Saturday, Sep 12, 2020

صفحه نخست » واکنش عبدالله جاسبی به خبر خروجش از کشور با مبلغ ۱۲۵ هزارمیلیاردی

etemad11.jpgرقمی را که درباره خروج من از کشور اعلام کردند، کسی باور نمی‌کرد/ خروجم با ۱۲۵ هزارمیلیارد تومان ناشی‌گری مدعیان بود

ایرنا - عبدالله جاسبی، رییس سابق دانشگاه آزاد اسلامی درباره ادعای خروجش از کشور و انتقال مبلغ هنگفتی از سوی وی گفت: تخریب در فضای مجازی برای خیلی‌ها به موضوعی رایج تبدیل شده است. سال گذشته که چنین مطلبی شایع شد علت را جویا شدم برخی‌ها گفتند در این باره مصاحبه یا شکایت کنم.

رییس سابق دانشگاه آزاد اسلامی افزود: به پیشنهاد رئیس قوه قضائیه یکسال است شکایت کرده ام ولی از آن نتیجه ای نگرفتم و شاهد هستم این مطالب بار دیگر منتشر می‌شود. حداقل از قوه قضائیه، نیروی انتظامی و پلیس فتا انتظار دارم با منتشر کنندگان مجدد این شایعه که قابل شناسایی هستند، برخورد قانونی کنند.

جاسبی یادآور شد: از ابتدای پیروزی انقلاب با این تخریب‌ها آشنا هستم و از همان ابتدا شخصیت‌های بزرگی چون شهیدان بهشتی و مطهری را تخریب می‌کردند. فکر می‌کنم بهترین هدیه برای شخصیتی چون بهشتی، شهادت بود. علتش این بود که بیشترین تخریب را علیه او کردند و این شهادت باعث شد همه این تخریب‌ها دود شود و به هوا برود و او به قهرمان تبدیل شود. همچنین ائمه جمعه و شهدای هفتم تیر که شهید شدند، تاریخ از آنان به نیکی یاد خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: جامعه از فقدان این شخصیت‌های بزرگ خسارت دید این تخریب‌ها از قبل انقلاب بوده و هنوز هم ادامه دارد البته نمی‌خواهم خودم را با آنها مقایسه کنم.

زمین‌های واحد علوم و تحقیقات، ملی است

جاسبی درباره ادعای خانواده مهدی هادوی درباره تصرف املاک واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: زمین‌ها را طبق مدارک مستند و متقن در دادگاه پیگیری کردم. این زمین‌ها ملی بوده است و هادوی هیچ حقی نسبت به آن ندارد. بعد از آنکه درباره آن زمین‌ها به امام (ره) نامه نوشتم و ایشان آن مجموعه را در اختیار سه قوه گذاشتند و روسای قوا هم قبول کردند تا بخشی از آن به دانشگاه آزاد اختصاص یابد.

رییس سابق دانشگاه آزاد اسلامی افزود: بنابراین آن زمین‌ها متعلق به هیچ فردی نیست و کار دانشگاه آزاد اسلامی کاملا قانونی بوده و زمین‌ها با مجوز قانونی به دانشگاه داده شده است و آنهایی که ادعا می‌کردند صاحب زمین نبودند. اگرچه در این فرصت کوتاه نمی‌خواهم وارد جزییات آن شوم.

جاسبی درباره ادعای اعطای مدرک دکتری در زمان ریاستش بر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این هم از آن دروغ‌هایی است که برخی آن زمان منتشر کردند. ما حتی یک نفر را بدون طی مراحل قانونی در مقاطع دکتری، فوق لیسانس و لیسانس قبول نکردیم.

وی یادآور شد: تا زمانی که مسوولیت داشتم حتی یک مورد ورود غیرقانونی در مقاطع مختلف دانشگاه نداشتیم. پای این ادعا ایستاده‌ایم و اگر فردی موردی سراغ دارد، مطرح کند.

خیلی‌ها برای شغل، تحصیل نمی‌کنند

جاسبی افزود: خیلی‌ها برای شغل تحصیل نمی‌کنند و این طبیعی است که هر چقدر عالم و تحصیلکرده پرورش یابد سطح فرهنگ و دانش جامعه بالا رود، این جامعه بهتر و پسندیده‌تر است و مکتب اسلام هم برای آن ارزش قائل است.

هرکس نباید نامزد ریاست جمهوری شود

جاسبی درباره بازتعریف اصطلاح رجل سیاسی و اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری از سوی مجلس شورای اسلامی، گفت: نهادهای تقنینی و شورای نگهبان باید تعریف خود را از رجل سیاسی ارائه کنند. البته الان تعاریفی دارند و شرایطی گذاشتند. در انتخابات ریاست جمهوری عده زیادی نام‌نویسی می‌کنند، این به نظرم خیلی صورت خوب و خوشایندی در داخل و خارج کشور ندارد. کافی است مجلس با کمک شورای نگهبان و مجمع تشخیص و ... شرایطی را بگذارند که هر کسی نتواند ثبت نام کند و بعد هم برخی هم به لطیفه و طنز می‌آیند و می گویند چون بیکار بودم نام نویسی کردم! این قضیه باید سر و سامان بهتری یابد.

رییس جمهوری باید جامع‌الاطراف باشد

جاسبی در پاسخ به این پرسش که برای انتخاب رییس‌جمهوری، تجربه اولویت دارد یا تخصص، گفت: این موضوع را نمی توان از هم اکنون پیش بینی کرد. در هر حال باید فردی برای کسب رای مردم نامزد شود که از دانش مناسب برخوردار باشد و منظورم فقط تحصیلات دانشگاهی به تنهایی نیست بلکه باید از تجربه خوبی برخوردار باشد. علاوه بر این موارد باید متعهد و معتقد به نظام جمهوری اسلامی باشد. فردی که می‌خواهد رییس جمهوری شود باید ترکیبی از تعهد و اعتقاد به نظام و قانون اساسی، تجربه، دانش و اطلاعات نسبت به مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را داشته باشد.

نامزد ادوار ششم و هشتم انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در موضوع ریاست جمهوری بحث فقط بر سر تخصص نیست بلکه رییس جمهوری باید با همه مردم سر و کار داشته باشد و به قول غربی‌ها جنرال و جامع‌الاطراف باشد و از همه ویژگی‌هایی که برشمردم به طور نسبی برخوردار باشد.

موافق تعیین سقف سنی برای ریاست جمهوری هستم

جاسبی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال نامزدیش در انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد۱۴۰۰، گفت: نامزد نمی‌شوم زیرا معتقدم وقتی سقف سنی ۷۵ سال را برای نامزدی مجلس قائل شدند بنابراین برای ریاست جمهوری هم باید حد سنی در نظر بگیرند.

این فعال اصولگرا درباره تعیین سقف سنی ۷۰ سال در طرح اصلاح قانون ریاست جمهوری، گفت: اتفاقا با شرط ۷۰ سال موافقم. به نظر من در کار اجرایی شرایط سنی باید کمتر از شرایط سنی نامزدی مجلس باشد. دلیلم این است که کار مجلس ستادی، برنامه ریزی و وضع قوانین است اما کار اجرایی نسبتا سنگین است یعنی رییس‌جمهوری علاوه بر همه توانایی‌هایی که دارد باید توانایی جسمی خوب و مناسبی داشته باشد. افراد بالای ۷۰ سال خیال خود را راحت کنند و به خود بی‌جهت زحمت ندهند.

اصولگرا هستم

جاسبی در پاسخ به پرسشی درباره گرایش سیاسی خود، اظهار کرد: اساسا اصولگرا هستم. برخی‌ها در ۴۰ سال گذشته عملکرد خوبی نداشتند اما میان اصولگرایان و اصلاح طلبان افراد خوب، متدین و باتجربه وجود دارد.

معاون نخست وزیران جمهوری اسلامی در دهه ۶۰، افزود: در ابتدا عضو حزب جمهوری اسلامی بودم و با اعضای حزب موتلفه اسلامی قبل و بعد از انقلاب همکاری داشتم و دوستان خوبی هستند اما اصل تفکرم برمبنای حزب جمهوری اسلامی بوده است.

برای قضاوت مجلس یازدهم زود است

جاسبی در پاسخ به اینکه چگونه مجلس یازدهم می‌تواند از ارتکاب اشتباهات گذشته جلوگیری و از تجارب انباشته شده در نظام جمهوری اسلامی برای حکمرانی بهتر استفاده کند، گفت: در طول چهار دهه گذشته مقاماتی آمدند و خدماتی ارائه کردند و خود به خود مجموعه ای از تجربیات انباشته شد. قطعا این مجلس هم مثل مجالس گذشته، از این تجارب استفاده خواهد کرد.

این فعال اصولگرا افزود: طبیعی است وقتی مجلس جدیدی تشکیل می‌شود به ویژه در شروع کار، نیروی بیشتر و انگیزه بالاتری برای فعالیت دارد به خصوص که بسیاری از نمایندگان هم برای نخستین بار وارد مجلس شده‌اند که باید این موضوع را به فال نیک گرفت. البته تجارب نمایندگانی که سابقه حضور در مجلس را دارند می تواند کمک آنها باشد.

جاسبی افزود: قضاوت در مورد عملکرد نهادی که تازه تشکیل شده زود است و باید پس از گذشت دو تا سه سال صورت گیرد و نمی‌توانیم از الان داوری دقیق و درستی داشته باشیم. اما صحبت‌هایی که می‌شود و پیشنهاداتی که می‌دهند و تصمیماتی که ‌می‌گیرند، امید تازه ای ایجاد کرده است.

ممکن است فردی بدون مدرک، شایستگی داشته باشد

جاسبی در پاسخ به پرسشی درباره تعهد و تخصص نیز گفت: این بحث و جدل از اول انقلاب مطرح بوده است. معتقدم هر دو لازم است. اگر در جمهوری اسلامی فردی تعهد نداشته باشد و خدای تخصص هم باشد، نمی‌توان مسوولیت‌های بزرگ را به آن فرد واگذار کرد. باید فردی باشد که به نظام و قانون اساسی اعتقاد داشته باشد و با جان و دل بخواهد اسلام و انقلاب اسلامی را توسعه دهد.

رییس سابق دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: تعهد شرط لازم و ضروری است اما علاوه بر این فردی که بخواهد مسوولیت بگیرد باید دارای اطلاعات و تجربیات لازم هم باشد. اطلاعات لازم لزوما مدرک تحصیلی نیست و ممکن است فردی مدرک حوزوی و دانشگاهی نداشته باشد اما یک فرد شایسته ای باشد.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy