Saturday, Apr 20, 2019

صفحه نخست » دستور خامنه‌ای برای تغییر ساختاری در مجمع تشخیص

042019B_top.jpgایران اینترنشنال - محسن رضایی،‌ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران می‌گوید رهبر جمهوری اسلامی از اعضای این نهاد خواسته تا یک «تغییر ساختاری و محتوایی» در آن ایجاد کنند.

به گزارش تسنیم،‌ محسن رضایی در سخنرانی خود در همایش «جوان پیشرو در مسیر تمدن‌سازی» با اشاره به مساله کارآمدی گفت آیت‌الله خامنه‌ای «در دوره جدید مجمع از ما خواسته‌اند که در مجمع یک تحول ساختاری و محتوایی صورت گیرد.»

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران در بخش دیگری از سخنرانی خود با اشاره به فلسفه تشکیل نهادهای اسلامی گفت: «اگر نهادهای سنتی می‌توانستند کشور را اداره کنند، شاید نهادهای انقلابی تشکیل نمی‌شد.»

رضایی می‌گوید از زمانی که او و اعضای مجمع تصمیم به عملی کردن این دستور رهبر گرفتند،‌ زیر فشار بمباران رسانه‌ای قرار گرفته‌اند.

پیش از این، با آغاز ریاست صادق آملی لاریجانی بر مجمع تشخیص مصلحت نظام،‌ برخی از رسانه‌ها از احتمال تغییر محسن رضایی در دبیرخانه آن خبر داده بودند که بعد از سوی بعضی از اعضای این نهاد تکذیب شد. در این‌باره،‌ مجتهد شبستری،‌ عضو مجمع توضیح داد که تغییر در ترکیب اعضا تنها با دستور رهبر امکان‌پذیر است.

رضایی در پاسخ به سؤال یک دانشجو در خصوص تصمیم دولت ترامپ در تروریستی خواندن سپاه پاسداران گفت: این موضوع را فقط دولت ترامپ اعلام کرده است. رئیس جمهور بعدی آمریکا می‌تواند این موضوع را لغو کند. این تیری که در تاریکی پرتاب شده است در خود آمریکا هم قطعی نیست. کشورهای جهان هم نپذیرفته و برخی کشورها اعتراض کرده‌اند. این تصمیم دولت آمریکا، بالاخره در قراردادها و مسائل حقوقی مشکلاتی ایجاد می‌کند اما داخل کشور ما تأثیر عکس گذاشت، حتی برخی از مخالفان داخلی از سپاه و رهبری در رسانه‌ها حمایت کردند. در چنین مواقعی ملت ایران موضع‌گیری قاطعانه خودش را نشان می‌دهد.

وی در پاسخ به پرسش دانشجویی درباره برجام و سرنوشت آن گفت: ما دلمان می‌خواهد که دانشجویان عزیز هم نقد و هم حمایت کنند. گفتم که شروط رهبری در پذیرش برجام با برجام متفاوت است. این‌که برجامی که رهبری پذیرفته‌اند را با سند اولیه برجام یکی بدانیم، ظلم به رهبری است. رهبری به‌دنبال منافع ملی و امنیت کشور هستند. نباید در جبهه خودی، مصوبه ناقص شورای امنیت ملی را با نظر و شروط رهبری یکی بدانیم. شروط رهبری برای تأمین منافع ملی تنظیم شده بود و متأسفانه عمل نشد. من بارها برجام را نقد کرده‌ام. حمایت از مذاکرات به‌معنای حمایت مطلق از نتیجه مذاکرات نبود و بارها آن را نقد کرده‌ام. رهبری معظم هم از مذاکرات دیپلمات‌ها دفاع کردند اما متأسفانه با رعایت نکردن شروط رهبری و تضمین نگرفتن مسئولان کار، و عدم پایبندی آمریکا به توافق، نتیجه مناسبی از این مذاکرات حاصل نشده است. این را که تیم اقتصادی در جریان مذاکرات نبوده و باید پنج شش بند به توافقنامه افزوده می‌شد که وزارت خزانه‌داری آمریکا نتواند مانع‌تراشی کند بارها گفته‌ام.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy