Sunday, Jul 5, 2020

صفحه نخست » بیست و دومین روز اعتراضات هفت‌تپه

7tappeh.jpg ایران اینترنشنال - کارگران معترض شرکت نیشکر هفت‌تپه برای بیست ‌و دومین روز پیاپی دست به اعتصاب زدند. این کارگران معترض همچنین بار دیگر به خیابان آمدند و شعارهایی از جمله «‌کارگر می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد» سردادند.

به گزارش کانال تلگرامی سندیکای هفت تپه، کارگران به «بخش فاسد خصوصی که هفت‌ تپه را به نابود کشانده» معترضند و همچنین «خواستار بازگشت همکاران اخراجی خود از جمله اسماعیل بخشی، ایمان اخضری، سالار بیژنی و محمد خنیفری» شده‌اند.

این کارگران همچنین خواستار پرداخت دستمزدهای فروردین و اردیبهشت ماه و امنیت شغلی تمام کارگران هفت تپه هستند و اعلام کردند تا زمان برآورده شدن این خواسته‌ها به اعتصاب خود ادامه می‌دهند.

«تمدید دفترچه بیمه، بازداشت اسدبیگی و مجازات اسدبیگی - رستمی، خلع ید بخش خصوصی از هفت تپه، بازگرداندن فوری ثروت‌های اختلاس شده به کارگران»، از دیگر مطالبات کارگران هفت‌تپه است.

همزمان، قرار است روز دوشنبه ۱۶ تیر، دادگاه سپیده قلیان، فعال مدنی و از بازداشتی‌های اعتراضات هفت‌تپه، در شعبه ۱۰۷ دادگاه کیفری ۲ دزفول برگزار شود.

این دادگاه با شکایت آمنه سادات‌ذبیح‌پور، خبرنگار صداوسیما، تشکیل شده و در حالی است که قلیان هنوز در قرنطینه زندان اوین است. گفته شده که جمال حیدری‌منش، وکیل این زندانی سیاسی در دادگاه حاضر می‌شود.

مطالب بیشتر در سایت ایران اینترنشنال

روز یکشنبه، این کارگران معترض در برابر فرمانداری شهرستان شوش جمع شده بودند.

پاسخ یک کارگر معترض به مدیرعامل هفت‌تپه

خبرگزاری ایسنا به نقل از مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان نوشت حقوق فروردین ۱۵۰۰ نفر از کارگران نیشکر هفت‌تپه واریز شده است، این در حالی است که به نوشته ایسنا، تعداد کارگران هفت‌تپه با احتساب کارگران فصلی، حدود شش هزار نفر است.

همچنین خبرگزاری ایلنا، روز دوشنبه، پاسخ یکی از کارگران هفت‌تپه به اظهارات اخیر اسدبیگی، مدیرعامل هفت‌ تپه در گفت‌وگو با این خبرگزاری را منتشر کرده است.

در متن پاسخ این کارگر هفت‌تپه آمده است: «ایشان فرمودند که هفت تپه ۱۰ تا ۱۱ هزار پرسنل دارد؛ اول بسیار متاسفم که ایشان بعد از حدود ۵ سال هنوز تعداد دقیق کارکنانش را نمی‌داند و به این میزان با اغراق فراوان آمار می‌دهد اما بنده آمار واقعی را خدمت شما ارایه می‌کنم، هفت تپه حدود ۳۴۰۰ نفر نیروی ثابت (رسمی و قراردادی) دارد و در فصل بهره‌برداری ۹۹-۹۸ نیز حدوداً ۲۵۰۰ نفر نیروی فصلی داشته است؛ یعنی جمعا در بالاترین حالت ممکن حدود ۵۹۰۰ نفر نیرو دارد چطور آقای اسدبیگی این تعداد را حدود ۱۱ هزار نفر عنوان می‌کند؟»

این کارگر ادامه داد: «در مورد بعدی ایشان گفتند که حدود ۲۴ میلیارد تومان حقوق ماهیانه پرداخت می‌کند که این هم کذب محض است و حقوق سال گذشته بدون احتساب حق بیمه تامین اجتماعی سهم کارفرما، حدودا ۱۳ میلیارد تومان بوده و با احتساب دستمزد جدید در سال ۹۹ به حدود ۱۷ میلیارد تومان رسیده است. ایشان همانگونه که گفتم برای بزرگنمایی، حق بیمه سهم کارفرما را و بسیاری موارد دیگر را هم به مبلغ حقوق اضافه می‌کنند درحالیکه طبق اطلاعات ما بر اساس توافقی که با سازمان تامین اجتماعی داشته‌اند می‌بایست هر ماه فقط ۱۰ درصد کل حق بیمه را برای تمدید دفترچه‌ها پرداخت نماید که آن را هم بطور منظم پرداخت نمی‌کنند و هر ماه می‌بایست با اعتصاب و پادرمیانی و ریش گرو گذاشتن مسئولین دفترچه‌های ما تمدید شود.»

این کارگر معترض هفت‌تپه که نامش فاش نشده، در ادامه به اظهارات اسدبیگی مبنی بر این که «۲۰۰۰ نیروی مازاد داریم و ۵ سال است که در انتطار فعالیت در واحدهای تولیدی جدید در هفت تپه هستند»، نوشت: «سوال ما از ایشان این است که چگونه است که اکثر مدیران بخش‌های مختلف شرکت به شما نامه نوشته‌اند و اعلام کرده‌اند که کمبود نیرو دارند و از شما تقاضای تامین نیرو کرده‌اند، آن وقت شما می‌گویید ۲۰۰۰ نیروی مازاد داریم؟ اگر نیروی مازاد دارید پس چرا در تمامی مصاحبه‌های خود برای فریب افکار عمومی اعلام می‌کنید که آغوش هفت تپه بروی جوانان جویای کار منطقه باز است؟ البته وقتی ایشان حدود ۵۹۰۰ نیرو را ۱۱ هزار نیرو اعلام می‌کند پس با منطق و ماشین حساب ایشان حدودا ۵۱۰۰ نیروی مازاد داریم.»

در پایان جوابیه این کارگر هفت‌تپه آمده است: «اما نکته بسیار جالب و حائز اهمیت این است که آقای اسدبیگی دست بر قضا یک اعتراف ناخواسته کرده‌اند و گفته‌اند که این کارگران ۵ سال است در انتظار واحدهای جدید تولیدی به سر می‌برند، پس باید از ایشان پرسید که چرا هرچه کارگران می‌گویند که شما در این مدت ۵ سال حتی یک واحد تولیدی جدید را به بهره‌برداری نرسانده‌اید شما می‌گویید این سخنان کذب است؟ جای شکرش باقی است که خودتان بالاخره اعتراف کردید. در نهایت از شما مخاطب تقاضا داریم در صورت امکان از مراجع مرتبط مثل بانک پرداخت‌کننده حقوق و سازمان بیمه تامین اجتماعی صحت و سقم اعداد و ارقام ایشان را جویا شوید تا مشخص شود که ایشان تا چه اندازه علاقمند به بزرگنمایی است.»



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy