Monday, Apr 8, 2019

صفحه نخست » «مقابله به مثل» و «تشکیل فراکسیون خباثت‎های آمریکا»؛ راهکارهای جمهوری اسلامی در حمایت‎ از سپاه پاسداران

sepahZarif_040819.jpg- محمدجواد ظریف: آنها منافع نتانیاهو را به منافع کشورشان ترجیح می‎دهند و همواره توطئه نامگذاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی خارجی را دنبال کرده‎اند.
- فرمانده سپاه: اگر آمریکایی‌ها دست به چنین حماقتی بزنند مطابق سیاست‌های نظام اقدامات مقابله به مثل را عملیاتی و در دستور کار قرار خواهیم داد.
- نمایندگان مجلس به دنبال «تشکیل فراکسیون مقابله با خباثت آمریکا» هستند!

کیهان لندن - وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به احتمال قرارگرفتن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‎های تروریستی نسبت به «عواقب» آن هشدار داده و فرمانده سپاه نیز ادعا کرده اگر چنین شود نیروهای آمریکایی در منطقه از آرامش برخوردار نخواهند بود.

محمدجواد ظریف، یکشنبه ۱۸ فروردین، در توییتی نوشته، «آنها که منافع نتانیاهو را به منافع کشورشان ترجیح می‎دهند و همواره توطئه نامگذاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی خارجی را دنبال کرده‎اند، کاملا از عواقب این سیاست برای نیروهای آمریکا در منطقه آگاه هستند.»

او افزوده، «در واقع، آنها به دنبال کشاندن آمریکا به یک باتلاق هستند. دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا باید تا فاجعه دیگری برای آمریکا خلق نشده این حقیقت را درک کند.»

همزمان فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز تهدید کرده، «اگر آمریکایی‌ها دست به چنین حماقتی بزنند و امنیت ملی ما را به مخاطره بیندازند، مطابق سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران اقدامات مقابله به مثل را عملیاتی و در دستور کار قرار خواهیم داد.»

محمدعلی جعفری با صراحت به تهدید‌های تروریستی و خرابکارانه پرداخته و گفته، «در چنین شرایطی دیگر ارتش و نیروهای امنیتی آمریکا در منطقه غرب آسیا از آرامش امروز برخوردار نخواهند بود.» این در حالیست که اتفاقا چنین تهدیدهایی از سوی مقامات جمهوری اسلامی و فرماندهان پاسداران تصمیم آمریکا برای قرار دادن سپاه در لیست سازمان‌های تروریستی را کاملا توجیه می‌کند.

مطالب بیشتر در کیهان لندن

همزمان گروهی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز به تکاپو افتاده‌اند تا از سپاه حمایت کنند از جمله حشمت‎الله فلاحت‌پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از بررسی ۱۴ طرح مربوط به مقابله با اقدامات خصمانه آمریکا در کمیسیون امنیت خبر داد و گفت: «این طرح‌ها حوزه نقش آمریکا در تروریسم سلفی، شکل‌‌گیری داعش، انتقال داعش به افغانستان، بیوتروریسم، جلوگیری از واردات دارو و مواد غذایی و کمک‌های صلیب سرخ جهانی به ایران را شامل می‌شود.»

یکی دیگر از راهکارهای مجلسی‎ها برای مقابله با قرار گرفتن سپاه در لیست تروریسم از سوی ایالات متحده «تشکیل فراکسیون مقابله با خباثت‌های آمریکا» است! سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌ هاشمی عضو هیات رئیسه مجلس توضیح داده است: «سپاه پاسداران از نظر آمریکایی‌ها مشکل دارد لذا در سطوح مختلف تلاش کردند تا با این مجموعه برخورد کنند، از این رو در دوره‌های مختلف هم برخی از فرماندهان سپاه را در لیست تحریم‌ها قرار دادند.»

البته این نماینده معتقد است «قرار گرفتن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست سازمان‌های تروریستی یا تحریمی مشکلی برای تجهیزات نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی ایجاد نمی‌کند زیرا ایران در حوزه دفاعی و نظامی کاملاً مستقل است.»

قاضی‎زاده هاشمی همچنین درخواست کرده که مجلس پاسخ قاطعی به این اقدام کاخ سفید بدهد تا با زیاده‌خواهی‌های آمریکا برخورد شود!

با وجود این سخنان عجیب و غریب و بی‌مایه، تجربه نشان داده که تهدیدات لفظی جمهوری اسلامی «طبل توخالی» است و از این نوع موضع‌گیری‌ها که اغلب خوراک خوبی برای کاربران و طنزپردازان شبکه‎های اجتماعی می‌شود، در آن زمان که رهبر و سپاهی‎ها در خصوص قدرت «مقاومت» و «مدافعان حرم» در سوریه صحبت می‎کردند نیز بسیار شنیده شد! آنها ادعا کردند اگر اسرائیل یکی بزند، ده‎تا می‎خورد! اما در عمل اسرائیل ده‌‌ها بار زد و باز هم می‌‏زند و واکنش فرماندهان سپاه و رسانه‎های رژیم سکوت محض بود! حتی اجساد کشته‎‌شدگان را نیز مخفیانه به ایران می‎آوردند و به دور از چشم رسانه‎ها دفن می‎کردند تا آبروریزی نشود.

موشک‎پرانی، حمایت مالی و تسلیحاتی از گروه‌های شبه‌نظامی (حزب‎الله، حشدالشعبی، حوثی‌ها و...)، تهدید کشورهای منطقه به نابودی و حمله نظامی (از جمله اسرائیل، عربستان، امارات و...)، برهم زدن صلح و ثبات منطقه از طریق اقدام نظامی، مشارکت در قاچاق مواد مخدر و اسلحه، پولشویی، صدور تروریست و طراحی توطئه برای حذف مخالفان از طریق ترور یا بمب‎گذاری، به کار گرفتن هواپیماهای تجاری و مسافربری در تدارکات و لجستیک نظامی، سرکوب منتقدان از طریق مختلف بخشی از دلایلی است که قرارگرفتن سپاه در فهرست سازمان‎های تروریستی برای هر کشوری توجیه می‎کند. اما سپاه پاسداران در «مقابله به مثل»، ادعای مضحکِ قرار دادن ارتش آمریکا در فهرست سازمان‎های تروریستی را به عنوان اقدامی تلافه‎جویانه مطرح کرده آنهم درباره یک سازمان نظامی موازی که در چارچوب ارتش‌های متعارف جهان قرار ندارد و دلیل ایجاد و هدفش نه دفاع از مرز و بوم و ملت بلکه ایدئولوژی نظام حاکم بر ایران و صدور انقلاب اسلامی است! این «مقابله به مثل» یک واکنش مضحک و تهدیدی تروریستی از سوی مقامات جمهوری اسلامی است که تصمیم آمریکا را تایید می‌کند! وگرنه اگر جمهوری اسلامی برای تروریست دانستن ارتش متعارف کشوری مانند آمریکا دلیل موجه دارد چرا تا امروز با آن‎ مماشات کرده و زودتر دست به اقدام نزده؟! چرا کارگزاران رژیم منتظرند اگر آمریکا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تروریست اعلام کرد، آنها نیز دست به اقدام مثلا متقابل بزنند؟!

از قرار معلوم فرماندهان سپاه نیز باورشان شده که در حد و اندازه‌ی یک ارتش واقعی هستند! به همین دلیل فرمانده‌اش این سازمان ایدئولوژیک و مسلح را که در داخل کشور همواره دست به سرکوب مردم زده و در خارج از مرزهای ایران به جنگ‌افروزی و دامن زدن به اختلافات فرقه‌ای مشغول است، معادل ارتش متعارف آمریکا قرار داده است. آیا فرماندهان سپاه نمی‌دانند که تشکیلات آنها یک سازمان ایدئولوژیک و مذهبی است و در اساسنامه آن هم تاکید شده هدف از تشکیل آن دفاع از «انقلاب» و «اسلام» است نه ملت و مملکت و مرزها و تمامیت‎ ارضی کشور؟! وظیفه‌ای که بر عهده‌ی ارتش‌‌های متعارف از جمله در ایران بوده و هست، اگرچه امروز فرماندهان ارتش همچون سپاه، سرسپرده‌ی ولایت فقیه هستند. اما جمهوری اسلامی روی بدنه‌ی هیچیک از این دو ارگان نظامی نمی‌تواند حساب کند!



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: info@gooya.com تبلیغات: advertisement@gooya.com Cookie Policy