ایران اینترنشنال - سیامک نمازی، زندانی دو تابعیتی ایرانی-آمریکایی، که به همراه پدرش، محمدباقر نمازی به اتهام همکاری با دولت آمریکا در ایران زندانی است، در نامهای به رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی، به محکومیت خود اعتراض کرد و با تاکید بر بیعدالتی در روند رسیدگی به پرونده و دوران زندانش، خواستار اعزام به مرخصی شد.
در این نامه که نسخه کامل و دستنویس آن را روزنامه قانون در کانال تلگرام خود منتشر کرده، آمده است: «در دادگاه انقلاب بنا بر ادعاهای کذب و غیرمستند و با قلب حقایق... با عنوان مجرمانه «همکاری با کشور متخاصم آمریکا» ... به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شدم.»
او در نامهاش نوشته افرادی که آنها را «از ما بهترها» و «آقازادهها» خوانده «اگرچه چندماه از حکم ۲۰ ساله خود را سپری کرده بودند، به سه یا چهار ماه مرخصی آمدند» ولی او مورد «تبعیض» قرار گرفته است.
نمازی همچنین در این نامه نوشته برای مبارزه با تحریم دارو، بازگشت نخبگان و ارتقای وجهه ایران تلاش کرده و در ادامه افزوده: «ولی این تلاشها با برداشتی اشتباه جرم تلقی شد.»
مطالب بیشتر در سایت ایران اینترنشنال
او ضمن اعلام مراتب تظلمخواهی و تاکید بر دادرسی خلاف عدالت پرونده خود، نوشت: «نزدیک به پنج سال است بدون بهرهمندی از حقوق محکومین از جمله مرخصی یکسره در حبس به سر میبرم و عمیقا نگران حال پدر ۸۴ ساله بیمارم و مادر پیر و خسته... هستم.»
نمازی در نامهاش به «تخلفات عدیده» در روند رسیدگی به پروندهاش «دادرسی عادلانه و منصفانه را غیرممکن کرده است».
این شهروند ایرانی-آمریکایی همچنین نوشته است دسترسیاش به وکیل قبل از محاکمه به «یک ملاقات ۲۰دقیقهای در حضور کارشناس» خلاصه شده و در دادگاه نیز از مشورت و صحبت با وکیل منع شده است.
این زندانی سیاسی ادامه داده: «جمعا ۲۷ ماه یعنی بیش از دوبرابر آنچه قانون مجاز دانسته... در بازداشتگاه امنیتی و شرایط بسیار محدود و قرنطینهشده و اسفناک به سر بردهام.»
او گفته است: «قبل از محاکمه پشت درهای بسته یک سال بود در یک اتاق محبوس بودم... و حتی قلم و کاغذ برای تهیه متن دفاعیه محروم بودم. ماهها بعد در حالی در دادگاه تجدیدنظر حاضر شدم که دادنامه هرگز برایم قرائت نشده بود و از محتوای آن اطلاع نداشتم.»
او با بیان اینکه در سن ۴۴ سالگی بازداشت شده، نوشته دادگاه معتقد است که «از سن ۱۴ سالگی در راستای براندازی نظام در حال شبکهسازی بودهام و ظاهرا این واقعیت که بنده کلا سه دهه در ایران زندگی نکرده بودهام نیز تاثیری بر این نظر غیرمستند نگذاشته است.»
سیامک نمازی همچنین درخواست کرده به پروندهاش مجددا رسیدگی شود و دیداری با ابراهیم رییسی داشته باشد.
محمدباقر نمازی از مقامهای سابق یونیسف که پیش از انقلاب استاندار خوزستان بود به همراه فرزندش، سیامک، هر کدام به ۱۰ سال زندان محکوم شدهاند.
وکیل باقر نمازی بارها نسبت به وضعیت جسمی موکلش هشدار داده است.