Saturday, May 15, 2021

صفحه نخست » از پیام تمسخرآمیز وزیر ارتباطات تا فحاشی‌های بازیکن و مربی استقلال

jahromi_051521.jpgپیام یونسی‌پور - ایران وایر

توییت «محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از دربی تهران، واکنش‌برانگیز شد.

«فرهاد مجیدی» سرمربی استقلال با گفتن این جمله که «امثال آذری جهرمی هستند که وضعیت مملکت ما به این شکل است»، وزیر ارتباطات ایران را «بی‌شعور» خواند.

ساعاتی بعد، «سیاوش یزدانی» که در جریان دربی تهران بارها با فریاد و گاهی فحاشی و درگیری با بازیکنان در قاب دوربین‌ها جای گرفته بود، در توییتی، محمدجواد آذری جهرمی را «آشغال» نامید.

ashghal.jpgمحمدجواد آذری جهرمی دقایقی پس از دربی تهران و پیروزی پرسپولیس مقابل استقلال، در توییتر خود به ستاره‌های لوگو استقلال کنایه زد. دو ستاره روی پیراهن استقلال، به معنی دو قهرمانی این تیم در رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا است.

***

فعالیت‌های وزیر ارتباطات ایران در فضای مجازی، گاه و بی‌گاه خبرساز می‌شود. او خود را هوادار سرسخت باشگاه پرسپولیس نشان می‌دهد و البته از کری‌خوانی با هواداران استقلال کم نمی‌گذارد.

اما گاهی ادبیاتش، با تمسخر و تحقیر توام می‌شود. شاید این برگرفته از شایعاتی باشد که به مناسب گذشته او در جمهوری اسلامی برمی‌گردد.

آذر سال ۱۳۹۸ «آذر منصوری» فعال سیاسی و عضو «حزب اتحاد ملت ایران» در حساب توییتر خود، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت «حسن روحانی» را این‌گونه معرفی کرد: «امثال من یادشان نمی‌رود همین فردی که هر شب خواب ریاست‌جمهوری را می‌بیند، سال ۸۸ مدام در بازجویی‌های مختلف ما را سورپرایز می‌کرد.»

👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر

اشاره خانم منصوری به توییت آقای آذری جهرمی مبنی بر در راه بودن سورپرایز در آخر هفته بود. روزهایی که ایران، تازه تب قطع اینترنت پس از اعتراضات آبان‌ماه را پشت سر می‌گذاشت؛ توییت وزیر ارتباطات دولت، معنی احتمالی قطع شدن دوباره اینترنت در ایران را برای برخی از مردم داشت.

توییت خانم آذر منصوری ساعاتی بعدتر از صفحه او پاک شد؛ اما در همان مقطع زمانی، «نزار زکا»،‌ کارشناس فناوری اطلاعات و مدافع آزادی اینترنت اهل لبنان که پیش‌تر به مدت ۴ سال در ایران زندانی بود؛ در مصاحبه‌ای ادعا کرد در دوران حبس خود در ایران، محمد جواد آذری جهرمی،‌ وزیر ارتباطات ایران به عنوان بازجوی وزارت اطلاعات با او ملاقات‌هایی داشته و او را مورد بازجویی «تخصصی» قرار داده است.

نزار زکا گفته بود: «وزیر ارتباطات فعلی جمهوری اسلامی تنها کاری که خوب انجام می‌دهد، چگونگی به گروگان گرفتن و بازجویی مردم است.»

وزیر ارتباطات دولت حسن روحانی، دوگانه یا سه‌گانه شخصیت خود را به خوبی پیش می‌برد. در فضای هواداری خشونت‌زده ایران هم از آبی که سیاست، گل‌آلود کرده است، ماهی‌اش را می‌گیرد.

پیش از این هم کری‌خوانی وزیر اطلاعات حاشیه‌هایی داشت. زمستان سال ۱۳۹۹ وقتی پرسپولیس پنج بر صفر گل‌گهر سیرجان را شکست داد، محمدجواد آذری جهرمی در توییتر خود نوشت: «گل گهر یک گل دیگر خورده بود، به رکورد استقلال می‌رسید. ولی خب رکورد استقلال دست‌یافتنی نیست.»

او در واکنش به درخواست هواداران باشگاه استقلال که خواهان عذرخواهی‌اش شده بودند؛ نوشت: «تفکرات‌تان پیر است و بهتر است آن را عوض کنید. اگر جوان هستیم، باید جوانی کنیم و کری‌خوانی ربطی به وزیر و غیر وزیر ندارد.»

ادبیات کری‌خوانی وزیر ارتباطات از حمایت تیم خود به تحقیر تیم رقیب رسیده است. چنین رفتاری شاید نمونه‌اش گاه و بی‌گاه در فوتبال اروپا و به‌خصوص ایتالیا و بریتانیا هم دیده شود. مجادله نمایندگان پارلمان بریتانیا بر سر تیم‌های محبوب خود گاه به صحن علنی می‌رسد و دعاوی هواخواهان میلان، اینتر، رم و لاتزیو در جامعه سیاستمداران این کشور هم دیده شده است.

اما در ایران، پس از شکست، سرمربی استقلال وزیر ورزش را بی‌شعور می‌نامد. بازیکنی که در زمین بارها با لب‌خوانی‌اش متوجه شعارهای سکسیستی‌اش می‌شوید، محمدجواد آذری جهرمی را آشغال نامید و «حجت نظری» سخن‌گوی استقلال و عضو اصلاح‌طلب شورای شهر گفته است: «در کابینه آقای روحانی هیچ‌کس هوادار استقلال نیست.»

حکم حجت نظری را یکی از همان اعضای هیات دولت برای حضور در هیات‌مدیره باشگاه استقلال صادر کرده بود.

مدت‌هاست که بحثی جدی در مورد تمایل «مسعود سلطانی‌فر» وزیر ورزش و جوانان و برخی از اعضای هیات دولت مبنی بر داغ شدن بازار رنگی کردن دولت و سیاست وجود دارد.

مدیران و مربیانی که خود به صورت مستقیم از دولت حاکم، احکام مدیریتی و مربی‌گری در استقلال و پرسپولیس را می‌گیرند، وزارت‌ها، دولت و حاکمیت را محکوم به هواداری از تیم مقابل می‌کنند.

توییت وزیر ارتباطات، بزرگ‌ترین هدیه به استقلال هم بود. تیمی که به‌جز پنالتی سوخته دقیقه ۲ مسابقه که از دید داور دور ماند تا آخرین دقیقه بازی فقط یک موقعیت گل داشت و در اجرای ساده‌ترین برنامه‌های تاکتیکی‌اش ناتوان بود.

توییت محمدجواد آذری جهرمی، فرصت فرار رو به جلو را به فرهاد مجیدی داد که برای نخستین‌بار در دربی تهران به عنوان سرمربی شکست می‌خورد.

آنچه از دربی تهران باقی ماند، مجموعه‌‌ای از سخیف‌ترین رفتارهای بازیکنان و مربیانی بود که بنا بر ادعای سایت ترانسفرمارکت، در مجموع بیش از ۲۷ میلیون یورو روی نیمکت و در زمین، ارزش دارند.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy