Saturday, Nov 21, 2020

صفحه نخست » دعوا در وزارت بهداشت، اصلی‌ترین اختلاف بر سر طب (اسلامی) سنتی

behdasht_111920.jpgسعید ساداتی، فعال رسانه‌ای در واکنش به استعفا معاون تحقیقات وزارت بهداشت طی توییتی نوشت:

طب سنتی یکی از اصلی‌ترین اختلافات دکتر نمکی با ملک‌زاده معاون مستعفی وزیر بهداشت بوده. گویا هرچه مقاله در این راستا به معاون تحقیقات می‌رسیده، بدون تحقیق رد می‌شده.

البته بد نیست بدانید فردی استعفا داده که به دلیل بی‌کفایتی در امور پژوهشی و تحقیقاتی کرونا در آستانه عزل بوده.

2984253.jpg***

ایران اینترنشنال - سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران، با تاکید بر برنامه تولید واکسن کرونا، بار دیگر به رضا ملک‌زاده، معاون مستعفی این وزارتخانه، شدیدا انتقاد کرد.

نمکی روز شنبه اول آذر یک روز پس از استعفای ملک‌زاده، سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، فرید نجفی را به‌جای او منصوب کرد.

او در حکم انتصاب نجفی تاکید کرد که در زمینه ساخت واکسن کرونا کمیته‌ای تشکیل داده که «دستاورد مطلوبی در عرصه بین‌المللی» نشان خواهد داد.

وزیر بهداشت در این حکم معاون سابقش را به داشتن نظرات «غیرعالمانه» از جمله عدم ابتلا مجدد به کرونا و بیمار شدن سی میلیون در ایران متهم کرد.

روز جمعه رضا ملک‌زاده و علی نوبخت حقیقی، نایب رییس و دبیر شورای مشورتی بیماری کرونا، با نوشتن نامه‌های جداگانه‌ای ضمن انتقاد شدید از عملکرد نمکی از سمت خود استعفا دادند.

معاون مستعفی وزارت بهداشت در نامه استعفای خود مدیریت نمکی را «‌بسیار غلط» و «‌پرنقص» و سبب مرگ هزاران نفر بر اثر کرونا خواند.

او همچنین اظهارات نمکی در زمینه ساخت واکسن کرونای ایرانی را «غیرعلمی و ناشی از شتابزدگی» خواند و نوشت این واکسن «هنوز در حال طی مراحل اولیه بوده و شما مدعی معرکه گرفتن برای تولید آن شده‌اید».

یک روز پیش از استعفای ملک‌زاده، وزیر بهداشت به او انتقاد کرده و گفته بود: «به شدت به روند تحقیقات نظام سلامت، انتقاد دارم و نامه من به دکتر ملک‌زاده در روزهای اول شیوع کرونا در کشور را مشاهده کنید که ۱۰ آیتم تعیین شده، اما یکی از آن‌ها تاکنون جواب نداده است.»

او اعلام کرده بود که همه ۱۰ تخمین ارائه شده از سوی معاونت تحقیقات این وزارتخانه اشتباه بوده است.

انتقاد تند نماینده‌های مجلس از ملک‌زاده

ساعاتی پس از استعفای ملک‌زاده، تعدادی از نمایندگان مجلس به او حمله کرده و رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران، نیز معاون سابق وزیر بهداشت را به مخالفت با فرمان‌های علی خامنه‌ای برای گسترش «طب اسلامی» و دادن اطلاعات به «بیگانگان» متهم کردند.

در همین حال زهره الهیان، نایب‌رییس فراکسیون طب سنتی مجلس، با استقبال از استعفای ملک‌زاده گفت که مواضع او درباره طب سنتی در نامه‌اش «غیرعلمی و شتاب‌زده» است.

مطالب بیشتر در سایت ایران اینترنشنال

نصرالله پژمانفر، رییس کمیسیون اصل نود مجلس، نیز در توییتر نوشت که در ماه‌های گذشته شکایت‌هایی از عملکرد ملک‌زاده به این کمیسیون ارسال شده است.

مجتبی توانگر، نماینده تهران، نیز در توییتر نوشت: «بی‌کفایت‌ها که با جان مردم بازی کردند با استعفا نمی‌توانند از پاسخگویی فرار کنند.»

مالک شریعتی، دیگر نماینده تهران، نیز نوشت: «طرح استعفاء از مسئولیت، در شرایط جنگی خیانت است.»

ملک‌زاده در فاصله سال‌های ۶۹ تا ۷۲ نیز وزیر بهداشت در دولت اکبر هاشمی رفسنجانی بود.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy