مورا نامدار در مقالهای در نشریه هیل با اشاره به برگزاری دور دیگری از گفتوگوها برای احیای برجام، مینویسد که یک هفته گذشت و دور دیگری از دپیلماسی در خصوص ایران «شکست خورد.»
به نوشته نامدار، دولت بایدن ایران را «نقطه کانونی» سیاست خود در خاورمیانه قرار داده است و «به نظر می رسد قصد دارد توافق هسته ای دولت اوباما با ایران را، به رغم نقصهای بسیارش، احیا کند.»
به گفته نامدار، به نظر میرسد دلیل بخشی از تلاش دولت بایدن برای تماس با ایران این باشد که از نظر این دولت، جایگزین غیرخشونت باری به جز دیپلماسی با ایران وجود ندارد. او می گوید «گروه کوچکی» از نخبگان «به غلط» سیاست آمریکا در خصوص ایران را بین دوگانه جنگ و یک توافق گسترده که شامل امیتازهای جذاب اقتصادی باشد تعریف کرده اند.
به عقیده نامدار، «گزینه روشن دیگری را می توان در رویکردی یافت که به جای رژیم بیرحم دینی حاکم، به دنبال تماس با مردم ایران باشد.» به گفته او، آمریکا به یک «سیاست تحریم های موثر» مشابه آن چه به تغییر آپارتاید آفریقای جنوبی کمک کرد، نیاز دارد تا «عناصر مهم رژیم را هدف بگیرد.»
نامدار می نویسد سپس، آمریکا باید آشکارا از هرگونه درخواست مردم ایران برای برگزاری «همهپرسی» (رفراندوم) حمایت کند. و سرانجام، واشنگتن باید «در حرف و در عمل» از حقوق بشر در ایران حمایت کند.
مورا نامدار، در زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ در وزارت خارجه آمریکا بود و اکنون در شورای سیاست خارجی آمریکا (ایافپیسی) در واشنگتن است.