Friday, Jun 12, 2020

صفحه نخست » دستگیری چند تن از کارکنان سازمان بازرسی قوه قضائیه مرتبط با پرونده محمد امامی

emami_061220.jpgرادیو فردا - رئیس مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی در تهران گفت که چند «ضابط قضایی» و «کارمند سازمان بازرسی» که برای «منحرف» کردن روند دادرسی پرونده محمد امامی تلاش می‌کردند، بازداشت شده‌اند.

اسدالله مسعودی‌ مقام که روز پنج‌شنبه، ۲۲ خرداد، با خبرگزاری تسنیم گفت‌وگو کرده، تعداد دقیق و سمت‌های این افراد را ذکر نکرده است.

خبر بازداشت کارشناسان سازمان بازرسی کل کشور پیشتر در آذر ۹۸ منتشر شده بود و پس از آن در شبکه‌های اجتماعی گزارش‌هایی مبنی بر بازداشت ۲۱ نفر در این زمینه منتشر شد.

اما، به گفته آقای مسعودی مقام، «افراد بازداشتی کمتر از این تعداد» هستند و «رسیدگی ابتدایی» به پرونده آنها شروع شده است.

او در عین حال تاکید کرد که کیفرخواست محمد امامی به این متهم ابلاغ شده و دادگاه او اوایل تیرماه برگزار می‌شود.

👈مطالب بیشتر در سایت رادیو فردا

پرونده اتهامات آقای امامی مربوط به بانک سرمایه است و او حدود ۳۰ ماه است که در بازداشت به سر می‌برد.

یکی از مشهورترین موضوع‌های مهم مرتبط با آقای امامی سریال شهرزاد است. او سال ۹۵ به همراه هادی رضوی با تولید سریال «شهرزاد» و صرف هزینه قابل توجه و پرداخت دستمزدهای کم‌سابقه باعث شد تا ورود سرمایه‌های مشکوک به سینما به مهم‌ترین اتفاق سال‌های اخیر هنرهای نمایشی تبدیل شود.

قاضی مسعودی در خرداد ۹۸ در جریان رسیدگی به پرونده یکی از متهمان فساد در بانک سرمایه گفت که در آینده «پولشویی در سریال شهرزاد مشخص خواهد شد».

در دادگاه بانک سرمایه پرونده‌های جنجالی زیادی تاکنون بررسی شده است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به صدور حکم ۱۰ سال حبس برای عمار صالحی، پسر عطاء‌الله صالحی، فرمانده سابق ارتش و صدور حکم ۲۰ سال حبس برای هادی رضوی، داماد محمد شریعتمداری، وزیر کار ایران و حکم ۲۰ سال حبس برای حسین هدایتی، از سرمایه‌گذاران فوتبال در ایران اشاره کرد. پرویز کاظمی، وزیر پیشین رفاه ایران نیز در این پرونده به ۲۰ سال زندان محکوم شد.

دادگاه برخی از متهمان مشهور این پرونده مانند بهروز ریخته‌گران، محمد امامی و شهاب‌الدین غندالی برگزار نشده است.

پرونده محمدعلی هادی، معاون پیشین وزارت خارجه ایران هم در دادگاه ویژه روحانیت در حال رسیدگی است و گزارشی از نحوه رسیدگی به آن منتشر نشده است.

سهامدار اصلی بانک سرمایه صندوق ذخیره فرهنگیان است و پرونده این بانک پس از کشف فساد «۱۵ هزار میلیارد تومانی» در این صندوق به جریان افتاد.

صندوق ذخیره فرهنگیان بیش از ۸۰۰ هزار عضو وابسته به وزارت آموزش و پرورش دارد و از سپرده‌های ماهیانه فرهنگیان به آنان سود سالانه پرداخت می‌کند.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy