Friday, Jul 19, 2019

صفحه نخست » چرا بیماران از چهارگوشه دنیا برای درمان به دوبی می روند؟

dubai_071919.jpgیورونیوز - گردشگری پزشکی یکی از صنایع جهانی پردرآمد و رو به‌رونق است. بنابر گزارش «بیماران بدون مرز»، ارزش این صنعت در بازار حدود ۶۰ تا ۸۰ میلیار یورو در سراسر جهان برآورد می‌شود. همچنین تخمین زده می‌شود که سالانه ۲۰ تا ۲۴ میلیون نفر در سراسر جهان برای درمان پزشکی سفر می‌کنند.

جمعیت رو به پیری، افزایش هزینه مراقبت‌های پزشکی و فشار روی صنعت بیمه، فرصتهایی را در دوبی برای سرمایه‌گذاری روی زیرساخت‌های مراقبت‌های بهداشتی ایجاد کرده است.

اهمیت رشد گردشگری درمانی در تولید ناخالص داخلی دوبی

اداره بهداشت دوبی از سال ۲۰۱۴ میلادی یک برنامه راهبردی را برای گردشگری پزشکی درپیش‌ گرفته است. هدف، توسعه و حمایت از بخش مراقبت‌های بهداشتی و افزایش سهم گردشگری پزشکی در تولید ناخالص داخلی است.

دکتر مروان محمدالمولا، مدیر بخش تنظیم سلامت اداره بهداشت دوبی درباره این فرصت‌ها می‌گوید: «قانونی به‌تازگی به اجرا گذاشته شده که به شرکت‌های سرمایه گذاری بین‌المللی اجازه می‌دهد ۱۰۰ درصد سهام خود را در امارات حفظ کنند.»

بیماران می‌توانند از انواع خدمات گردشگری نیز بهره‌مند شوند

اداره بهداشت دوبی در زمینۀ ارائه خدمات بهداشتی روی نیازهای بیمارانی که برای درمان پزشکی سفر می‌کنند، سرمایه‌گذاری می‌کند.

بازل نصرالله، مدیر پزشکی «بیمارستان ارمادا» در دوبی درباره افزایش تعداد کسانی که برای عمل جراحی به این بیمارستان می‌آیند، می‌گوید: «تعداد بیمارانی که از خارج به بیمارستان ما مي‌آيند پنج درصد بیشتر شده است. این افراد از چهار گوشه دنیا از روسیه، اروپا، ایتالیا، اسپانیا، بریتانیا، آمریکای شمالی، آفریقا و جنوب آسیا برای درمان به بیمارستان ما می‌آیند.»

جالب این است که بسیاری از این کشورها به خاطر ارائه خدمات گردشگری پزشکی خود شناخته شده هستند، اما دبی هنوز هم یک گزینه جذاب برای کسانی است که می‌خواهند دوره درمان خود فعالیتهای دیگری هم داشته باشند.

الکساندر از بریتانیا برای جراحی به دوبی آمده است و می‌گوید: «قبل از آمدن به دوبی درباره چیزهای زیادی تحقیق کردم؛ درباره دوره نقاهت در اینجا کلی سرچ کردم، نظرات مختلف را خواندم و از نزدیکانم که دوره درمانشان را در اینجا گذارندند چیزهای زیادی پرسیدم. به همین دلیل تصمیم گرفتنم با یک تیر چند نشان بزنم: تعطیلاتم را اینجا بگذارنم، پدر و مادرم را اینجا ببینم و همزمان عمل جراحی را هم انجام بدهم.»

بیماران با استفاده از پورتال اینترنتی اداره بهداشت دوبی می‌توانند برای سفر خود برنامه‌ریزی کنند.

دکتر مروان محمد المولا، مدیر بخش موازین بهداشتی اداره بهداشت دوبی می‌گوید:‌ «بیماران می‌توانند پرواز و هتل محل اقامتشان را رزرو کرده و حتی برای مراحل بعد از جراحی و مدتی که باید در دوران نقاهت قبل از بازگشت به کشورشان در دوبی بمانند برنامه‌‌ریزی کنند.»

رئیس بیمارستان کالج کینگز لندن در دوبی:‌ امارات مقصد خوبی برای گردشگری درمانی است

بیمارستان کالج کینگز لندن، امارات متحده عربی را به عنوان اولین محل افتتاح شعبه بین‌المللی خود برگزیده است.

کریستیان شوماخر، مدیر این بیمارستان در دوبی می‌گوید:‌ «گردشگری پزشکی برای ما اهمیت زیادی دارد. دوبی یک مقصد فوق‌العاده است. تعداد کسانی که برای درمان پزشکی به اینجا می‌آیند هر سال بیشتر می‌شود. مقامات دوبی بازارهای مختلف را در زمینه گردشگری پزشکی زیر نظر دارند. امارات برای افرادی که به دنبال محلی برای درمان‌های پزشکی دارند، مقصد بسیار بسیار جذابی است. در این زمینه با اداره بهداشت دوبی به خوبی همکاری می‌کنیم.»

ک مرکز هوشمند داده در اداره بهداشت دوبی نیز از امنیت اطلاعات بیماران در شبکه محافظت می‌کند.

بیمارستان کالج کینگز لندن امسال در دوبی افتتاح شده است. گردشگران پزشکی از خدمات لازم در این مرکز بهره‌مند می‌شوند.

وی می‌افزاید:‌ «بیماران به محض ورود به اینجا می‌توانند از پورتال مخصوص استفاده کنند. این پورتال قابل نصب روی رایانه یا گوشی تلفن است. پرونده پزشکی، عکس و نسخه‌های بیماران روی این پورتال موجود است که خیلی مفید است. چون همه جا می‌توانند به اطلاعات پزشکی خود دسترسی داشته باشند.»

خدمات رایگان پزشکی در دهکده سلامت دوبی

اداره بهداشت دوبی برای ارائه خدمات پزشکی به خارجی‌هایی که برای کار به این کشور می‌آیند تلاش می‌کند.

مرکز مالی بین‌المللی در دوبی، هزینه ساخت یک دهکده سلامت را پرداخته است که در آن خدمات رایگان چشم پزشکی، دندان‌پزشکی، پزشکی ورزشی همچنین پزشکی عمومی ارائه می‌شود.

اولیویه کترول از انگلستان برای کار به دوبی آمده است. او برای چک آپ و کنترل وضعیت سلامت خود به این دهکده سلامت سر می‌زند. اولیویه می‌گوید:‌ «از این خدمات رایگان پزشکی استفاده می‌کنیم تا ببینیم برای بهبود وضعیت سلامت خود چه کارهایی می‌توانیم انجام دهیم.»

تخمین زده می‌شود که درآمد بخش گردشگری پزشکی تا سال ۲۰۲۰ در دوبی به ۶۳۰ میلیون یورو برسد. تولید دارو و تجهیزات پزشکی یکی از حوزه‌هایی است که امارات برای توسعه استراتژی صنعتی خود تا سال ۲۰۳۰ میلادی روی آن سرمایه گذاری کرده است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy