Tuesday, Jun 4, 2019

صفحه نخست » تظاهرات‌ برهنه مقابل دفتر فیسبوک

protest_060319.jpgایران اینترنشنال - گروهی از معترضان به قوانین فیسبوک و اینستاگرام در رابطه با سانسور نوک پستان زنان در این دو رسانه اجتماعی، روز یکشنبه ۱۲ خرداد برهنه جلوی یکی از دفاتر اصلی فیسبوک در نیویورک دراز کشیدند.

این حرکت اعتراضی را اسپنسر تانیک (Spencer Tunick) و مرکز ملی ضد سانسور (National Coalition Against Censorship یا NCAC) برنامه‌ریزی کرده بود و هشتگ WeTheNipple# برای آن انتخاب شده بود.

در بین بیش از صد نفری که برهنه و با هدف تغییر سیاست‌های سانسور فیسبوک مقابل دفتر این شرکت تجمع کردند، مردان و زنانی دیده می‌شدند که با برچسب‌هایی که تصویر نوک پستان مردانه داشتند، اعتراض خود را بیان می‌کردند.

View this post on Instagram

At sunrise on Sunday, June 2, 2019, 125 people posed nude in front of Facebook and Instagram's New York City headquarters at Astor Place to challenge social media censorship. In collaboration with the National Coalition Against Censorship, artist @SpencerTunick created a photographic artwork as part of their #WeTheNipple campaign. The campaign calls for a change in the polices of both social media platforms to allow photographic artistic nudity. NCAC has written an open letter to Facebook, which owns Instagram, asking them to commit to supporting artists, rather than silencing them. NCAC has asked Facebook to convene a group of stakeholders in the arts to develop new guidelines for artistic content. Participants in Sunday's art action covered their nipples with stickers of photographed male nipples, to highlight the rigid--and anachronistic--gender inequality in existing nudity policies. Svetlana Mintcheva, Director of Programs at NCAC said, "We recognize that moderating content for billions of users is challenging and draw the line between art and images that are not art is hard. Yet, if Facebook and Instagram want to be platforms for artists, they need to modify their current overbroad ban on photographic nudity, which harms artists who work with the human body, especially those exploring issues of gender and identity. We urge the company to adopt an art-friendly policy developed with the help of a group of global stakeholders, such as arts advocates, historians, curators and artists." (Ncac.org)

A post shared by ARAKS (@araksofficial) on

تصاویر برچسب‌های معترضان را افراد مشهور و عکاس‌هایی همچون اندی کوهن (Andy Cohen)، اندرس سرانو (Andres Serrano)، آدام گلدبرگ (Adam Goldberg)، چاد اسمیت (Chad Smith) درامر گروه Red Hot Chili Peppers و خود آقای تانیک برای این اعتراض اهدا کرده بودند.

فعالان سازمان‌دهنده این اعتراض معتقدند که سیاست‌های فیسبوک در وب‌سایت و اپلیکیشن‌های زیرمجموعه‌اش در قبال ممنوعیت انتشار بعضی تصاویر حاوی نوک پستان زنانه، به هنرمندان این عرصه و کاربرانی که به دنبال هویت جنسی خود هستند لطمه می‌زند.

آقای تانیک شهرت خود را به خاطر عکاسی از مدل‌های برهنه به دست آورده و از سال ۲۰۱۴ که فیسبوک صفحه او را بست، مشغول مبارزه با سیاست‌های مشابه است.

او پیش از این در سال ۲۰۰۷ هم اعتراض مشابهی را سازماندهی کرده بود. گروهی از داوطلبان در آن سال به صورت برهنه در چارچوب کمپینی در مقابله با گرمایش زمین در یکی از یخچال‌های آلپ ایستادند.

مرکز ملی ضد سانسور با فرستادن نامه‌ای به فیسبوک که امضای بیش از ۲۵۰ گروه پای آن بود، این شرکت و اینستاگرام را که از زیرمجموعه‌های آن است، به تصویب سیاستی شبیه سیاست یوتیوب که حدود یک دهه پیش در قبال اجازه انتشار برخی تصاویر برهنه هنری برقرار شد، تشویق کردند.

به گفته NCAC ممنوعیت انتشار برهنگی می‌تواند مانع کار بسیاری از هنرمندان این عرصه شود. به علاوه هنرمندانی که تنها از بدن خود یا بدن گروهی از همفکران خود در کارهایشان استفاده می‌کنند هم از این قوانین صدمه می‌بینند. موزه‌ها و گالری‌های زیادی نیز هستند که حتی تبلیغ برهنگی در آن‌ها محدود یا ممنوع است.

کاربران فیسبوک و اینستاگرام پیش از این در سال ۲۰۱۵ هم سیاست‌های یاد شده این دو بستر را به چالش کشیده‌اند و در قبال ممنوعیت انتشار نوک پستان زنانه، فیسبوک را مورد سوال قرار داده‌اند.

فیسبوک هیچگاه پاسخی رسمی به این سوالات نداده، اما گاهی برخی قوانین خود را برای نمایش بعضی تصاویر مرتبط مانند تصویر شیر دادن زنان به نوزاد و تصاویری که زخم‌های پستانی را نشان دهند، تغییر داده است.

فعلا تصاویر و عکس‌های مربوط به این اعتراض در مقابل دفتر فیسبوک در نیویورک در اینستاگرام حذف نشده‌اند.

آقای تانیک در توضیحی که پای ویدیوی مربوط به این اعتراض در اینستاگرام منتشر کرده نوشته: «هیچ دلیل موجهی برای فیسبوک یا اینستاگرام وجود ندارد که این ویدیو را سانسور یا هشتگ‌های آن را محدود کند.»



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy