Saturday, Aug 1, 2020

صفحه نخست » زندگی نامه جمشید شارمهد

B58D2AE6-A019-4CF0-8095-CA92BB6491F4.pngسایت گروه مخالف جمهوری اسلامی به نام تندر در باره مسئول خود نوشت:

زندگی خصوصی - جمشید شارمهد در روز سوم فروردین ۱۳۳۴ (معاویه ای) ۲۳ مارس ۱۹۵۵ در تهران به دنبا میآید ودر یک خانواده ایرانی آلمانی رشد میکند.

تحصیلات پیش داشگاهی خود را به تناوب در کشورهای ایران و آلمان به پایان میرساند. در سال ۱۹۸۳ میلادی در اواخر دوران جنگ ایران و عراق و در اوج سرکوبی های مخالفین در سالهای ۶۰ برای آخرین بار به همراه همسر و فرزند یک ساله خود به آلمان مهاجرت میکند.

در همین زمینه: وزارت اطلاعات ایران: مسئول گروه تندر دستگیر شد


تا سال ۱۹۸۹ تحصیلات دانشکاهی خود را در رشته مهندسی الکترونبک و رشته تخصصی Information Technology به پایان میرساند.
پس از آن همکاری خود را با شرکتهای چند ملیتی و مهم اروپایی مانند زیمنس، بوش، فلکس واگن, ... در زمینه اجرای پروژه‌های خودکارسازی، آغاز میکند.

در سال ۱۹۹۷ شرکت مهندسی شارمهد را در آلمان تاسیس میکند که این شرکت عمدتاً در زمینه طراحی و اجرای پرژه های نرمافزاری برای صنایع الکترونیک و خودروسازی فعال است. وی نویسنده نرم‌افزار UniPad است که نخستین واژه پرداز قابل استفاده چند زبانه است که در آغاز هزاره بیست و یک، در سطح جهانی هزاران طراح اینترنتی را یاری رساند که سایتهای چند زبانه را اجرا کنند.

در سال ۲۰۰۲ شرکت Sharmahd Computing Inc را در آمریکا جهت فروش محصولات و پشتیبانی مشتریان آمریکایی خود تاسیس میکند و در سال ۲۰۰۳ جهت مدیریت آن به آمریکا، لس آنجلس مهاجرت میکند.

وی هم‌اکنون به همراه همسر و دو فرزندش در این شهر زندگی میکند.

زندگی سیاسی:
جمشید شارمهد با اقامت در لس آنجلس به عنوان بزرگترین شهر ایرانیان در مهاجرت، با انبوهی از میهن‌پرستان ایرانی که با رژیم اسلامی در ایران مبارزه میکردند آشنا می‌شود.

در میآن مهاجرین ایرانی که برای آزادی میهنشان از چنگال رژیم تروریست اسلامی مبارزه میکردند، توجه جمشید شارمهد به گروه «انجمن پادشاهی ایران» بیشتر از همه جلب شد. خیلی زود برای وی مشخص می‌شود که افکار این گروه به دور از تنگ نظری های مذهبی و قومی سایر گروه‌های مخالف است و اهداف سیاسی این گروه با نیازهای جامعه ایرانی همآهنمگ همچنین با قوانین مدرن کنونی همساز هستند.

***

به نظر می رسد که این سازمان فالوورهای زیادی در رسانه های اجتماعی نداشته است:
00111.jpg

***


از اینرو همکاری خود را با تلویزیون ماهواره ای این گروه و مدیر آن دکتر فرود فولادوند آغاز میکند.

از طریق این رسانه نیز بود که برای نخستین بار مباحثی مانند بررسی تاریخ اسلام در ایران و خاورمیانه، ضرورت وجود یک دولت سکولار، تساوی حقوق زنان و مردان، رعایت حقوق اقوام و مذاهب گوناگون و آزادی بیان در جامعه ایرانی مطرح میشود و این ارزش‌ها با فرهنگ ایرانی همساز خوانده میشود.

جمشید شارمهد در سال ۲۰۰۴ میلادی با استفاده از تجربیات حرفه‌ای خود در زمینه اینترنت، تارنمای تندر-دات-ارگ را به عنوان ارگان سیاسی/ تبلیغاتی این گروه راه‌اندازی میکند. این سامانه اینترنتی علاوه بر انتشار برنامه‌های مهم سیاسی و تبلیغاتی، مرکز مهم و امنی برای تماس مبارزین داخل میهن میشود. تار نمای تندر-دات-ارگ این خصوصیت خود را تا لحظه کنونی نیز حفظ کرده است.

جمشید شارمهد در سال ۲۰۰۷ میلادی به همراه دوستان خود در لس آنجلس «رادیو تندر» را راه‌اندازی میکنند که از طریق ماهواره، برای آسیا و اروپا، برنامه‌های آموزشی خود را پخش میکند. برنامه‌های این رادیو علاوه بر بخش سیاسی و تاریخی، آموزشهای مبارزاتی را نیز در بر می‌گیرد. مبارزین با تجربه از طریق این رسانه تجربیات با‌ارزش خود را در اختیار همقطاران خود قرار میدهند. این رادیو در مدت سه ماه نخست خود مورد توجه بخش بزرگی از جوانان مبارز قرار میگیرد و تبدیل به تریبون آزاد آن‌ها با دیدگاه‌های مختلف سیاسی میشود.

این اشتیاق جوانان از حضور این رسانه از دید سردمداران رژیم اسلامی پنهان نمیماند بلکه با آغاز نخستین ساعات پخش برنامه‌های رادیو تندر در پی مقابله با عواقب این رسانه بر میآیند.

در سال ۲۰۰۸ میلادی پس از پخش خبر انفجار پایگاه بسیج در شهر شیراز از سوی این رسانه، رژیم اسلامی در دادگاه نمایشی‌ای که حدود هشت ماه پس از آن، بدون حضور مطبوعات آزاد و وکلای مدافع انجام میشود، این انفجار را به کارکنان رسانه تندر نسبت میدهد. در این دادگاه که دو دانشجو از شیراز و یک صنعتکار از شمال ایران محاکمه میشدند نام جمشید شارمهد مدیر این رسانه به کرات برده میشود. سه هموند انجمن پادشاهی (محسن اسلامیان، علی‌اصغر پشتر و روزبه يحيي‌زاده) محاکمه شده پس از یک هفته بدون اینکه امکان دفاع از خود را داشته باشند، اعدام میشوند.

از آن پس رادیو تندر و انجمن پادشاهی ایران به عنوان گرداننده آن در محافل امنیتی/ سیاسی رژیم اسلامی به عنوان «دشمن شماره یک» ردهبندی می‌شود و هواداران و پشتیبانان انجمن مورد پیگرد و آزار قرار میگیرند.

در سطح دیپلوماتیک، جمهوری اسلامی، تندر را عامل آمریکا و غرب معرفی میکند که بوسیله آن میخواهند جمهوری اسلامی را زیر فشار قرار دهند.

پس از آغاز اعتراضات عمومی ایرانیان نسبت به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۰۹ میلادی و تشدید فعالیتهای آموزشی و تبلیغاتی رادیو تندر، حملات تبلیغاتی رژیم اسلامی علیه کارکنان این رادیو از جمله جمشید شارمهد و ایمان عافار نیز افزایش میابد، به صورتی که فیلمهای تبلیغاتی متفاوت علیه آنها در تلویزیون دولتی در ایران و به همچنین تلویزیون Press TV ارگان انگلیسی زبان حکومت و همچنین در اینترنت در سطح وسیع پخش میشود.

در دادگاه نمایشی که در تاریخ ۸ آوت ۲۰۰۹ میلادی برای سرکوب مبارزات اعتراضی به نتایج انتخابات برگزار شد، ۱۱ نفر از هموندان گروه تندر نیز محاکمه میشوند. از میان ۱۰۰ نفر اسیران تنها ۲ نفر از معترضین به اعدام محکوم میشوند. که هر دو این افراد، «محمد رضا علی زمانی» و «آرش رحمانی پور»، از هموندان انجمن پادشاهی و از همکاران رادیو تندر بودند که در سالهای قبل با جمشید شارمهد تنگاتنگ در تهیه برنامه‌های رادیویی همکاری داشتند.

فعالیتهای سرکوبگرانه رژیم اسلامی به داخل کشور محدود نمیشود، بلکه برای خاموش کردن صدای رادیو تندر و یکسره کردن کار، تصمیم به حذف فیزیکی مدیر آن گرفته میشود. اما در تاریخ ۲۸ ژولای ۲۰۰۹ مامور اطلاعاتی رژیم اسلامی «محمد رضا صادقنیا»، به هنگام تدارک برای ترور جمشید شارمهد در شهر لس آنجلس دستگیر میشود.

در تاریخ ۱۲ ژانویه ۲۰۱۰ استاد فیزیک دانشگاه تهران مسعود علی-محمدی یکی از هواداران جنبش اعتراضی در مقابل خانه‌اش ترور می‌شود. دو هفته بعد مقامات تهران مدعی می‌شوند که به اندازه کافی مدارک در اختیار دارند که ثابت میکند دست اندرکاران رادیو تندر مسئول ترور این استاد دانشگاه بوده اند و برای نخستسن بار از طریق سفارت سویس در تهران خواستار استرداد مدیران رادیوتندر به ایران می‌شوند که این درخواست از سوی مقامات آمریکا به عنوان «یک درخواست بی شرمانه» رد میشود. جند سال بعد دولت اسلامی در ایران به دروغ خود اعتراف کرده و دولت اسرائیل را مسئول این ترور استاد دانشگاه معرفی میکند.

هم‌اکنون جمشید شارمهد به مدیریت رادیو تندر ادامه میدهد و برنامه‌های هفتگی او و همکارانش کماکان به دست مبارزین میرسد.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy