Wednesday, Jul 15, 2020

صفحه نخست » دیپلمات معتمد دفتر خامنه‌ای: اعدام در دوره کرونا نشانه بحران حکومت است

wire.jpg(البته این در مورد بحرین صدق میکند!)

ایران وایر - «حسین امیرعبداللهیان»، دیپلمات مورد تایید دفتر آیت‌الله «علی خامنه‌ای» و نزدیک به نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تایید حکم اعدام دو جوان بحرینی در دوران شیوع ویروس کرونا را نشانه شکاف پادشاهی بحرین با شهروندانش و نقص سیستماتیک حقوق بشر در بحرین خوانده است.

توییت او درست یک روز پیش از اعدام دو زندانی سیاسی در ارومیه و اعلام تایید حکم اعدام سه جوان معترض به افزایش قیمت بنزین در آبان ۱۳۹۸ است.

امیرعبداللهیان در توییتر خود نوشته «تاييد حكم اعدام دو جوان بحرينی -در سايه بحران كرونا ويروس - نشان می‌دهد كه شكاف آل خليفه با ملتش بسيار عميق شده است. شكنجه، اعدام و نقض سيستماتيك حقوق بشر در بحرين را قويا محكوم می‌كنيم. آل خليفه به‌جای رابطه با رژيم جعلی اسراييل، بايد به اصلاح رابطه با مردمش بپردازد.»

👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر

توییت حسین امیرعبداللهیان نشان می‌دهد دست‌کم یکی از سیاستمداران نزدیک به دفتر رهبر جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران تایید حکم اعدام دو جوان معترض را در دوران شیوع کرونا علامت عمق شکاف یک حکومت با شهروندان و اصلاح رابطه با مردم را ضرورت می‌داند اما این تحلیل و تجویزها را صرفا برای دیگران معتبر می‌داند.

محتوی توییت وی به گونه است که می‌توان به‌جای کلمه بحرین، ایران و به‌جای آل خلیفه، جمهوری اسلامی را جایگزین کرد و نوشت: «تاييد حكم اعدام سه جوان ایرانی -در سايه بحران كرونا ويروس - نشان می‌دهد كه شكاف جمهوری اسلامی با ملتش بسيار عميق شده است. شكنجه، اعدام و نقض سيستماتيك حقوق بشر را در جمهوری اسلامی ایران قويا محكوم مي‌كنيم.»

کمتر از ۲۴ ساعت پس از توییت حسین امیرعبداللهیان، قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که دو زندانی سیاسی را در ارومیه اعدام کرده، یک کارمند بازنشسته را به اتهام جاسوسی به طناب دار آویخته، حکم اعدام سه جوان معترض به افزایش قیمت بنزین را تایید کرده و حکم اعدام یک نفر دیگر به اتهام جاسوسی را به‌زودی اجرا می‌کند.

افکار عمومی ایرانیان از این حد خشونت متحیر شده و اعتراضات به احکام فراوان اعدام چنان بالا گرفته که هشتگ «اعدام نکنید» به زبان فارسی، علیرغم فیلتر بودن توییتر در ایران، به یکی از ترندهای جهانی تبدیل شده است.

درحالی‌که چنین مطالبه عمومی گسترده‌ای در ایران در ارتباط با عدالت و جلوگیری از اعدام معترضان به وضعیت وخیم معیشتی وجود دارد، مقام‌های جمهوری اسلامی بی‌اعتنا به آنچه در بطن جامعه ایرانی می‌گذرد، راه خود را می‌روند. گویی نظام حاکم هیچ درکی و دریافتی از شهروندانش ندارد و نیازی هم به آن در خود احساس نمی‌کند.

علیرغم این وضع، سیاستمدارانی حتی از داخل دفتر رهبر جمهوری اسلامی شناعت چنین وضعیتی را درک می‌کنند. افرادی همچون حسین امیرعبداللهیان امکان و جسارت اعتراض به وضعیت به‌مراتب وخیم‌تر ایران نسبت به بحرین را ندارند که در غیر این صورت مزایایی دریافتی از نظام را از دست می‌دهند. نکته اینجا است که چنین افرادی از این آزادگی بی‌بهره‌اند که دست‌کم درباره دیگرانی همچون بحرین که وضعیت معیشتی و اجتماعی شهروندانش به‌مراتب از ایرانیان بهتر است، سکوت کنند.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy