محمود صادقی، نماینده مجلس، گفت فایل صوتی فردی که «مدعی شده بود از فلان نماینده فعلی مجلس فلان مبلغ را گرفته» و باعث تایید صلاحیتش در شورای نگهبان شده، موجود است
این نماینده مجلس به یکی از این مستندات اشاره کرد و گفت: «به عنوان مثال فایل صوتی فردی وجود دارد که مدعی شده بود؛ از فلان نماینده فعلی مجلس فلان مبلغ را گرفته و اسباب تاییدش در شورای نگهبان را فراهم کرده است. در این فایل دقیقا اسم نماینده را آورده بود و در آن جلسه تاکید کردم در این مستندات مشخصات افرادی وجود دارد و شما هم اگر میخواهید تحقیق کنید، میتوانید به عنوان ضابط قضایی یا از طرف شورای نگهبان این مساله را به شکل قضایی و قانونی پیگیری کنید.»
***
رادیو فردا - محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس، در نامهای به دبیر شورای نگهبان نوشت که موضوع «دلالان تائید صلاحیت» محدود به این دوره انتخابات نیست و در انتخابات گذشته نیز سابقه داشته و «ریشهدار» بوده است.
وی در نامه خود به احمد جنتی تاکید کرد صلاحیت برخی از نامزدهای انتخابات گذشته نیز با «دخالت» برخی از این افراد تائید شده است.
نامه به آیتالله جنتی؛
-- محمود صادقی (@mah_sadeghi) February 8, 2020
۱- بعید است یک نمایندهی مجلس آنقدر ساده لوح باشد که بدون حصول اطمینان از صحت ادعای طرف حاضر به پرداخت این مبالغ هنگفت باشد.
۲- پیش از اعلام نهایی اسامی نامزدهای تأییدشده پروندههی نامزدهایی که در مراحل قبلی رد و بعدا تأیید شدهاند مورد بازبینی قرار گیرد. pic.twitter.com/onctkUnUAo
به گفته آقای صادقی، بر اساس شواهدی که او به حفاظت اطلاعات شورای نگهبان ارائه کرده، این موضوع پیش از این نیز سابقه داشته است.
دادستانی تهران روز سهشنبه ۱۶ بهمن اعلام کرده بود که در روزهای گذشته «۱۲ کلاهبردار و مدعی نفوذ در شورای نگهبان، در رابطه با فرایند تایید صلاحیتهای انتخابات مجلس، دستگیر شدند».
👈مطالب بیشتر در سایت رادیو فردا
در این اطلاعیه ادعا شده که این افراد «نه تنها هیچ گونه ارتباطی در شورای نگهبان نداشتند، بلکه رصدهای دقیق زیرمجموعههای نظارتی این شورا، منجر به شناسایی متهمان شده است».
نمایش تکراری و مبتذل انتخابات؛ از دستهای آلوده تا پولهای کثیف
- دهها کانال تلگرامی با خیز انتخاباتی، توسط لشکر سایبری جمهوری اسلامی آغاز به فعالیت کردهاند تا دستهای مردم شهر و روستا را نیز به پولهای کثیف گروههای مافیایی نظام آلوده کنند.
- رهبر جمهوری اسلامی از مردمی که یا عزیزانشان به دستور او به خاک و خون غلتیدهاند یا زیر بار سنگین فشارهای اقتصادی از پای در آمدهاند، خواسته تا در نمایش مبتذل و تکراری نظام شرکت کنند!
- حسن روحانی نیز مانند رهبرش پشت نام «ایران» پنهان شده و معلوم نیست برای چه چیز شعار «رفراندوم» میدهد!
- ابراهیم رئیسی یک گام فراتر گذاشته و میگوید: هر کس با هر انگیزهای جریان انتخابات را زیر سوال ببرد در زمین و جبهه دشمن قرار میگیرد!
- اصلاحطلبان هم با خفّت تمام دست به کار شدهاند تا با ترفندهای تکراری این نمایش مبتذل را همراهی کنند.
- اما «انتخابات» در جمهوری اسلامی برای مردم تا کنون چه سودی داشته که حالا با این شرایط اسفبار اقتصادی و پس از کشتار آبان۹۸ و سقوط هواپیمای مسافربری در حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داشته باشد؟!
- «انتخابات» در جمهوری اسلامی هرگز چیزی جز منبع تقسیم رانت و فساد برای غارت و سرکوب جامعه نبوده است.
روشنک آسترکی - کیهان لندن
امسال اما کار صحنهگردانان این نمایش دشوارتر از پیش به نظر میرسد. رویدادهای فاجعهبار چون کشتار مردم بیدفاع در اعتراضات سراسری آبانماه۹۸، شلیک موشک به هواپیمای مسافربری اوکراینی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و پنهانکاری درباره آن، گسترش بیش از پیش فقر و برجستهتر شدن ناکارآمدی نظام اسلامی در مدیریت اقتصادی و سیاسی کشور، همگی موجب شده تا موج نارضایتی و انزجار در میان عموم مردم شکل بگیرد.
در چنین شرایطی، جمهوری اسلامی با معادله پیچیدهای برای کشاندن مردم به پای صندوق رأی روبروست. وابستگان نظام از اصلاحطلب تا اصولگرا که حیات سیاسی آنها با نظام گره خورده است در تلاش هستند با ترفند و رانت و پول، فضای انتخاباتی را به جامعه ایران تزریق کنند.
التماس رأی با حیله و تهدید
با اینهمه به نظر میرسد که مقامات نظام دریافتهاند که اینبار تنور انتخابات به راحتی با هیزم «تطمیع» و «وعده» و «هیجان کاذب» گرم نخواهد شد. مردمی که سالها به ساز اصولگرایان و اصلاحطلبان رقصیده و در رویای ایجاد تغییری به نفع خود با صندوق رأی قمار کردهاند، حالا دست نظام چنان برایشان رو شده که به سادگی خام نخواهند شد.
درک چنین موقعیتی موجب شده که علی خامنهای با درخواست مستقیم از مردم برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی به التماس افتاده و بگوید «ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید به پای صندوق رأی بیاید!»
رهبر جمهوری اسلامی سالهاست که هر بار نظام را در حال باختن قافیه میبیند، از «ایران» و «میهن» و «امنیت» مایه میگذارد. وی در ادامه از خودش هم فراتر رفته و با اعتراف به سقوط جایگاه «دین» و «انقلاب» در جامعه، گفته است «اگر کسی انگیزه دینی و انقلابی ندارد، اما میهن عزیز را دوست دارد، لازم است به پای صندوقهای رأی بیاید!»
خامنهای البته به روی خود نمیآورد که چطور از «اغتشاشگران» و «اشرار»ی که عزیزان آنها در تمام سالهای گذشته از جمله آبان۹۸ به خاک و خون غلتیدهاند یا زیر بار سنگین فشارهای اقتصادی از پای در آمدهاند، میخواهد تا در نمایش مبتذل و تکراری نظام شرکت کنند!
پنهان شدن پشت نام «ایران» سالهاست به عنوان تاکتیک و «نقشه فریب» در دستور کار مقامات نظام قرار گرفته است.
ابراهیم رئیسی حاکمالحکام نظام نیز به زبان داغ و درفش گفته است: «هرکس با هر انگیزهای جریان انتخابات را زیر سئوال ببرد، بداند یا نداند، بخواهد یا نخواهد، با تضعیف جریان انتخابات در جبهه دشمن قرار میگیرد.»
اصلاحطلبان از انتخابات استصوابی تا تهدید به «رفراندوم»
در این میان اما عملکرد متناقض اصلاحطلبان به عنوان بخشی از نظام که بیش از دو دهه است وظیفه ایجاد هیجانات کاذب انتخاباتی را بر عهده دارند نیز قابل توجه است.
تعدادی اصلاحطلب داوطلب نامزدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شدهاند که بخش زیادی از آنها افرادی هستند که در مجلس شورای اسلامی دهم نشستهاند!
تعدادی از اصلاحطلبانی که با وعدههای دروغین به مجلس دهم راه پیدا کردند و فراکسیون مستقل تشکیل دادند نیز برای این دوره رد صلاحیت شدند. آنها در حالی که کارنامه موفقی برای فراکسیون «امید» ندارند حالا با رد صلاحیت گسترده و از دست دادن رانتهای سیاسی و اقتصادی در مجلس اسلامی بسیار خشمگین هستند.
با اینهمه باز هم با خفّت تمام برای جلب توجه افکار عمومی تلاش میکنند. شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در چند شهر اعلام کرده که به دلیل رد صلاحیت گسترده نمیتواند لیست انتخاباتی ارائه کند.
حزب اصلاحطلب «اتحاد ملت ایران اسلامی» با دبیرکلی علی شکوری راد و با رهبری محمد خاتمی دست به دامان روحانی شده که در مقابل نظارت استصوابی موضع بگیرد.
حسن روحانی نیز مانند رهبرش پشت نام «ایران» پنهان شده و دوباره از «رفراندوم» سخن گفته است. هرچند برخی معتقدند او این دفعه به درخواست اصلاحطلبان از «رفراندوم» حرف زده اما باز هم روشن نکرده «رفراندوم» برای چه و با چه هدفی!
حسن روحانی پیشتر نیز چند بار در میان سخنرانیهای خود واژه «رفراندوم» را به شکلی مبهم و گذرا به زبان آورده بود بدون آنکه مشخص باشد دقیقا از چه سخن میگوید. به نظر میرسد او با توجه به اختلاف سلیقههایی که گاه با علی خامنهای به ویژه در مورد روابط با ایالات متحده و گستردگی امتیازهای داده شده از سوی ایران پیدا میکند، از واژه «رفراندوم» به عنوان تهدید استفاده میکند تا به او شوک وارد کند!
با این حال، هرچند مجموعهی اصلاحطلبان خود را ناراضی و منتقد روند برگزاری انتخابات نشان میدهند اما حاضر نیستند از نظام فاصله گرفته و بطور گسترده دست به تحریم انتخابات مجلس شورای اسلامی بزنند.
آنها همه این انتقادات را نه برای نفی روند انتخابات در جمهوری اسلامی بلکه برای ایجاد موجی با هدف ریخته شدن رای بیشتر در صندوق نامزدهای خود و یا مورد حمایتشان مطرح میکنند چرا که خود آنها همواره بر اساس همین «روند» تأیید شدهاند و از تأیید نشدن نامزدهای خود در همین «روند» دلخور هستند! آنها با یکی زدن به میخ «شورای نگهبان» و یکی به نعل «انتخابات» تلاش میکنند «شور انتخاباتی» و «مشارکت فعال» دست و پا کنند!
در همین رابطه سهیلا جلودارزاده فعال اصلاحطلب و نماینده کنونی مجلس شورای اسلامی از مردم خواسته به نامزدهایی که «دردمند» هستند رای بدهند! او اگرچه گویا اصل را بر شرکت مردم در انتخابات گذاشته اما معلوم نیست از یکسو افراد «دردمند» در مافیای جناحین نظام چه میکنند، و از سوی دیگر «دردمند» بودن نامزدها، به فرض ورود به مجلس استصوابی، چه مشکلی از مردم را حل میکند!
تطمیع قشرهای نیازمند
نظام یکپارچه ایستاده است تا مردم را به هر شکل و ترفندی پای صندوق رای بیاورد. هرچند در صورت عدم شرکت مردم نیز امکانات رژیم در حدی هست که با استفاده از وابستگان خود نمایشهایی از «صفوف طولانی» و «مشارکت حداکثری» اجرا کند. با اینهمه شواهد عینی از «عدم شرکت»، هراس بزرگی در دل مقامات ایجاد کرده است.
کانال تلگرامی منتسب به صداوسیما با بیش از ۶۷۳هزار عضو در روزهای گذشته یک نظرسنجی برگزار کرد با این پرسش که در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی به کدام حزب یا گروه رای میدهید؟ با این گزینهها: «اصلاحطلبان»، «اصولگرایان»، «مستقلان» و «رای نخواهم داد».
در پی شرکت بیش از ۱۳۰هزار نفر در این نظرسنجی، ۸۲درصد از شرکتکنندگان گزینه «رای نخواهم داد» را انتخاب کردند!
این کانال تلگرامی که گویا انتظار چنین نتیجهای را نداشت، آن را به بهانه کامل نبودن گزینهها حذف کرد و نظرسنجی دیگری با افزودن گزینه «طبق معیارهایی که مقام معظم رهبری فرمودند رای خواهم داد» منتشر کرد.
در این نظرسنجی نیز ۸۳درصد اعلام کردند رأی نخواهند داد وفقط ۱۷درصد گزینه «طبق معیارهایی که مقام معظم رهبری فرمودند رأی خواهم داد» را برگزیدند!
در روزهای گذشته چندین کانال وگروه تلگرامی با خیز انتخاباتی، توسط لشکر سایبری جمهوری اسلامی آغاز به فعالیت کردهاند تا دستهای مردم را نیز به پولهای کثیف گروههای مافیایی نظام آلوده کنند.
در این کانالها و گروههای تلگرامی، افراد در صورت معرفی و افزودن مخاطبان به این کانالها و گروهها، مبالغی را از ادمین دریافت میکنند به این ترتیب که برای افزودن هر فرد مبلغ ۱۰هزارتومان به کارت بانکی فرد معرفیکننده واریز میشود! یکی از این گروهها در کمتر از یک هفته بیش از یک میلیون نفر عضو با همین شیوه جذب کرد. روشن است که سرمایهی این کانالها و مبالغ پرداختی از شهروندان عادی تأمین نمیشود!
این تبلیغات در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ و از سوی هواداران حسن روحانی نیز اجرا شد. در چند روز باقیمانده به انتخابات گروههایی که توانسته بودند میلیونها عضو جذب کنند با ایجاد هراس از پیروزی ابراهیم رئیسی در انتخابات، مخاطبان را به رای دادن به حسن روحانی تشویق میکردند.
چنین تبلیغاتی وقتی با پرداخت پول به مردم صورت میگیرد به معنای آلوده کردن دست مردم به پولهای کثیف مافیاهای حکومتی و آلوده کردن ذهن آنها به وعدههای پوچ انتخاباتی است.
همزمان، برخی گزارشها از پرداخت رشوه و زیرمیزی برای تأیید صلاحت و رد و بدل شدن مبالغ هنگفت توسط مافیاهای اقتصادی برای «دیدن» دَم افرادی به گوش میرسد که احتمال ورودشان به مجلس زیاد است.
همه این تلاشها نه برای ورود به «خانه ملت» و تلاش برای کاهش و حل مشکلات مردم، بلکه به خاطر استفاده از امکانات در مجلسی است که هرگز چیزی جز منبع تقسیم رانت و فساد نبوده است. به همین دلیل است که هیچیک از اصولگرایان و اصلاحطلبانی که تا کنون به مجلس شورای اسلامی راه یافتهاند نمیتوانند کارنامهای از عملکرد یا میزان موثر بودن خود در قوانینی به سود جامعه ارائه دهند!
نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک استبداد دینی، چرخهای بسته به اسم «انتخابات» در دو قوه مقننه و مجریه ایجاد کرده که در آن رای مردم دارای هیچ ارزشی نیست بلکه فقط حضور آنها لازم است تا آرای آنها به حساب تأیید و مشروعیت نظام ریخته شود.
«خواهرطاهره» بادیگارد شخصی امام