Friday, Oct 2, 2020

صفحه نخست » آمریکا در حال تخلیه بنزین توقیف شده ایران در نیویورک

oil_100220.jpgرادیو فردا - اطلاعات شرکت ردیابی نفتکش‌ها، رفینیتیو، نشان می‌دهد که آمریکا محموله یکی از نفتکش‌هایی را که از ایران توقیف کرده در نیویورک تخلیه کرده است.

به گزارش رویترز، آمریکا سه ماه بعد از توقیف محموله‌های بنزین ارسالی ایران به ونزوئلا، دست به کار تخلیه آنها در بنادرش شده است.

آمریکا در ماه ژوئیه چهار نفتکش حامل ۱.۱ میلیون بشکه بنزین ایران را که گفته می‌شود به ونزوئلا ارسال شده بود، بدون استفاده از زور توقیف کرد. این محموله‌ها با نفتکش‌هایی که در کنترل یک شرکت یونانی بود حمل می‌شد.

👈مطالب بیشتر در سایت رادیو فردا

سپس آمریکا محموله بنزین آنها را به دو نفتکش بزرگتر حمل کرد و به پایانه‌های نفتی خود ارسال نمود.

همان زمان چهار شرکت اماراتی و عمانی مدعی شدند که محموله‌ها به این شرکت‌ها فروخته شده بود و قرار بود به تاجران پرویی و کلمبیایی تحویل داده شود.

این چهار شرکت شامل سیتی انرژی و مبین اینترنشنال امارات، عمان فیول، سهار فیول عمان، علیه توقیف نفتکش‌ها به یک دادگاه در آمریکا شکایت کردند و به همین خاطر روند تخلیه محموله‌ها برای هفته‌ها معطل ماند.

مقامات جمهوری اسلامی بلافاصله بعد از توقیف محموله‌ها مدعی شدند که این محموله‌ها متعلق به ایران نیست، اما بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت ایران روز ۲۷ مرداد تأیید کرد که این محموله‌ها متعلق به ایران بوده اما به‌ صورت فوب به ونزوئلا فروخته و تحویل شده بود و پول آن نیز تسویه شده است.

ارزش این محموله‌ها ۵۵ میلیون دلار تخمین زده می‌شود و مایک پومپئو، وزیر خارجه ایالات متحده، روز ۲۴ مرداد گفته بود بنزین ایرانی توقیف‌شده از نفتکش‌های عازم ونزوئلا می‌تواند به «قربانیان آمریکایی تروریسم دولتی» برسد.

رویترز می‌نویسد یکی از نفتکش‌های حامل بنزین توقیفی ایران که با پرچم سنگاپور حرکت می‌کند، ۵۵۷ هزار بشکه محموله خود را به بندر نیویورک تخلیه کرده است.

ایران در ماه‌های مه و ژوئن نیز ۱.۵ میلیون بشکه بنزین خود را تحویل ونزوئلا داد. اخیرا نیز دو نفتکش از سه نفتکشی که ایران با ۸۲۰ هزار بشکه بنزین راهی ونزوئلا کرده بود، به مقصد رسیدند و نفتکش سوم نیز به نزدیکی آب‌های ونزوئلا رسیده است.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy