبری، یک نفر دیگر هم اضافه شد.

فردی که سید است، لبخند می زند و ساده لوح خود را نشان می دهد و هنوز به ۶۰ سالگی پا نگذاشته است.

ابراهیم رئیسی به قوه قضاییه آمده است تا جاده قدرت از جانب قوه قضاییه کاملا صاف شود و این آخرین تلاش ها برای یک دست کردن قدرت است.

خامنه ای به همراه تندروهای مجلس و قوه قضاییه در تلاش است تا دولت روحانی را زمین گیر کند. سعید لیلاز تحلیلگر مسائل اقتصادی معتقد است دست هایی در کار هستند تا دولت روحانی بهار یا تابستان سال آینده را نبیند.

چنین دست های پنهانی چه باشند و چه نباشند، فشارهای موجود به شکلی پیش می روند که دولت روحانی قطعا بازنده این بازی است و نمی تواند به انتخابات ۱۴۰۰ خود را برساند.

ابراهیم رئیسی اکنون سکان قوه قضاییه را به دست گرفته است تا عدلیه در دوران جمهوری اسلامی همچنان بی عدالتی را ترویج داده و منتقد را به زیر تیغ بکشاند.

جالب اینجا است که اصلاح طلبان بی شماری به دنبال وی راه افتادند و دامن چند متری آغشته به خون او را پولک زده تا همچون عروس تا تخت سلطنت همراهی کنند.

حمایت اصلاح طلبان از ابراهیم رئیسی امروز مطرح نشده است. در جریان انتخابات سال گذشته که منجر به شکست رئیسی از روحانی شد، پوسترهایی در جهت حمایت از وی از جانب اصلاح طلبان پخش شد که تصویر را در کنار تصویر سید محمد خاتمی نشان می داد.

khatamiRaeisi.jpgاگرچه در آن سال گفته می شد تندروها برای جذب آراء بیشتر اقدام به چنین کاری کرده اند اما حمایت امروز آنها از وی به عنوان قاضی القضات از جانب افرادی که کمتر کسی فکرش را می کرد باعث شگفتی است.

از جمله حامیان وی در به دست گرفتن قوه قضاییه، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی -محمود صادقی- است.

او نه تنها هیچ انتقادی نکرده است که در یک توییت، ابراز امیدواری کرده که شرایط در دوره وی بهتر شود.

برخی معتقدند اصلاح طلبان روغن ریخته را نذر امامزاده کرده اند. اما این تحلیل چندان درستی در خصوص اصلاح طلبان نیست.

در دوره ای که حسن روحانی و محمدرضا عارف هم به سمت کاندید شدن برای ریاست جمهوری اسلامی می رفتند، در حالی که بسیاری هشدار می دادند وی فردی کاملا امنیتی است اما ستادهای جوانان به سرعت ایجاد شدند و از وی به عنوان فردی آلترناتیو نظام اسلامی ساختند.

شعارهایی که پس از رای آوردن حسن روحانی در خیابان های تهران شنیده شد، سندی بر این مدعاست.

ساعاتی پس از پیروزی حسن روحانی، نگارنده به ضبط فیلم هایی از میدان هفت تیر در تهران پرداخت که در آن شعارهایی نظیر «برادر شهیدم، رایتو پس گرفتم» شنیده می شد. شعارهایی به این معنا که اگر چه در یک فضای مهندسی شده در سال ۸۸، میرحسین موسوی از دستیابی به قدرت اجرایی در کشور باز ماند اما روحانی ادامه دهنده راه او است.

همین شعارها از جانب اصلاح طلبان برای به دست گرفتن قوه قضاییه از جانب اصلاح طلبان شنیده می شود.

با این حال این موضوع به دلایل فوق الذکر، روغن ریخته نیست. اصلاح طلبان همیشه عقبگرد داشته اند و بیشتر از اصلاح در تلاش بودند تا آنچه را که توسط حاکمیت به وجود می آید را معتدل نشان دهند!

رئیسی بالاخره قدرت را در قوه قضاییه کشور به عهده گرفت و قطع به یقین دیری نمی پاید که تمام توییت ها و حمایت ها به لحظه ای از بین برود.

جالب در این است که پوسترهایی برای حمایت از وی منتشر شده بودند که در آنها نوعی تایید خشونت های رئیسی در ۳۰ سال قبل است.

در این پوسترها آمده بود که در پاکی سید ابراهیم رئیسی همین بس که ضد انقلاب برای تخریب او به ۳۰ سال قبل رجوع کرده است!



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy