صدای اسراییل
بنیامین نتانیاهو که در این هفته رکورد طولانی ترین دوران نخست وزیری را شکسته، و حتی داوید بن گوریون را که پایه گذار کشور نوبنیان اسرائیل بود و مدت سیزده سال در راس قدرت بود، پشت سر گذاشته، در مصاحبه هایی که به این مناسبت با رسانه های کور انجام داد، از جمله فاش ساخت که کوتاه مدتی پیش از آن که رژیم ایران حاضر به گفتگو درباره برنامه های اتمی خود شود و به گفته علی خامنه ای به "نرمش قهرمانانه" دست بزند و حاضر به امضای برجام شود، اسرائیل قصد جدی داشت تاسیسات اتمی رژیم ایران را به تنهایی مورد حمله قرار دهد و آن را نابود سازد.
نتانیاهو پنجشنبه شب نیز در یک سخنرانی گفته بود که حتی امروز اگر اسرائیل احساس کند که برنامه های تعرضی رژیم ایران و تلاش های اتمی و موشکی آن امنیت و اینده کشور را به خطر می اندازد، ناچار خواهد بود یک تنه به مصاف رژیم ایران برود.
نخست وزیر در یکی از مصاحبه ها تعریف کرد که افشای برنامه های اتمی رژیم ایران موجب نگرانی شدید اسرائیل شده بود و به خوبی احساس می شد که دنیا نسبت به خطرات آن بی اعتنا مانده است. در آن هنگام اهود باراک یکی از چهره های بارز نظامیگری در اسرائیل وزیر دفاع دولت نتانیاهو بود. سال ها بعد رسانه های همگانی فاش ساختند که نتانیاهو و باراک متفقا تصمیمی گرفته بودند که با یک حمله نظامی ناگهانی، تاسیسات اتمی ایران را نابود کنند.
نخست وزیر اسرائیل و یا وزیر دفاع وقت، که اکنون حزب مستقلی برپا ساخته و قصد شرکت در انتخابات دو ماه دیگر را دارد، تا کنون در این باره سکوت کرده بودند. ولی اکنون نتانیاهو به مناسبت رسیدن به مقام طولانی ترین نخست وزیر اسرائیل آن را افشاگری می کند. نتانیاهو به خبرنگار روزنامه "ییسرائل هیوم" در این باره گفت: همین قصد جدی اسرائیل برای حمله به تاسیسات اتمی رژیم ایران بود که کشورهای اروپایی را بر آن داشت برای رسیدن به توافق برجام شتاب کنند و قصد حمله اسرائیل منتفی شد.
اسرائیل در سال دوم جنگ ایران و عراق، کوره اتمی عراق را که توسط صدام حسین در مراحل ساختمان بود بمباران کرد و پس از آن نقشه صدام برای تولید بمب هسته ای کنار گذاشته شد. در سال های اخیر نیز اسرائیل یک کوره اتمی سوریه را که احداث آن تقریبا به پایان رسیده بود، در یک حمله هوایی منهدم ساخت.
برخی کارشناسان نظامی اسرائیل در آن سال ها گفته بودند که ارتش اسرائیل توان انهدام کامل تاسیسات اتمی ایران را ندارد و بهتر است وارد این بازی نشود. ولی اکنون، ارتش اسرائیل دارای کوبنده ترین قدرت نظامی برای انجام ماموریت های مشابه است. ارتش اسرائیل، از جمله به بمب های سنگرشکن و هواپیمای رادار گریز اف ۳۵ مجهز گردیده و در جنگ سایبری پیشرفت های چشمگیری داشته و توان نظامی آن، در مقایسه با قدرت کنونی سپاه پاسداران و نیروهای مسلح ایران، افزایش بسیار یافته است.
برخی تحلیلگران بر این باورند که بهتر بود اسرائیل، در مورد حکومت ایران نیز همانند سیاستش درقبال صدام حسین و کوره اتمی سوریه عمل می کرد و پیش از آن که رژیم ایران بتواند توان هسته ای و قدرت موشکی خود را به حد خطرناک و غیرقابل بازگشت برساند، عمل می کرد. ولی کارشناسان نظامی در اسرائیل با در نظر گرفتن همه عوامل و دلایل می گویند که رفتار اسرائیل در خودداری از حمله به توان نظامی رژیم ایران سیاست درستی بوده و امروز نیز بهتر است که ارتش ایالات متحده پیشگام نابود کردن این توان تهدید آمیز رژیم ایران باشد.
تحقیر مسافران ایرانی در فرودگاه دنیزلی ترکیه
یک میلیارد یورو ارز دولتی در ایران گم شده