علم الهدی در جلسه با جلیلی درباره مشایی چه گفت؟
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای، روایتی از ماجرای اصرار احمدی نژاد بر معاون اولی مشایی آنهم در شرایط ناآرام کشور در روزها و ماه های بعد از انتخابات 88 را منتشر کرده است.
به گزارش خبرآنلاین، در این مطلب آمده است؛
یکی دیگر از اموری که بر پیچیدگی اوضاع میافزود و آن را باید یکی از ابعاد فتنه ۸۸ محسوب کرد، برخی از مسئلهسازیهایی بود که از سوی دولت انجام می شد. مقصود از مسئلهسازی، اصرار بر استفاده از آقای مشایی در سمت معاونت اوّلی رئیسجمهور و مقاومت پرهزینه در برابر خیرخواهی رهبر انقلاب در آن شرایط بغرنج است که به عزل دو وزیر توسّط رئیسجمهور هم منجر شد؛ یعنی در وضعیّتی که کشور با تبعات امنیّتی خطرناک ناشی از فتنهی پس از انتخابات دستبهگریبان بود، وزیر اطّلاعات عزل میشود. این حاشیهسازیها ضمن اینکه مشکلات واقعی را بر سر راه دفع فتنه ایجاد می کرد، میتوانست به انحراف در تشخیص حق از باطل و شناخت راه از چاه منجر شود، حاشیه را بر متن حاکم کند و بخشی از انرژی نظام را متوجّه خود کند که متأسّفانه چنین شد.
اگر به بیانات آن زمان رهبر انقلاب مراجعه کنیم میبینیم که یکی از محورهای اصلی تأکید ایشان، تبیین و روشنگری نسبت به انتخابات و مسائل پیرامون آن بوده است. آقا در دیدارهای کاریشان هم مؤکّداً از رؤسای قوا و مسئولین نهادهای مختلف میخواستند سکوت نکنند و با متانت و استدلال و البتّه صراحت و قاطعیّت با جامعه بویژه نخبگان سخن گویند. برایناساس مناسبت تنفیذ حکم دهمین دورهی ریاستجمهوری که در آن جمعی از شخصیّتها از سراسر کشور به تهران دعوت شده بودند، فرصت خوبی برای تأمین خواست ایشان مبنی بر تبیین مسائل مربوط به انتخابات بود.
فلذا جلسهای قبل از مراسم تنفیذ با حضور جمعی از اعضای خبرگان در دبیرخانهی شورایعالی امنیّت ملّی تشکیل میشود تا درباره مسائل انتخابات هماندیشی شود. در ابتدای جلسه آقای جلیلی شروع میکند به تبیین ابعاد پیچیده و خطرناک فتنه و راهکارهایی را برای روشنگری مطرح میکند و از علمای حاضر درخواست میکند نظراتشان را بگویند. ابتدا آقای علمالهدی شروع به سخن میکند و فارغ از طرح موضوع جلسه میگوید: آقای جلیلی! چرا آقای احمدینژاد برای آقای مشایی حکم معاون اوّلی را زد؟ بعد آقای فاکر و آقای حسینی بوشهری و آقای سیّداحمد خاتمی و... شروع میکنند از همین نوع مباحث را مطرح کردن و تقریباً وقت جلسه به مسئلهی آقای مشایی میگذرد؛ یعنی حاشیهسازی رئیسجمهور وقت، حتّی ذهن و وقت این آقایان را که موضع صریح و درستی نسبت به فتنه داشتند به خود مشغول میکند و مانع از تمرکز اذهان بر مسئلهی اصلی میشود.
اظهارات مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه درباره مواضع رئیس دولت اصلاحات
کیهان نوشت: حمیدرضا مقدمفر مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه در همایش بصیرتی ایامالله 9 دی در شهرستان پیشوا با اشاره به فتنه 88 و برنامههای دشمنان علیه نظام و انقلاب اسلامی اظهار داشت چرا هنوز بعد از گذشت 10 سال از فتنه 88 کسانی مثل محمد خاتمی که در جلسات خصوصی و حضوری اعلام میکنند «ما مخالف اردوکشیها و بیانیههای میرحسین موسوی و رفتارهای کروبی بودیم»، حاضر نشدند این حرفها را بهصورت آشکار و علنی اعلام کنند.
البته علت این است که اگر این حرفها آشکار شود بسیاری از افرادی که در جبهه اصلاحطلبان و جریان فتنه آن روز فعال بودندگریبان ایشان را خواهند گرفت و بهاعتراض خواهند گفت که «چرا همان زمان این مطلب را به ما نگفتید و با همراهی خود با میرحسین موسوی و کروبی، ما را گرفتار آن فتنه عظیم کردید؟»
مشاور رسانهای فرمانده کل سپاه با اشاره به حوادث آبان ماه سال جاری و حضور حماسی مردم در 4 آذر ماه و خنثی شدن این فتنه گفت: شکست سناریوی دوم دشمن تحت عنوان چهلم کشتهها شکستی بالاتر از سناریوی اول بود، نزدیک چهل روز تبلیغ میکردند تا مجدداً در 5 دی ماه آشوب دیگری در کشور رقم بزنند و تمام سرمایههای رسانهای رسمی و مجازی خود را بسیج کردند تا حادثه دیگری را پدید بیاورند اما 5 دی ماه در هیچ نقطهای از کشور هیچ اتفاقی رخ نداد و شکست مفتضحانهای بدتر از شکست اول در آذر ماه نصیب آنان شد.
سوپرگل جهانبخش در لیگ انگلیس + واکنش علی دایی